7 Groesbekers krijgen keepersdiploma

De laatste training van de voorjaarscursus zit erop! 23 keepers, waarvan 7 Groesbekers, hebben onlangs op het sportpark van BVC ’12 allemaal trots een keepersdiploma van “Keepersscholen” in ontvangst mogen nemen.

Keepersdiploma_Groesbeek_Herman_Leensen-HL1
De Groesbekers met een diploma. Brian Knijpinga ontbreekt op deze foto. Foto en rechten: Herman Leensen.

Het was lekker druk met alle ouders, opa’s, oma’s en andere familieleden. 13 keepers hebben het “diploma gevorderden” gekregen, 6 keepers hebben het “beginnersdiploma” en 4 keepers hebben hun “elite diploma” in ontvangst mogen nemen. Onder de geslaagden waren ook 7 Groesbeekse keepers: Brian Knijpinga, Tom Vissers & Jesse Vissers (De Treffers), Sam van Kuilenburg & Niels Lieffers (Achilles ’29) en Dylan de Haan & Niek Zwitserloot van DVSG.

Voor keepers tussen de 6 en 18 jaar die zich willen ontwikkelen in het keepersvak is het nu mogelijk om zich via de site www.keepersscholen.nl aan te melden voor de najaarscursus 2014. Op het einde van de cursus krijg je net als de huidige deelnemers zo’n mooi diploma en belangrijker nog; je zal een nog betere keeper zijn dan dat je nu al bent.

De trainingen in onze regio worden gegeven bij BVC ’12 in Beek. Meer foto’s van de diploma uitreiking staan op Keepersscholen.nl Facebook.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 juni, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
willie liebers

Nou misschien op weg naar een goede voetbal club het voorbeeld is Jasper succes.

wpDiscuz