Lintje voor Annemiek Vullings (Groesbeeks Glorie)

Burgemeester Keereweer heeft zaterdag 5 juli de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau uitgereikt aan Annemiek Vullings.

Zij kreeg de onderscheiding bij gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Handbalvereniging Groesbeeks Glorie. Annemiek Vullings geldt bij de handbalvereniging als dame van het eerste uur, want zij is al net zo lang lid van Groesbeeks Glorie als de vereniging bestaat.

40 jaar bestuurslid

Daarnaast is zij ook ruim 40 jaar bestuurslid en vervulde de rol van secretaris, voorzitter en bovendien van contactpersoon scheidsrechters en van regiocoördinator naar het Nederlands Handbalverbond.

Overal bij betrokken

Voorts heeft zij binnen Groesbeeks Glorie de meest uiteenlopende klussen aangepakt en kon men altijd een beroep op haar doen. Of het nu ging om schoolhandbaltoernooi, goed opgeleide jeugdtrainers, een eigen handbalblad, het inschakelen van sponsors, een goed ouderbeleid, goede trainersactiviteiten, het vervoer en de wedstrijden, clubactiviteiten, een gezellig kamp: Vullings was overal bij betrokken.

Moeilijke tijden

Vullings komt bovendien de eer toe dat zij de vereniging ook in tijden dat het wat moeilijker ging op de been wist te houden.

Opleiding van scheidsrechters

Zij heeft een bijzondere rol vervuld waar het gaat om opleiding van goede scheidsrechters, omdat die uiteraard aan de basis staan van onbekommerd handballen. Daartoe hield zij zich ook bezig met de werving van scheidsrechters en heeft zij zich ingespannen om jongeren daarvoor enthousiast te maken. Aldus heeft zij een grote bijdrage geleverd aan het handbal in deze regio.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
volger

Kijk dit is nou iemand,die een lintje verdient.

wpDiscuz