Rick Verbeek van De Treffers naar EVV

De Treffers-speler Rick Verbeek speelt komend seizoen bij EVV. Dit heeft de zondagtopklasser uit Echt zondag bekend gemaakt.

logo de treffers

Verbeek kreeg in maart te horen dat hij op zoek mag gaan naar een andere club. Hij zou namelijk niet meer binnen het plaatje van de Groesbekers passen. De 25-jarige speler scoorde 19 doelpunten in 54 duels voor De Treffers. Eerder werd al bekend dat Bernard Hofstede, Markus Rychlik, Said Echargui en Berry Peters het team ook zullen verlaten.

De Treffers is nog op zoek naar een nieuwe trainer, omdat Camiel Jager vorige week werd ontslagen. Zowel Tini Ruijs als Ton Caanen worden genoemd als mogelijke opvolger, maar volgens geruchten zouden beide trainers al hebben aangegeven hier niets in te zien.

Voor volgend seizoen zijn onderstaande spelers vastgelegd:

Niels Kornelis (K);
Dennis Smit (K);
Jasper Zuidwijk (V);
Barry Beijer (V);
Jim van Alst (V);
Bas Bakker (V);
Frenk Keukens (V);
Fabian Peppinck (V);
Robin Janssen (M);
Menno Scholten (M);
Eef van Riel (M)
Jan Willem Stronks (M);
Evert Palm (A);
Stefan de Jong (A);
Wessel van der Horst (A).

Vetgedrukte spelers komen over van andere ploeg.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 mei, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 19 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Gijs

Elftal toch hoofdklasse waardig zo te zien! Moet toch nog wat bijkomen neem ik aan? 15 man met 2 keepers is niet heel erg veel….

Piet
@redactie; wat is de meerwaarde van dit stukje?? Een speler die vertrekt, wat iedereen al wist, en wordt opgepikt door club uit Echt. Groesbeekse nieuwswaarde ontgaat mij totaal. Verder klopt de selectielijst niet. Als je iets publiceert doe het dan in ieder geval volledig. Als speler al weg is bij pakweg Germania of Achilles en vindt onderdak schrijven jullie hier toch ook niets over. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat jullie hopen op weer tientallen reacties en iedereen weer over elkaar en De Treffers heen valt. Zo begint De Groesbeek wel erg veel op roddelrubriek te lijken… Lees meer »
Groesbeker

mee eens Piet, weinig nieuwswaarde.
Vooral het zinnetje over de twee trainers..”worden genoemd” en “volgens geruchten”..schrijf dan niets.

Treffersfan

Inderdaad. Als we hier al geruchten gaan vermelden, ken ik er nog wel een paar. @Beste redactie, Dit lijkt nergens op.

stom

Ah heeft het nou de groesbeek nl gedaan?De meesten roddels komen uit de reactie hier.

Theo

Je weet wie er achter zit

Sjaak

Ha ha ha die treffers kels ? Ligt het aan de groesbeeker ? Belachelijk “jullie worden toch zelf voor de gek gehouden ?? Dat willen jullie toch graag !!

stekkenberger

Sjaak is van de groesbeker

he sjaak bij ons houden ze niemand voor de gek. maar waar jij loopt wel.

richard

treffersfan:jij doet niks anders

Lookkoek

In het verslag van de laatste thuiswedstrijd op de Treffers-site staat letterlijk dat Rick Verbeek solliciteerde naar een langer verblijf. Zo vreemd is dit stukje op de Groesbeek dus helemaal niet.

Treffersfan
@Lookkoek, Dan zou het alleen over Verbeek moeten gaan en niet wie er misschien wel, niet, onder voorbehoud of eventueel onze nieuwe hoofdtrainer gaat worden. Er worden nu twee namen genoemd, maar ik kan er nog wel een paar bedenken. Wat is de nieuwswaarde? En Sjaak … Ja, wij worden inderdaad voor de gek gehouden. Net zoals jij. Door clubbestuurders met wit/zwarte dassen die van ons, van jou en van mijn, gemeenschapsgeld jarenlang een dure selectie in stand hebben kunnen houden en de club aan de rand van de afgrond hebben gebracht. Heb je daar weleens naar gevraagd of liep… Lees meer »
Lookkoek

@Treffersfan
Moet hier nu tot vervelens toe worden verteld naar welke vereniging verreweg het meeste gemeenschapsgeld is gegaan? Cijfers liegen toch niet en waren openbaar. Steek je kop maar in het zand.

Joep

Gemeenschapsgeld, lijkt mij een verkeerd voorbeeld treffersfan.

randje-16

Frans Thijssen trainer op zuid

Theo

Ik denk Anton Janssen

Kees

John Hoeks van Leonidas

adder onder gras

pippo word trainer van die dierentuin

Hoezo gaat pipo naar de Heikant?

wpDiscuz