Alte Herrentoernooi voor de 14e keer

Op zaterdag 17 mei 2014 wordt op Sportpark Noord voor de 14e keer het inmiddels al legendarische Alte Herren Toernooi gehouden. Niet vanwege de geweldige voetbalprestaties, maar vooral door de gezelligheid tijdens de wedstrijden en de altijd van goede muziek voorziene After-Party.

Het toernooi werd voor het eerst gehouden in 2000 en is daarna uitgegroeid tot een begrip in de regio. Van de teams die in 2000 meededen, is het overgrote merendeel nog steeds aanwezig en dat geeft aan hoe dit toernooi bij alle deelnemers wordt ervaren.

Het voetbaldeel dat vanaf 16.00 uur begint, eindigt al tegen 18.30 waarna zich iedereen pas echt conditioneel gaat inzetten tijdens de beroemde derde helft. Niet zelden hebben deelnemende veteranen juist tijdens deze derde helft blessures opgelopen omdat het hoofd nog wel het ritme van de muziek aankon, maar het lijf niet kon volgen.

Tijdens de wedstrijden gaat het er altijd gemoedelijk aan toe, men helpt elkaar overeind en er wordt veel gelachen onder elkaar maar ook met de tegenstanders. Dit alles maakt de sfeer bij het Alte Herren Toernooi altijd optimaal en het is daardoor een toernooi geworden waar iedereen naar uitkijkt.

Maar ook niet voetballers komen graag naar de derde helft omdat de Alte Herren altijd weer zorgen voor muziek die goede herinneringen uit oude tijden oproept. Ook deze keer een band met allure, Back to Life, die na de wedstrijden tot in de kleine uurtjes muziek uit de jaren 70, 80 en 90 ten gehore zal brengen.

Redenen te over om aanwezig te zijn op Sportpark Noord zowel tijdens- als na de wedstrijden. Ook diegene die tijdens het toernooi niet meespelen, worden van harte uitgenodigd om daarna te genieten van de muziek.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 mei, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Alte Herrentoernooi voor de 14e keer

Reageren is niet toegestaan.