Valencia CF Voetbalkamp komt naar Groesbeek

Deze zomer beleeft de jeugd van Groesbeek en omgeving de voetbalweek van hun leven. Valencia CF stuurt 2 trainers van de jeugdopleiding naar De Treffers.

Valencia_logo_2014-DGB

In Spanje staat Valencia CF bekend om de goede jeugdopleiding, geen enkele andere club leverde meer Internationals aan het Spaanse team in de afgelopen 15 jaar. Sterren als Jordi Alba, David Villa, Juan Mata en David Silva zijn klinkende voorbeelden van de succesvolle jeugdopleiding. Het Valencia CF Voetbalkamp is van 11 t/m 15 augustus op het complex van de Treffers in Groesbeek.

Scouting: De 2 meest talentvolle spelers naar Valencia CF

Het complex van de Treffers is in de zomer van 2014 één van de 5 Nederlandse locaties die gastheer zijn van Valencia CF. Per locatie worden door de Valencia CF-trainers de 2 meest talentvolle kinderen uitgenodigd voor een weekend Valencia. De beloning voor de twee meest talentvolle kinderen tijdens het Valencia CF Voetbalkamp: Trainen bij Valencia CF, een wedstrijd in het Estadio Mestella bezoeken waarbij je aan de hand van de spelers het veld op mag, een backstage stadion tour en natuurlijk een meet & greet met de sterren.

Valencia Voetbalweek

Op de officiële UEFA Ranking List staat Valencia op een 8e plaats, boven clubs als Arsenal, AC Milan, Inter Milan en Borussia Dortmund. Deze zomer zijn er 10 contractspelers van de club actief op het WK in Brazilië. De Spaanse club is erg trots op de jeugdopleiding, reden om ook hun trainers naar het buitenland te sturen. Zo kunnen ook Nederlandse kinderen hun voetbalkwaliteiten verbeteren tijdens de Valencia voetbalweek.

Voetbaltraining krijgen van officiële jeugdtrainers Valencia CF

De Valencia voetbalweek is een 5-daagse trainingsweek voor jeugdspelers (j/m) van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van 2 officiële Valencia CF-jeugdtrainers. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat ieder kind op zijn/haar eigen niveau kan trainen, dagelijks van 09:30 tot 15:30 uur. De 2 Valencia CF-trainers worden geassisteerd door Nederlandse UEFA gecertificeerde trainers die allen een opleiding hebben genoten van Valencia CF. Het aantal deelnemers is gelimiteerd op één veld, zo is iedereen verzekerd van voldoende aandacht, ook van de Spaanse trainers.

De deelnemers ontvangen van partner Adidas:
– Valencia CF trainingstenue, bestaande uit shirt, short en sokken;
– Valencia CF Diploma;
– Valencia CF Bidon;
– 5 dagen top training;
– voetbal huiswerk;
– lunch;
– drinken;
– gezonde tussendoortjes en vers fruit.

De deelnemersbijdrage is € 189. Geïnteresseerde kinderen kunnen zich aanmelden via www.valenciavoetbalkamp.nl

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 juni, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Niels

Wat raar. AC Milan zou toch komen?

kenner

ac milan gaat niet door wegens omstandigheden

wpDiscuz