Groesbeekse wint Marikenloop 2014

Ruth van der Meijden uit Groesbeek heeft 12e Marikenloop gewonnen. Met een tijd van 16.34 min op de 5 kilometer was ze Jamie van Lieshout en Sabine van de Reijt te snel af. De overwinning op de 10 kilometer ging naar Joyce Vrijenhoek in 38.04 min.

KiKa

Presentatrice en KiKa ambassadrice Mirella van Markus liep mee op de 5 kilometer. Dit deed zij nadat ze een cheque met hierop een bedrag van 25.875 euro in ontvangst had genomen. KiKa was het goede doel van de Marikenloop en dit bedrag is bijeengebracht door alle deelneemsters.

Bedrijvenloop

De overwinning bij de Bedrijvenloop was voor een team van de Politie, met 40 teams ook de hofleverancier van de bedrijvenloop. Op de tweede en derde plek eindigden Stichting Vrienden van het CWZ en Radboudumc. In totaal deden 189 bedrijventeams mee.

Zomerse sferen

De zomerse temperatuur zorgde voor een zeer sfeervolle Marikenloop. De vernieuwde sportmarkt werd drukbezocht. Veel standjes op het gebied van sport(kleding), voeding, gadgets, lifestyle en verzorging trok niet alleen deelneemsters, maar ook toeschouwers. Met live muziek op verschillende plekken op de sportmarkt en langs het parcours was het een mooie middag in Nijmegen.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Marikenloop.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 mei, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
willie liebers

Allemaal van Harten Gefeliciteerd.

Toontje

Gefeliciteerd Ruth: pure sport! Ook Gerrit d’n Boes met zijn koninklijke onderscheiding o.a. voor zijn vele hardloop-passie:

http://www.gelderlander.nl/regio/rijk-van-nijmegen/lintje-voor-hardloopman-gerrit-nillessen-1.4365323

wpDiscuz