[Update] Drie nieuwe spelers voor De Treffers

De Treffers heeft dit weekend twee nieuwe spelers vastgelegd. Michel van Veen en Coen Maertzdorf spelen volgend seizoen in het rood en zwart van de Groesbeekse topklasser.

De Treffers gebouw (HvdB)
Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Van Veen (21) is een aanvallende middenvelder die van Fortuna Sittard over komt. De tweede speler is ook een jongeling: Maertzdorf (20) komt van De Graafschap en heeft daar de gehele jeugdopleiding doorlopen. Hij maakte in augustus 2012 zijn debuut in het betaalde voetbal.

De Treffers heeft er nu in één week tijd drie nieuwe spelers en één nieuwe trainer bij. Oud-prof Frank van Kouwen speelt volgend seizoen ook op Zuid. Ton Caanen is de nieuwe oefenmeester in Groesbeek.

Update 03-06-2014, 23:15 uur
Er is na het weekend nog een derde nieuwe beloftespeler bij gekomen; De Treffers heeft zich versterkt met de 22-jarige Jos Peltzer. Dit laat de topklasser dinsdagavond weten. De aanvaller komt over van Jong RKC Waalwijk. Peltzer maakte vorig seizoen zijn debuut bij het eerste team van de Waalwijkse ploeg. Hij is de achtste aanwinst voor De Treffers voor komend seizoen.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 juni, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 21 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Toontje

Nog geen reacties? Hoe kan dat nou?

stekkenberger

Er zijn ook nog mensen die moeten werken.

handy

Ik weet al wat het excuus is voor volgend seizoen, we hebben nieuwe ploeg met nieuwe trainer. We kunnen niet gelijk verwachten dat er een eenheid is en dat we alles winnen. We gaan het op de voet volgen.

Treffersfan

ff onder de pauze (kan net)… Twee nieuwe jonge spelers en aanvallers. Die hebben we ook nodig. Onze selectie begint aardig vorm te krijgen. Ik kan nog niets zeggen over de kwaliteit, maar met deze nieuwe TC heb ik er alle vertrouwen in. Komt goed!!!

Theo

En we zijn er nog niet. Geld genoeg op zuid

Geld zat? Het spelersbudget is kleiner dan vorig jaar..
Zijn een aantal groot verdieners vertrokken hè.

Gijs

Allemaal toppers……!!!

Treffersfan

Er gebeurt weer wat op Zuid! Een nieuwe TC, een nieuwe trainer en en 8 nieuwe spelers. Succes allemaal!!!

Wat zegt het aantal over de kwaliteit? Tot nu toe zijn het veelal jonge voetballers die het niet gehaald hebben bij een profclub….veelal komen deze voetballers tekort voor de topklasse. Ben benieuwd!

Treffersfan

Het zegt inderdaad nog niets over kwaliteit. Maar die jongens zijn allemaal bekeken en hebben dus blijkbaar kunnen overtuigen. En is het niet zo dat elke speler in de Topklasse tekort komt voor het betaalde voetbal. Anders hadden ze wel daar gespeeld.

Theo H
Iedereen zijn mening, maar ik heb ook het gevoel dat er EINDELIJK een frisse wind waait op technisch gebied binnen de club. Verwacht nu niet direct kampioenschap, maar waar oude TC van gemakzucht in slaap viel en als het te laat was de trainer moest ontslaan. Daar zie je nu duidelijk ander beleid. Enthousiaste mensen die er weer zin in hebben. Op deze manier komt De Treffers zeker er weer bovenop. Afgelopen zondag op Zuid geweest en daar veel supporters gesproken en iedereen is weer positief. Niemand verwacht een kampioenschap maar herkenbaar voetbal met jongens die uitstralen dat ze er… Lees meer »
Piet

Lijkt goed werk van TC. Veel minder als afgelopen jaar kan ook niet. Nu doorpakken op meerdere gebieden!

O'olie

@treffersfan
Door wie zijn ze bekeken? Niet door de nieuwe trainer, want toen hij aangesteld werd was de competitie al afgelopen. Zelfde scouting als de afgelopen jaren?

Treffersfan

In de scouting van de afgelopen jaren zaten hele goede mensen (die zitten er nog steeds), maar daar werd weinig naar geluisterd. Daarnaast heeft men zich goed laten informeren.

Het word weer niks !!

Hans

Als je nou echt objectief zou zijn dan weet je dat de trots van Groesbeek echt niet de Treffers is!
Dat zijn jullie ook nooit geweest want het betrof hier slechts een zelfbenoeming door clubmensen.
Groesbeek is trots op alles en niet expliciet op iets of iemand.
Als jij er nou een dikke p..l van krijgt dan ventileer je dat maar op een verjaardag of zo maar val daar niet ongevraagd iedereen mee lastig aub?

Treffersfan

Niemand valt jou lastig Hans. En als je je hier aan stoort, lees je de berichten over onze club toch lekker niet. Maar daar ben je net iets te nieuwsgierig voor.

Hans

Ach weet je Treffersfan, die berichten zijn prima en ik lees ze met veel plezier maar die onnodige en overdreven toevoegingen die hoeven er niet bij en zeker niet als ze geen hout snijden.

Treffersfan

Ach, een ieder zijn club. En overdreven toevoegingen zijn misschien onnodig, maar dat zijn overdreven reacties ook.

Hans

Tja, oorzaak en gevolg heet dat.

wpDiscuz