[Video] Nipte overwinning Ajax op Achilles ’29

Op een bijzonder warm sportpark De Lutte waar Ajax sinds 1973 jaarlijks een trainingskamp belegt, heeft Achilles ’29 de derde oefenwedstrijd met 2-1 verloren van landskampioen Ajax.

In de eerste helft kwamen de Groesbekers al vrij snel op een 1-0 achterstand na vermeend buitenspel van Lesley De Sa. Daarna duurde het tot de 73e minuut eer Tobias Sana na een vloeiende combinatie de 2-0 voor Ajax liet aantekenen. In de zelfde minuut scoorde Thijs Hendriks knap de aansluitingstreffer, na een prachtige crosspass van testspeler Esmat Shanwary.

In het laatste kwartier wisselde Ajax het hele team. De Amsterdammers speelde zaterdag voornamelijk met beloften. Bij Achilles ’29 kregen Tim Visser en Jop Derks (beide vorig jaar nog in Achilles A1), speelminuten.


Beelden van Ajax.nl

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Website Achilles ’29

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 13 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stekkenberger

Knap gedaan Achilles.

randje-16

Achilles speelde best aardig mee had ook een paar kleine kansjes en deed het best wel goed. Ajax speelde met veel jeugd, maar het is toch Ajax en dat zijn allemaal toptalenten.Al met al een goede prestatie van Achilles.

henk

Hoezo knap gedaan ? ze hebben gespeeld tegen het team waarin zo ook in de competitie tegen moeten. Het wordt wel een mooi seizoen voor Achilles met NEC en al die andere toppers die willen promoveren.

Wouter

Ex NEC Nijmegen en FC Utrecht middenvelder Shanwary speelde sterk. Is op proef bij Achilles 29 en liet zien een 100 % aanwinst te zijn. Shanwary zijn assist was van grote schoonheid. Woensdag speelt Shanwary uit Groesbeek thuis om 19:30 uur tegen Sporting Lissabon.

stekkenberger

Dat is niet hetzelfde team uit de Jupiler league,bekijk de samenvatting eens,en zet het geluid aan.Er staan een aantal duurbetaalde profs in.

Goed gedaan achielles !! Alles met 2-1 verliezen en je staat weer onderaan !

Hans

Wat een geweldige bijdrage Ton!! Met het verkeerde been uit bed gestapt vanmorgen? Jij bent zeker voor Treffus die al heel lang hun naam geen eer aan doen?

Herman

Ik denk dat (ton )caanen dat geschreven heeft ,past wel bij hem en zijn stropdas !!!

Wouter

Straks even naar De Treffers – Brabant United. Bij Achilles 29 worden de foto’s straks gemaakt. Ton Xaanen is een Limburgse Roda JC voetbal-man met internationale ervaring.

Hans

En de eerste prijs vandaag voor de grootste onzinverkoper gaat naar…………..? Hoogmoedig!!!

Nee hans , ben geen treffersman. maar een r
ealist !!!

Hans

Een realist die met een cynische ondertoon een feit duidelijk wil maken komt niet echt betrouwbaar over. Elke andere club die alles met 2-1 verliest staat ook onderaan dus wat is je punt? Precies ja, je wilt je afkeer van Achilles laten horen en meer niet!
Doe volwassen joh!!

Intelect Hans , je hebt gelijk kerel !!!

wpDiscuz