De Treffers-trainer Camiel Jager ontslagen

De Treffers heeft hoofdtrainer Camiel Jager ontslagen. Dit heeft de club woensdagochtend laten weten.

logo de treffers

Het is de tweede trainer in één seizoen tijd waarmee De Treffers breekt. In januari 2014 hield John Neijenhuis het in goed overleg met de club voor gezien.

Jager stond voor de rest van dit seizoen aan het roer van het eerste elftal van De Treffers. Hij zou aankomend seizoen, ondanks kritiek van de fans, de hoofdtrainer van de roodzwarten blijven. Zijn contract werd in december namelijk nog met één jaar verlengd. Thijs Waterink is aangetrokken als assistent trainer.

Woensdag werd bekend dat de plannen omtrent Jager niet meer door gaan. Door de slechte resultaten na de winterstop is de oefenmeester ontslagen. De Treffers eindigde het seizoen, ondanks een goede start, op de 11e plaats. Op Sportpark Zuid, thuishaven van de roodzwarten, werd er in 2014 geen enkel punt behaald.

Er gingen in Groesbeek al geruchten rond over het ontslag van Jager. Wie de nieuwe trainer wordt is vooralsnog niet bekend.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 mei, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 74 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
reageerbuisje

Wàt een afgang, zeg…..

Piet

Is geen afgang, was onvermijdelijk. Camiel moet zelf ook in de spiegel kijken.
Dit is nog de erfenis van jaren technisch wanbeleid. Vanaf nu kan men weer gaan bouwen aan iets moois op Zuid. Camiel kon deze kar niet trekken, dat is afgelopen half jaar wel gebleken.

Dree
Het wanbeleid van de laaste jaren van de heren Bert Janssen en Gerrit Langeveld en de heer Eddie geertz komt nu weer te voorschijn. Ongelofelijk dat ze in november met camiel een ackoort bereiken .En In mei weer weg. Ongelooflijk hoe ver kunnen we nog zakken met de treffers.Na mij idee zitten we nu tot op de bodem . Je komt zo toch niet meer geloofwaardig over.En nu is camiel de zonne bok.Niet terecht hadden ze eerder over na moeten denken.Maar blijkbaar is er geld genoeg op zuid. Haden ze afgelopen zondag ook wel iets meer kunnen doen voor speler… Lees meer »
reageerbuisje
Met afgang bedoel ik, hoe dit als organisatie wordt aangepakt. Naar buiten toe, naar de leden toe en niet in de laatste plaats, naar Camiel Jager toe. Buitengewoon slecht. De fout zit maar in één ding: De houding van (delen/mensen van) de Treffers als club: Nog steeds de (altijd misplaatste) arrogantie van een topclub. Hoogmoed komt voor de val…. Als men zover is dat iedereen zich realiseert dat men niet kan leven van ranglijstjes aan de muur in de bestuurskamer, van eigen spelersbussen etc. maar zich gewoon net als elke doorsnee Topklasse-club gedraagt, dan pas komt er lucht en ruimte.… Lees meer »
Bjornceelen

Eus johan John camiel geen goede reclame om een nieuwe trainer aan te trekken.

Treffersfan
We moeten wel bij de feiten blijven. Het contract met Camiel is nog door de vorige TC (Gerrit Langeveld e.a.) verlengd, zonder inbreng of instemming van de nieuwe TC. Daarbij, een trainer die 8 van zijn laatste 9 thuiswedstrijden verliest, moet bij De Treffers, maar ook bij elke andere club, vertrekken. Dat weet Camiel ook. Ik ben het het wel met Bjorn (Ceelen) eens dat dit natuurlijk geen goede reclame voor onze club is. En wat dit alles met onze gemeente, subsidies of muziek in de kantine te maken heeft, ontgaat mij helemaal. Ik hoop alleen dat onze TC een… Lees meer »
Dat hij ontslagen zou worden was al lang duidelijk, zou niet te verantwoorden zijn tegenover de supporters en terecht, met Camiel door gaan kon gewoon niet meer. Waar ik me nu wel kapot aan erger is het bericht in de gelderlander van vrijdag(!!!!!!) Dat er zogenaamd geen contact was met andere trainers en dat ze volledig achter Camiel staan. Terwijl iedereen wist hoe het zat. Dit kun je niet maken tegenover spelers, trainer en al zeer zeker niet tegenover je leden/supporters. Bestuur schaam je kapot dat dit nog in de krant heeft gestaan. Nu hopen op een goede beslissing wat… Lees meer »
Dree

Opvolger ton caanen !!!!

Treffersfan

Dat artikel – en die uitspraken hebben ook mij verbaasd. Het was toen al een publiek geheim dat Camiel ontslagen zou worden. Maar is het in de voetballerij niet zo dat wanneer een club haar vertrouwen uitspreekt in een trainer, je eigenlijk al weet dat hij ontslagen zal worden. Dit is geen excuus. Dat had men gewoon beter moeten aanpakken. Nu moet de TC (en de club) even door de ‘zure appel heen bijten’ en er voor zorgen dat er volgend seizoen een goede trainer en een goede selectie op Zuid staat. Succes!

