Eerste Open Groesbeekse Voetgolfkampioenschap

Op zaterdag 5 en zondag 6 juli 2014 organiseert Voetbalschool GO4ALL! het Eerste Open Groesbeekse Voetgolfkampioenschap. Voetgolf is een nieuwe sport die het meest uitdagende van golf en het leukste van voetbal samenbrengt.

Bij Voetgolf is behendigheid met de bal een belangrijke factor. Net als bij golf moet de bal in zo weinig mogelijk ‘slagen’ over een parcours in een hole terecht komen. Het parcours is per hole slechts 80 tot 100 m lang, waardoor de snelheid in het spel blijft. De originele holes worden speciaal voor het evenement ontworpen en gemaakt. De sponsor bepaalt het thema en het uiterlijk van de hole.

Veertig teams strijden tegen elkaar op dag 1, en op dag 2 vinden de kwartfinales, halve finales en de finale plaats. De winnaar krijgt de ultieme eer om als eerste gehuldigd te worden als winnaar van de nieuwe Champions League van het voetgolf.

Er wordt gespeeld in teams van bedrijven, verenigingen, clubs en maatschappelijke organisaties uit Groesbeek en omgeving. Door het lage inschrijfbedrag is dit evenement voor iedereen toegankelijk. Natuurlijk kan ieder bedrijf, vereniging of organisatie met meerdere teams inschrijven.

De opbrengst van het Open Groesbeekse Voetgolfkampioenschap is bestemd voor de voetbalschool GO4ALL! (Een initiatief van Oosterpoort Wooncombinatie en voetbalvereniging Germania) Alle kinderen uit Groesbeek en omgeving kunnen daar gratis onder professionele begeleiding trainen om een goede voetballer, een sterke teamspeler te worden of gewoon om lekker sportief te zijn.

Op de website www.footgolfchampionship.nl kunnen de teams zich inschrijven en is bovendien alle verdere informatie van dit prachtige evenement te vinden. Inschrijven kan t/m 30 juni 2014.

Datum: Zaterdag 5 juli en Zondag 6 juli 2014
Zaterdag: voorrondes
Zondag: de kwartfinales, halve finales en finale!
Locatie: v.v. Germania, Sportpark Noord, Groesbeek

Alle verdere informatie vindt je op onze website www.footgolfchampionship.nl. Het Open Groesbeekse Voetgolfkampioenschap voor GO4ALL wordt een jaarlijks terugkerende traditie. Zijn jullie als team sportief en ambitieus? …….Dan mag je de eerste editie zeker niet missen!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 juni, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
willem 2

Voetgolf ? Ik zit meer op koppolo te wachten.

willie liebers

Willem moet je wel een helm aan schaffen maar de opbrengst is toch voor een goede zaak sport en zeker voor mensen die weinig te besteden hebben en hun kind bevoorbeeld ook willen laten sporten eigenlijk zou het zo moeten zijn dat alle kinderen onder een sport kunnen. Als ouders het niet zouden kunnen betalen. Dus ook gewoon kunnen golfen bij het rijk van Groesbeek want de naam rijk van Nijmegen schiet bij mijn als Groesbeker in het verkeerde keelgat.

wpDiscuz