Spaaractie voor Groesbeekse verenigingen

Supermarktketen Jan Linders start weer met de Club Spaar Actie. Van 15 september t/m 12 oktober 2014 ontvangen klanten van Jan Linders bij elke 10 euro aan boodschappen én bij speciale acties, een clubmunt.

Club_Spaar_Actie_Jan_Linders_2014-DGB

Deze munten kunnen per supermarkt aan de club naar keuze ‘gedoneerd’ worden. De verzamelde munten worden naar verhouding omgezet in euro’s voor de clubkas. “Ook voor Jan Linders Groesbeek zijn we op zoek naar verenigingen die willen deelnemen”, laat de supermarktketen weten.

Uiteindelijk worden vier clubs geselecteerd die gaan strijden om de gunst van de klant. Uiterlijk 15 augustus is bekend welke clubs bij de selectie horen.

Voor inschrijven en meer informatie: www.janlinders.nl/clubspaaractie.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
willie liebers

Nou Omroep Groesbeek mag hier ook wel voor in aanmerking komen omdat alle vrijwilligers en medewerkers er toch elke dag zijn voor ons Groesbekers en ik heb vernomen dat ze ook niet meer dat kunnen doen wat men zou willen. Daarbij nemen ze vrij veel berichten in ontvangst van veel clubs en sturen de berichten door aan de luisteraars van omroep Groesbeek ook voor de regio. Dus oproep Groesbeek is mijn idee. En ze verdienen het.

daily

Germania kan het geld goed gebruiken

Heinz 1222

Ook fanfare jubilate Deo, maar welke vereniging niet
Maar omroep Groesbeek met 100 vrijwilgers toch zeker.
Want van deze zender heeft heel Groesbeek en omstreken zeer vele muzikale klanken en het kost de inwoners helemaal niets.
Dus omroep groesbeek

wpDiscuz