Cillessen onder de lat tegen Spanje

De Groesbeekse doelman Jasper Cillessen (25) zal vrijdag het doel van Oranje verdedigen in het WK-duel met Spanje. Dit melden diverse media. Bondscoach Louis van Gaal deed zondag niet veel moeite om zijn plannen voor de eerste wedstrijd in poule B te verbergen.


Archieffoto: Jasper Cillessen tijdens de 2011-editie van de Groesbeekse kermis. Foto en rechten: Frans Aleven/DeGroesbeek.nl

Er is nog wel onduidelijkheid over één positie op het middenveld. Dit heeft alles te maken het herstel van Jonathan de Guzman. Als hij vrijdag niet kan spelen zal Jordy Clasie hem vervangen. De opstelling voor de wedstrijd tegen Spanje is, mits niemand geblesseerd raakt, als volgt: Jasper Cillessen; Daryl Janmaat, Ron Vlaar, Stefan De Vrij, Bruno Martins Indi, Daley Blind; Nigel De Jong, Wesley Sneijder, Jonathan De Guzman/ Jordy Clasie; Robin van Persie, Arjen Robben.

Dat Cillessen tijdens het WK de eerste keeper van het Nederlands elftal zou worden voorspelden de bookmakers in maart al. De Ajax-doelman werd in 2013 basiskeeper bij de Amsterdammers nadat hij in 2011 overkwam van NEC.

Speelschema en overige informatie WK 2014.


Knappe redding Cillessen op een schot van Mario Balotelli in 2013.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 juni, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
willie liebers

Jasper succes tegen Spanje.

www.hanspeters.eu

Jasper heel veel succes. Laten we met z’n allen trots zijn op een Groesbeekse deelnemer aan het WK. Misschien een oproep aan Groesbeek, laat Groesbeek oranje of rood wit blauw kleuren? Ik begin vanmiddag.

Kruimeltje

Ja Hans, als SG ben je als geen ander in staat elk succes uit Groesbeek op te eisen. Eigenlijk had jij het bedacht dat Jasper doelman moest worden.
Een overwinning kent vele eigenaren waaronder SG als eerste.

Kruimeltje

@Willie, ik denk dat Jasper je aanmoediging vast zal lezen hier. Proest!

www.hanspeters.eu

Kruimeltje, van mij krijg je de wisselbeker van grootste kwatser. Wat een onzin, naast politicus ben ik net als ongeveer 17000 andere Groesbekers gewoon voetballiefhebber. En ja, ik ben er trots op dat er een Groesbeker deelneemt aan het WK.

Kloeke

@kruimeltje.als je niks te zeggen hebt, zeg dan niks.

Kruimeltje

Volgens mij zeg ik juist heel veel. Het verschil is dat mijn mening jou niet bevalt. Dat is pech voor jou. Welkom in de democratie waar ook andere meningen bestaan.

Kruimeltje

@Hans, volgens mij heb je ook moeite met rekenen. Hoeveel inwoners telt Groesbeek en hoeveel daarvan zijn in staat om voetbal überhaupt te waarderen? (Of zijn volgens jou baby’s al fan?)

willie liebers

Ja sorry hoor maar als ik de reacties zo lees en commentaar op elkaar zou je haast denken het zijn net kleuters.in ieder geval ik wens Jasper succes tegen Spanje en ze op nul kan houden. Want deze Spanjaarden zijn dat warme klimaat gewend.en 90 minuten vergt veel kracht bij dat warme klimaat ik durf ook geen voorspelling te doen en deze wedstrijd word spannend.

henk

Goh kruimeltje wat ben jij een grote kwal. Probeer eens gewoon in zee te blijven. Je hoeft geen eikel te zijn om in een boom te hangen. Als jij de pik op iemand hebt, vecht dit dan persoonlijk uit maar verziek het niet. Jasper en heel Nederland succes zes.

wpDiscuz