Ton Caanen nieuwe trainer De Treffers

De Treffers heeft vaart gezet achter het aantrekken van een nieuwe trainer voor het eerste elftal. De Groesbeekse topklasser heeft in Ton Caanen (48) de nieuwe trainer voor de komende twee seizoenen gevonden.

logo de treffers

Snel duidelijkheid over een nieuwe oefenmeester was ook gewenst om een goede start te kunnen maken voor het nieuwe seizoen. Vanuit het bestuur werd contact gelegd met de Limburger Caanen, die de afgelopen jaren in het buitenland werkzaam is geweest.

Bekend was dat Caanen ervoor open stond om naar Nederland terug te keren. In een aantal gesprekken werd duidelijk dat hij een visie heeft die goed bij De Treffers past. In het bijzonder de gestructureerde aanpak, die de trainer voorstaat, strookt volledig met de ideeën van Hans Janssen-Groesbeek en Paul Langeveld, de verantwoordelijke mensen bij De Treffers voor het voetbaltechnisch beleid.

De wederzijdse interesse heeft geleid tot een akkoord over een contract voor de komende twee jaar. Beide partijen willen daarmee tot uitdrukking brengen, dat een samenwerking voor de wat langere termijn gewenst is om het eerste elftal van De Treffers weer terug te brengen naar het niveau, dat men van de vereniging gewend is.

“Ik ben tevreden en enthousiast over het akkoord met De Treffers. Het zal bijzonder worden om na 12 Jaar weer binnen het Nederlandse voetbal werkzaam te zijn. De Treffers is een stabiele club die bij mij past met een goede organisatie, ambitieuze mensen, goede commercie, gedreven supporters, geweldige accommodatie en een kwalitatieve jeugdafdeling. De Treffers is een club met een grote historie en vele successen. Een club met ambitie en die heb ik ook. Vanaf het eerste contact voelt het goed. In de gesprekken daarna is mijn interesse alleen maar groter geworden. Ik kijk ernaar uit om samen met alle mensen van De Treffers door te groeien naar de club die zij weer willen zijn. Om de vele ambitieuze mogelijkheden die er optimaal zijn, er helemaal uit te halen. Laten we eerst hard gaan werken om onze gezamenlijke ambities waar te maken.”, laat Caanen via de clubwebsite weten.

De Limburger volgt Camiel Jager op. Jager werd onlangs vanwege de tegenvallende resultaten ontslagen. In januari nam De Treffers ook al afscheid van John Neijenhuis.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl. DeTreffers.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 mei, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 24 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
volger

Toch de dure jongen,succes

Sjaak

Geld zat daar op zuid !! Trainer afkopen ! Nu ton caanen kan niet op daar ???

Rogier

http://www.worldfootball.net/player_summary/ton-caanen/

Check allen even de statuur van deze Limburger.
Clubhopper welke continu na 2 tot 6/7 maanden het schip verlaat of wordt gevraagd te verlaten..

Voorspelt niet veel goeds!!

Daarnaast woonachtig in Geleen. Is er in de straal van 40 km omtrek niets vergelijkbaars te vinden?
In alle eerlijkheid, wat heeft deze man bereikt????

Trainer afkopen moest wel, wat Ton Caanen kost geen idee, blijkbaar kennen jullie hem of het bestuur heel goed?

Piet

Toch opmerkelijk dat wanneer hier iemand een bedrag roept dat voor waar wordt aangenomen. Precieze bedragen weten maar paar mensen en zal niet naar buiten komen. Laten we hopen dat hiermee de weg naar boven weer ingezet kan worden. Ton succes!!

he Sjaak wij hebben wel olie gevonden.

luistervink

Rogier heeft groot gelijk.
Ton Caanen wisselt sneller van club dan van onderbroek.
Word ook weer niks.
Er waren veel betere kandidaten bv Frans Thijssen, Arno Arts.
Mensen met verstand van voetbal in deze regio.
Nu moeten we rond de kerst weer een interim aanstellen.
Kost weer klauwen met geld.

De Kuier.

Toch en TON op de Bank!

Gemeente Groesbeek betaald mee. En Kereweer komt bij de BC.

willie liebers

Wat ik raar vind is men wil nu al alles weten van hoeveel gaat hij verdienen. Wat maakt het uit als de treffers er goed op vooruit gaat en weer glorierijk voetbal straks laat zien.en nu heeft men al weer voor oordelen.

Sjaak

Een heeeeele goeie voor de B.c club ! Drinkt ook heeeeel graag een wijntje.

Dree

Ik zij voor drie weken terug al dat ie kwam. Maar dat was niet zo…. De bc. zuid heeft grote invloed op aan stellen van nieuwe trainer. De heer zwitserloot en de heer van buren wilden dit. Ik had liever een trainer gehad uit de regio wie de club een beedje kent . We wachten af succes

O'olie

Welke trots van Groesbeek? Kijk naar germania! Daar ben ik trots op! Met een beperkt budget en enkele Groesbekers kans maken op promotie!

(de echte) Treffersfan

Hallo, ik weet er niet wie er nu onder de naam ‘Treffersfan’ schrijft, maar dat is niet diegene die al jaren onder deze naam schrijft. Ik dus. Ik weet ook niet waarom hij/zij dit doet. Maar, hoewel ik het wel hem/haar eens kan zijn, vind ik dit niet zo gepast. Dat te hebben gezegd, denk ik dat we beter op kunnen houden om hier nu al te oordelen over Ton Caanen. Laten we dit zo rond Kerstmis maar eens doen. SUCCES TON!!

Wat een onzin. Gewoon een clubhopper. Als er straks een zandbak land met geld komt is hij zo weer weg.
Invloed van Zwitserloot begint aardige vormen te krijgen.

(de echte) Treffersfan

Ach Jan, Zo werkt dat met trainers. Trainers die succes hebben, gaan een stapje hogerop. En dat levert de ‘latende club’ vaak een aardige afkoopsom op. Daar is helemaal niks mis mee. Maar laten we nu maar eerst eens afwachten. En wat Wim Zwitserloot hier nu mee te maken heeft, begrijp ik niet, Hij, en met hem nog anderen, leveren uitstekend werk en hebben de ‘BC Zuid’ op de kaart gezet. En dat werpt nu zijn vruchten af. Die (extra) middelen maken het ons nu mogelijk om een nieuwe trainer en spelers aan te trekken. Jaloers?

Hans

Ik heb vertrouwen in nieuwe mensen en beleid. TON WELKOM OP ZUID EN VEEL SUCCES!! Breng onze club weer naar top van Topklasse!!

ik heb ook vertrouwen in onze nieuwe mensen Hans, is wel heel makkelijk om iedereen af te zeiken. we wachten rustig even af.

Twan

Als hij maar kan jodelen.

Gijs

Als ie maar gezellig is voor in de kantine! Daar gaat het immers op zuid om!

Benieuwd naar de eerste thuisoverwinning in 2014

wpDiscuz