Germania pakt punt bij Rigtersbleek

Germania heeft in de uitwedstrijd in en tegen Rigtersbleek één punt behaald. De wedstrijd eindigde zoals die begon; 0-0. Hiermee was de thuisploeg het meest tevreden omdat zij door dit ene punt ook volgend seizoen verzekerd zijn van voetbal in de eerste klasse. Germania was in gedachten al bij de nacompetitie.

Uiteindelijk was het een wedstrijd waarin de kansen zeer spaarzaam waren. De wedstrijd werd voornamelijk op het middenveld gespeeld. De eerste kans diende zich na ruim een kwartier spelen aan. Vanaf de linkerkant kwam de bal bij Thomas Cillessen die vanaf een meter of achttien snoeihard naast schoot. Aan de andere kant had Germania doelman Bart van de Beek bitter weinig te doen. In het verdere verloop van de eerste helft waren er geen gevaarlijke momenten voor beiden doelen te noteren.

Na rust een nagenoeg zelfde spelbeeld. Germania had wat meer balbezit en was nu wat vaker te vinden voor het doel van de gastheren. Toch was de eerste kans voor de bezoekers te noteren. Na ruim een uur spelen werd de bal vanuit een hoekschop net voorlangs gekopt. Hierna was het de beurt aan Rik van de Langenberg die vanaf dichtbij op de vuisten van de doelman schoot. Net voor het einde moest de Germania verdediging nog alles uit de kast halen om een tegentreffer te voorkomen door een inzet van de lijn te halen. Hierdoor bleef uiteindelijk de zelfde stand op het scorebord staan als waar men mee begonnen was; 0-0.

Germania heeft nog twee competitiewedstrijden te gaan, zondag as. thuis tegen Achilles’ 12 en over twee weken naar Silvolde alvorens op 18 mei as. de na competitie te beginnen tegen zoals, het nu laat uitzien, SVBO. Zondag zal na de wedstrijd de beste speler van het seizoen bekend worden gemaakt.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 april, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

De beste speler je doet het als team toch samen dan gaat men toch geen onderscheid maken. Dit moet geheim blijven straks koopt de treffers of achilles hem op.

Groesbeker

strakke reactie weer..

wpDiscuz