Reünie Badmintonclub Groesbeek

Op 12 oktober 2014 organiseert Badmintonclub Groesbeek van 13:30 uur tot 18:00 uur een reünie. Alle voormalige jeugd- en seniorleden, maar ook de huidige leden, zijn hiervoor van harte uitgenodigd!

Badmintonclub_Groesbeek_2014-DGB

Op deze dag heb je de mogelijkheid om gezellig bij te praten met andere (oud)leden en natuurlijk te badmintonnen. De club zorgt voor:
– Een drankje;
– Badmintonrackets en shuttles;
– Organisatie van wedstrijden voor de liefhebbers tussen 14:00 uur en 16:00 uur.

Als je wilt badmintonnen: vergeet je sportkleding, eventueel een eigen racket en (zaal)sportschoenen dan niet!

Aanmelding

In verband met de organisatie wil het bestuur je vriendelijk vragen je voor deze reünie aan te melden op de clubwebsite onder ‘Reünie’ en dan tabblad ‘aanmeldingsformulier’. Klik hier om direct naar het aanmeldingsformulier te gaan!

Ben je nieuwsgierig wie zich al hebben aangemeld? Een namenlijst met aangemelde (oud)leden is te bekijken onder Reünie en vervolgens het tabblad ‘aangemelde personen’. Klik hier om naar de lijst met aangemelde personen te gaan!

Heb je nog vragen? Deze kun je stellen via [email protected].

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 juni, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
willie liebers

Nou ik heb vroeger ook nog bij dat clubje gezeten was wel leuk als we een uit wedstrijd gewonnen harden gingen naar de Pier daar in Groesbeek als ik tijd heb kom ik ook tussen haakjes ze noemden mijn Lange.

wpDiscuz