[Upd] Achilles ’29 neemt afscheid van Jamal en Lomis

Achilles ’29 heeft drie nieuwe spelers vastgelegd. Mehmet Dingil, Spiros Lomis en Andersson Jamal spelen volgend seizoen in het wit en zwart van de Groesbeekse Jupiler League-club.

logo Achilles'29 (transparant)

Mehmet Dingil (24), technisch tekenaar bij de Hoffmann Groep, komt over van Topklasser JVC Cuijk. Daarvoor speelde hij voor Blauw Geel uit Veghel waar hij al onder trainer Francois Gesthuizen werkzaak was.

Spiros Lomis (22) is een snelle, sterke en kopsterke spits die Commerciële Economie studeert aan de Hogeschool in Amsterdam. Hij is afkomstig van de Kennemers en speelde daarvoor o.a. voor de Koninklijke HFC.

Andersson Jamal (25) heeft al een rijk voetballeven achter zich. Het afgelopen jaar werd hij met FC Olympic Donetsk kampioen op het 2e niveau in de Oekraïne. Hij heeft er nu voor gekozen om de studie Bestuurskunde te gaan combineren met voetballen in de Jupiler League bij Achilles’29.

De eerste twee tekenden beiden voor één seizoen. Andersson Jamal eveneens voor één seizoen plus een optie voor een tweede seizoen.

Update 07-07-2014, 16:00 uur
Achilles ’29 heeft per direct afscheid genomen van de nieuwelingen Jamal en Lomis. Dit laat de club maandagmiddag weten. Jamal zou hebben gelogen over zijn “voetbalrijke” verleden en Lomis blijkt achteraf niet goed genoeg.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Website Achilles ’29

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 37 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Kawaman

Flauw,
Wat ben jij flauw!

Nu wil ik een seizoenkaart !

Hans

@Flauw
Misschien heeft het er ook mee te maken dat Achilles’29 wel nieuwsfeiten aanlevert bij deze site en de Treffers niet?
Je moet er niet van uit gaan dat alles vanzelfsprekend is.

Toontje

@Hans, nou wil ik niet ‘Flauw’ zijn, maar als wat jij zegt het geval is snap ik opeens waarom deze site niets heeft gemeld over dat vermeende wedstrijd-fixen-gedoe 🙂

Zuid

Wat is de toegevoegde waarde dat we nu weten dat de één technisch tekenaar is, de ander commerciële economie studeert en de derde al een rijk voetballeven achter de rug heeft?

Dat is wel leuk om te weten zuid! Want als ze niet kunnen voetballen , kunnen ze nog altijd een andere functie vervullen op de Heikant ..

boersteeg

welkom spelers
zal wel ff wennen zijn want het zijn niet allerdaagse groesbeekse namen!!!

nou.. nou

@zuid & @ ton,
Informatie is wel relevant want dit zijn spelers die naast hun maatschappelijk carrière toch op een zo hoog mogelijk niveau willen voetballen. Iets wat binnen het Nederlands betaald voetbal verder niet mogelijk is, maar bij Achilles’29 vanwege de semi-profstatus van deze club wel.

Sprookje

@Ton,
Misschien komt er ook nog een financieel expert het team verstrekken.

Sprookje

Verstrekken is versterken!

Dree

Op de heikant hebben ze alemaal hogere school gehad.Anders mag je ook niet er heen.Welicht kunnen ze ook nog iemand in dienst nemen wie samen met Harrie in de olie gaat.En evt nog een aanvulling wie goed kan gokken. Gr dree

Groesbeker

misschien willen ze alles een beetje in eigen hand gaan houden op de Heikant, een technisch tekenaar die de renovatie van de Heikant kan schetsen, een commerciele econoom die de gang van zaken kan bewaken en dan nog al die andere talenten die er al rondlopen..het kan gewoon niet op daar!

richard

achilles leeft in groesbeek. zie op iedere artikel weer de aantal reacties. klasse

FronkL

Is de achtergrond van die Andersson inmiddels gecheckt? Lijkt een wat schimmig figuur. Nergens info?

https://twitter.com/IJmondSport/status/319386883517997057

Marcel

Is nooit bij ADO aan de slag gegaan, wel op gesprek geweest, maar heeft in oekraiene gespeeld, en daarvoor in Qatar. Nog wat stages afgewerkt bij wat clubs, niks schimmigs aan, heeft nooit in NL gespeeld, dus dat zo een amateuristische krantje hem niet kent zegt voor de rest niets.

Zuidje

Kunnen ze op de heikant niet beter doorgaan met het hockey gebeuren.
daar komen teminste wel mensen op af.

boersteeg

jammer door slecht scoutwerk van achilles kant.
mag toch eigenlijk niet gebeuren op dit niveau,
zo zullen er misschien nog wel meer door de mand vallen komende tijd.

Groesbeker

OLIEdom noemen ze dat..

Toontje

We zullen komend seizoen deze commercieel econoom en bestuurskundige in spé dus niet in actie zien. Blijkt een studio HBO of WO dus toch niet voldoende om op de Heikant te slagen 🙁

Hans

Toon, wat een hoop geklets weer !

wpDiscuz