Thijs Waterink toch geen assistent-trainer De Treffers

Beoogd assistent trainer Thijs Waterink heeft besloten om af te zien van zijn contract bij De Treffers. Dit heeft de club eerder deze week naar buiten gebracht.

logo de treffers

Waterink, die in het verleden grote successen op Zuid heeft geboekt als speler, kan zich “onvoldoende vinden in de rol die voor hem in het nieuwe technische beleid is weggelegd”. In januari dit jaar werd bekend dat hij de assistent-trainer van de roodzwarten zou worden.

De club betreurt zijn besluit en wenst hem veel succes in de toekomst. Zijn functie zal, zoals het er nu naar uitziet, niet door een ander ingevuld gaan worden.

Joris Janssen

Half juni heeft de TC van De Treffers nog een speler weten te strikken voor het komende seizoen. Joris Janssen (20), verdediger, gaat het komende seizoen bij De Treffers spelen. Hij combineert dit met zijn studie in Nijmegen. Janssen is een allround verdediger die op meerdere posities uit de voeten kan. Hij is afkomstig uit de jeugdopleiding van Oss/NEC.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Clubwebsite De Treffers

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 juni, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 16 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
adder onder gras

wat moet je met waterink doen die kan niks

De Kuier.

Mis-gegokt, dus!

Dree

De trainer heeft heft al goed in handen. En zelf dit laten ze toe weer de heren. En dan maar naar buiten treden samen met de treffers!!! Nu al staan we weer op achterstand met alles .

Party Animal

BIS BALD AUFWEDERSCHEEEEEN…

Wat een dom gelul hier op deze site zeg, Dree wat ben jij een bedweter zeg zielig mannetje

fluitkelje

Het zijn allemaal van die zielige stumperds.

reageer
heel veel moeite gedaan om Thijs Waterink binnen te halen en dan zorgt Dhr. Caanen ervoor dat het in het eerste gesprek helemaal mis gaat door Thijs te kleineren en zich heel autoritair op te stellen.dit alles in het bijzijn van HJG die het allemaal maar liet gebeuren en niets ondernam. Caanen is het in een hele korte tijd gelukt om alles naar zijn hand te zetten en de TC kijkt lijdzaam toe.TC zorg dat je zelf het beleid uitstippelt en niet een passant die toevallig voorbij komt.Caanen is niet gehaald om zijn kwaliteiten maar omdat zijn grote vriend Iwan… Lees meer »
Dree

Wim hou jij die bende daar maar de hand boven Hooft . We spreken elkaar nog over die man caanen gr

kenner

Kuier.
Bij jullie daar word wel vaker mis gegokt.
Niet alle olie is goud..
Maar Ton Caanen heeft de leiding al in handen en dat word dus weer een flut seizoen.

Dree

En caanen is zo duur dat ze nog geen assistent van onze eigen club meer kunnen betalen. Gisteren op jaarvergadering geweest. Het geld is op op zuid.

Karel

Nou Dree, wat heb je allemaal gehoord op de jaarvergadering? Vertel eens wat meer, qua informatie..

supporter

De functie van Thijs Waterink wordt waarschijnlijk niet door een ander ingevuld. Op deze manier heeft Caanen helemaal het alleenrecht en zal niemand hem tegenspreken. het moet niet gekker worden.

De Kuier.

Kenner; toch MISGEGOKT. En welke leiding in handen? WATER of dan toch OLIE.!!

ik gun de treffers echt het aller beste. maar als ik nu al hoor uit goede bronnen gaat Caanen nu al tegen alle afspraken die gemaakt zijn in gaat en zichzelf belangrijker vind dan de vereniging word het weer moeilijk seizoen . De Treffers verder hoop ik toch dat jullie een heel goed seizoen gaan draaien groeten vanaf de stekkenberg

Komt allemaal goed!

Dree denk jij dat ze er bij andere clubs beter voor staan, wat ben jij voor supporter als je de boel nu al ligt af te zeiken. je moet het wel een kans geven vind ik.

wpDiscuz