Germania met één been in hoofdklasse

Germania heeft donderdagmiddag goede zaken gedaan in de strijd om een plek in de hoofdklasse. De Groesbekers wonnen in eigen huis met 1-0 van Hoogeveen.

Boy van de Beek scoorde na 40 minuten de enige treffer van deze wedstrijd. De gasten waren in de tweede helft zo nu en dan gevaarlijk, maar Germania-doelman Bart van de Beek hield zijn doel schoon.

Zondag volgt de return in Hoogeveen. Mocht Germania de promotie naar de hoofdklasse kunnen bewerkstelligen dan volgt er ´s avonds een onofficiële huldiging op het Dorpsplein. Het is onofficieel omdat het Groesbeekse gemeentebestuur alleen maar huldigt bij een “officieel” kampioenschap.

In principe staat de huldiging gepland voor 19:30 uur, maar bij een eventuele verlenging en/of strafschoppen zal deze tijd nog verschoven worden.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 mei, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
willie liebers

Nou zondag een winstgevende terug reis Succes Germania.

stekkenberger

Proficiat Germania,nu dat andere been nog,succes zondag.

henk

Zal het dit seizoen dan een keer gaan lukken om via de nacompetitie te promoveren? Hopelijk gaat het zondag een mooi feestje worden op de Stekkenberg. Wel geen derby tegen Rood-wit maar tegen AWC en wie weet het jaar daarop tegen Zuid. Maar eerst maar duimen voor zondag. Heel veel succes. Kom op Germania.

Komt allen

Mocht Germania a.s. zondag de promotie naar de Hoofdklasse kunnen bewerkstelligen dan volgt er ´s avonds een onofficiële huldiging op het dorpsplein. Onofficieel omdat het Groesbeekse gemeente bestuur alleen maar huldigt bij een “officieel” kampioenschap.

In principe staat de huldiging gepland voor 19:30uur maar bij een eventuele verlenging en/of strafschoppen zal deze tijd verschoven worden.

Mocht het zondag zover komen, dan zullen wij u tijdig informeren via de gebruikelijke media.

germaan

we gaan naar de hoofdklasse er kan ons niets gebeuren

wpDiscuz