[Foto’s] Gelijkspel De Treffers tegen HBS

De Treffers heeft zondagmiddag in de uitwedstrijd tegen HBS één punt gepakt. In Den Haag werd het 2-2.


Robin Janssen (De Treffers) heeft zijn team zojuist naar een 1-2 voorsprong geschoten. Foto en rechten: Jan Peters.

HBS had het puntje aan Jan-Paul Saeijs te danken. De oud-prof zette de thuisploeg voor rust nog op een 1-0 voorsprong. Via doelpunten van Markus Rychlik (55e minuut) en Robin Janssen (58e minuut) stelde De Treffers in het tweede bedrijf orde op zaken. Het was vlak voor tijd echter opnieuw Saeijs die het net wist te vinden en de eindstand daarmee op 2-2 bepaalde.

De Treffers heeft inmiddels veilig gespeeld in de zondagtopklasse. Be Quick 1887, Juliana ’31 en FC Chabab degraderen naar de hoofdklasse. De nummer 13 speelt nacompetitie voor lijfsbehoud. ADO ’20, HSC ’21 en Haaglandia komen hiervoor nog in aanmerking.

De Groesbekers sluiten het seizoen volgende week op het eigen sportpark af tegen VVSB. De laatste thuisoverwinning van De Treffers was op 3 november 2013, toen werd Juliana ’31 met 1-0 verslagen. De laatste zeven thuisduels van de roodzwarten gingen verloren.


Foto’s met dank aan Jan Peters!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 mei, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 23 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
nou.. nou

gelukkig…… veilig

Heikant

Weer muziek in de kantine vanavond

eitje

gefeliciteerd volgend jaar weer topklasse in groesbeek

Petet

Veilig, maar wat een triest seizoen. Vraag is of het volgend jaar beter gaat worden.

luistervink

volgend jaar word nog slechter. of Tini Ruys moet er als trainer iets van gaan maken. Hoop echt dat hij de selectie eens goed gaat doorlichten. De meesten kunnen niet meer mee op dit niveau.

Kantine

Stel nou dat Achilles niet gepromoveerd was en in de topklasse was gebleven…

Nu kwam Juliana als extra promovendus d’r bij waar Treffers 6 punten haalde…
Stel dat dat tegen Achilles er 3 geweest waren… Of wat was de situatie geweest bij 0 punten tegen Achilles?

Het is allemaal als, als… Maar ik hou m’n hart vast voor volgend seizoen
Helemaal een schande is dat het nieuwe team van Lienden boven het al langer samen spelende treffers staat!

Petet

@kantine, dan heeft lienden wel een goede trainer!!

andy

Treffers, proficiat met het lijfsbehoud. Knap in de enerlaatste wedstrijd.

@kantine

Komt er dus eigenlijk op neer dat Achilles met haar promotie de Tregfers heeft gered!

O'olie

Wat een dramatisch seizoen voor de Treffers! Ontslag van de trainer, de tweede competitiehelft niks meer gewonnen, sponsoren die afhaken, interne conflicten, de vooruitzichten zijn niet al te best: zelfde elftal met wat “versterking” uit de eerste klasse. Succes volgend jaar!

Piet

@olietje: wat een onzin klets je nu weer. Slecht seizoen dat klopt. Maar verder… Meer sponsoren als rest van Groesbeek bij elkaar. Er zijn geen interne conflicten en geloof mij de selectie voor volgend seizoen krijgt echt nog wel een kwaliteitsinjectie. Dus helaas voor jou!!

Stel dat agieles niet die 8 nieuwe spelers erbij gehaald had dan waren ze misschien kampioen geworden want vorig jaar wonnen ze bijna alles. Dan waren wij als Groesbekers zo trots geweest op onze eredivisie club . Maar helaas hebben ze hebben die duren spelers er wel bij gehaald en nou is en was en blijft het helemaal niks. Maar de Treffers blijft gewoon de Treffers. Het ene jaar goed het andere jaar wat minder maar wel een top vereniging!

John

De treffers bedankt voor het geweldige seizoen ! Voor mij tenminste ! Wat heb ik genoten ! Thanks

luistervink
O,olie.Mijn reactie naar jouw toe. Jij hebt het goed verwoord. Piet. Mijn reactie naar jouw toe. Als jij denkt dat het komend seizoen beter word denk ik dat je beter naar de Efteling kan gaan, het sprookjesbos. Treffers kan niet meer mee op dit niveau. Te slechte spelers, te slecht beleid, alleen mannen in dure pakken, een trainer die dit niveau niet aan kan.’ We worden zo het lachertje van Groesbeek in plaats van de trots van Groesbeek. Zo doorgaan betekend hard op weg zijn naar de derby met DVSG. Praat me niet over kwaliteitsinjectie. Het meeste geld gaat op… Lees meer »

Luistervink je bent zo doof als een kwartel!

supporter
als het klopt dat Tini Ruys het bijltje overneemt van Camiel is dat wederom een voorbeeld van slecht beleid. Iedereen weet dat als Tini Ruys een club in het betaalde voetbal of in het buitenland kan krijgen daar de voorkeur aan zal geven. Tini heeft al vaak in het buitenland gewerkt ( Afrika,emiraten) en steekt het niet onder stoelen of banken dat dat zijn voorkeur geniet. Bij De Treffers geven ze aan dat ze willen gaan bouwen met een team voor de lange termijn, ga dan ook op zoek naar een trainer voor de lange termijn en niet naar iemand… Lees meer »

wat lopen er toch een hoop zeikers rond op deze site.

theo

en we weten het allemaal weer beter , van achter de teletekst.
we zijn bijna gezond en dat is aller eerst het belangrijkste, over 5 jaar moeten we er staan, hoorde ik gister en dat is een mooi streven. voor de teletekst groep dan bestaan we 100 jaar.trots van Groesbeek, echt wel

Treffersfan

Over 5 jaar staan we er nog steeds. Net zoals we er volgend seizoen zullen staan. Als er een club zich ‘stabiel’ mag noemen, dan zijn wij het wel. In 40 jaar(!) nog NOOIT gedegradeerd uit de Hoofdklasse of Topklasse. TROTS VAN GROESBEEK. Echt wel!

eitje

je vergeet er een nooit kampioen in de topklasse en nog niet zo stabiel in de topklasse

wpDiscuz