Tonnie
Natuurlijk, absoluut geen reclame voor een club van de statuur De Treffers. Daarnaast bijzonder pijnlijk dat de huidige TC is, wordt, opgezadeld met de erfenis van een ander. Destijds waren ook al enkele contracten verlengd van spelers, welke de laatste maanden hopeloos hebben gefaald. Uiteraard kun je als club niet tot eind maart wachten met het verlengen van contracten… maar kijkende naar een Jim welke een chronische blessure aan zn knie zou hebben, Peppinck die verdedigend absoluut niet meer zn mannetje staat en niet meer zoals vroeger 6/7x per wedstrijd kan op komen aanvallend, Jasper (een groot boegbeeld van de… Lees meer »

Treffersfan sorry, ik wilde een groen duimpje geven maar drukte verkeerd haha. Wat je zegt klopt inderdaad, zie je wel weer bij tottenham. Had alleen meer verwacht van onze club denk ik. Beter niks in de krant kunnen zetten of een mooi stuk over Saïd ofzo.

Germaan

Camel je bent weer welkom bij germania 2

Tonnie
Momenteel weten we alleen van Barry Beijder en Robin Janssen 100% zeker dat zij 30 wedstrijden in de top van de topklasse aan kunnen! Niels: jong? Getalenteerd? wordt gezien als eerste keeper maar heeft dit seizoen 4/5 blunders gemaakt… Mooi gebaar dat ze A1-spelers in de selectie opnemen, maar ook zij kunnen zich enkel ontwikkelen als er een stabiele, gretige groep spelers om hen heen loopt. Camiel Jager is door velen al beschreven als een ongemotiveerde, onkundige trainer welke zn pleziertjes haalt uit de vele gele rakkers welke hij na elke wedstrijd nuttigt om zodoende als een van de laatste… Lees meer »

Doet pijn om mijn cluppie zo te zien!

Helemaal niemand in de spelersgroep, of bij Germania vindt Camiel een goede trainer.
Het komt zoals het gaat bij deze man. Onderscheid zich wel door pleasen en onderhouden van zn netwerk. Knap!

Groesbeek
Heeft het zin om telkens te roepen dat Jager onkundig is? Dit zal iedereen ondertussen wel weten, laten we ons bezig houden met een goede opvolger, een spelersgroep die Topklasse waardig is, een bestuur dat met verstand beslissingen neemt maar vooral, en dat voorop, laat die gasten daar eens terugkomen op aarde, De Treffers is geen topclub meer, daar kun je niet meer op teren. Tegenwoordig komen tegenstanders de punten halen op Zuid, terwijl vroeger de bus van de tegenstander liever vier uur om reed zodat er een reglementaire 3-0 op papier kwam te staan wat gunstiger zou zijn dan… Lees meer »
nou....nou

Jarenlang gedraaid op de inzet (en vooral financiën) van de echte Treffers-families als Langerveld, Wijnhoven enz. Nu….opportunisten met geen enkel “Treffers verleden” als J.Z. en de “Anseltalerclan”. G.L. heeft publieke al aangegeven dit als een “mes in z’n rug te ervaren”. Iets meer respect voor hen die de club groot gemaakt hebben is hier zeker op z’n plaats.

henk
Gelukkig hij is weg, maar waarom dit nu aan het eind van een mislukt seizoen pas gebeurt? Waarom niet eerder? Nu zijn er goede spelers die het elftal verlaten hebben omdat ze het niet meer zagen zitten met de prestaties van de afgelopen 3 maanden en wetende dat ze volgend seizoen weer met de zelfde leraar voor de klas verder moesten. Jammer dat de hoge heren de beslissing nu pas hebben genomen. De Treffers is een club met naam en ik denk dat iedere trainer hier wel voor de groep wil staan. Maar informeer eens bij de club jongens, Tom… Lees meer »
Dree

Wat doen ze met de heer jan Peters . …..

Bent

@nou….nou
Ben het helemaal met je eens !!! Bedoel je niet W.Z. ipv J.Z.?

Theo H
@henk, welke ‘goede’ spelers bedoel je die zijn vertrokken omdat ze het niet meer zagen zitten?? Ik heb zowat ale wedstrijden gezien, maar ben het helemaal eens met de spelers die zijn vetrokken. Hier zit echt geen topper tussen die ons met andere trainer kampioen gaat maken! Jan Peters is uit zijn functie als coordinator gezet en krijgt dus ook geen geld meer. Goede zaak!! Hoe vervelend dit ook is voor Camiel, dit kon niet anders en ik denk dat nieuwe technische mensen goed bezig zijn. Ze moeten alleen veel rotzooi van voorgangers opruimen. Nu wordt dus ook wel duidelijk… Lees meer »
wpDiscuz