[Update] Nacompetitie: SVBO – Germania uitgesteld

Germania heeft zondagmiddag de eerste wedstrijd in het tweeluik met SVBO met 1-0 gewonnen. Het was een verdiende overwinning.

De eerste helft ging nog aardig gelijk op maar de tweede helft dicteerde Germania de wedstrijd en creëerde het enkele prima mogelijkheden. De Groesbekers hadden in de eerste helft echter wel een strafschop moeten krijgen na een vervelende overtreding op Niek Temmink. Diezelfde Temmink, Dave Kleijnen en Rik van de Langenberg hadden ook de tweede helft een paar mogelijkheden maar miste het nodige geluk in de afronding.

Luke Mulders kwam nog het dichtste nadat zijn schot op de paal was beland. In de 84e minuut was het uiteindelijk Kleijnen die de winnende treffer wist te maken nadat hij een corner van Boy van de Beek controleerde en beheerst achter de doelman van SVBO wist te plaatsen.

Al met al een mooie overwinning waarmee de nacompetitie nog een (mooi) gevolg zou kunnen krijgen. Germania speelt donderdag 22 mei de return tegen SVBO in Barger Oosterveld. Aanvang 20:00 uur.

Update 20-05-2014, 13:20 uur
De tweede wedstrijd tussen SVBO en Germania is uitgesteld. Het duel zou aanvankelijk op donderdagavond gespeeld worden, maar vanwege het overlijden van Germania-erelid Jack Peters is besloten om de wedstrijd naar een andere datum te verplaatsen. De return is nu op zondagmiddag om 14:00 uur.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 mei, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stekkenberger

Nu hopen dat ze winnen daar in Emmen,anders word het een saaie terugreis

willie liebers

Stekkenberger ik heb er vertrouwen in.

Willie Verbeet

De wedstrijd van donderdag as. is uitgesteld i.v.m. het overlijden van erelid Jack (Kus) Peters. De wedstrijd zal nu zondag as. plaats vinden.

stekkenberger

Triest nieuws,een man met een groot Germania hart was kus de linkse,familie ,vrienden gecondoleerd met het overlijden van jullie dierbare

wpDiscuz