Voorlichting “Ontwikkeling en invoering arbitragebeleid”

Op woensdagavond 11 juni wordt door de Scheidsrechterscommissie een voorlichtingsbijeenkomst getiteld “Ontwikkeling en invoering arbitragebeleid” georganiseerd.

Maar liefst 20 voetbalverenigingen uit (de omgeving van) Groesbeek zijn hiervoor uitgenodigd. De voorlichtingsbijeenkomst is de aftrap (om maar in voetbaltermen te blijven) voor een workshop, die met ingang van dit najaar voor geïnteresseerde voetbalverenigingen zal worden verzorgd. De workshop bestaat uit een vijftal bijeenkomsten, waarin onderwerpen zoals beleid en organisatie, maar ook sponsoring en PR aan de orde zullen komen.

De workshop is een verplichting die De Treffers is aangegaan in het kader van de KNVB ARAG Fairplay certificering arbitrage die op 6 september 2013 aan sv De Treffers werd uitgereikt. De Scheidsrechterscommissie van de club zal met deze workshop verenigingen helpen om arbitragebeleid te ontwikkelen en in te voeren binnen hun eigen vereniging.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 juni, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Voorlichting “Ontwikkeling en invoering arbitragebeleid”

Reageren is niet toegestaan.