Voetbaltoernooi “SalenteinCup 2014” in Nijkerk

Van 5 augustus 2014 tot en met 9 augustus 2014 vindt er in Nijkerk een voetbaltoernooi met vier ploegen uit de top van het amateurvoetbal plaats: De SalenteinCup. De Treffers is één van die deelnemende clubs.

Wedstrijden

De vier onderstaande wedstrijden worden gespeeld:

Dinsdag 5 augustus 2014, 20.00 uur
IJsselmeervogels – De Treffers

Woensdag 6 augustus 2014, 20.00 uur
Spakenburg – Sparta Nijkerk

Zaterdag 9 augustus 2014, 14.30 uur
Spakenburg – De Treffers

Zaterdag 9 augustus 2014, 17.00 uur
IJsselmeervogels – Sparta Nijkerk

De winnaar van het prestigieuze toernooi ontvangt een waardecheque van Landgoed de Salentein van 2500 euro. De nummer twee en drie gaan met respectievelijk 1000 en 500 euro naar huis. De ploeg die laatste wordt krijgt een wijnpakket om het sportieve leed met ‘kwaliteit en passie’ nog enigszins te verzachten.

Roelof Luinge

Roelof Luinge zal volgend seizoen weer te bewonderen zijn als scheidsrechter in de Topklasse bij de amateurs. De bekende arbiter, die lange tijd bij de profs floot, besloot vorig seizoen uit eigen wil een stapje terug te doen naar de eerste- en hoofdklasse maar is dit seizoen weer terug op het niveau waar hij thuishoort.

In de eerste- en hoofdklasse presteerde de inmiddels 59-jarige leidsman afgelopen seizoen zo goed dat hij eerste werd in zijn poule. Daarmee dwong ‘liefhebber’ Luinge promotie af naar de Topklasse. Een terechte terugkeer derhalve op het hoogste amateurniveau voor Luinge want de Topklasse verdient de beste scheidsrechters. Luinge hoefde niet lang na te denken over zijn terugkeer in de Topklasse: ‘Ze dachten bij de KNVB waarschijnlijk dat ik het toch niet zou doen, maar ik doe het wel. Ben topfit.’. De scheidsrechter fluit tijdens de SalenteinCup twee duels.

Penalty-serie

Na afloop van de ‘SalenteinCup’ wedstrijden IJsselmeervogels – De Treffers (dinsdag 5 augustus) en Spakenburg – Sparta Nijkerk (woensdag 6 augustus) zullen door alle 11 spelers die na het verstrijken van de reguliere speeltijd in de basis staan strafschoppen worden genomen. De strafschoppenserie van 11 is niet gebruikelijk maar wel een element dat een extra tintje geeft aan De SalenteinCup. Het aantal gescoorde ‘pingels’ wordt uiteraard door de wedstrijdleider bijgehouden en kan van belang zijn als teams in de eindrangschikking gelijk eindigen. Op de regel dat alle 11 spelers die na het verstrijken van de reguliere speeltijd in de basis staan een strafschop moeten nemen is één uitzondering toegestaan. Als trainer-coaches denken dat zij op de bank een keeper van het type ‘Tim Krul’ hebben zitten, dan mag de keeper voor de penaltyserie vervangen worden. Voor de keepers, dat behoeft geen betoog, een ideale gelegenheid om hun’Tim-Krul-Moment’ te pakken.

Meer info op: SalenteinCup.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Hans

Hehe, eindelijk een bericht over Treffers. Dat zal een aantal mensen goed doen want nu kunnen ze alleen op berichten over Achilles’29 reageren en volgens hen is de Treffers een stiefkindje geworden blijkbaar?
Hopelijk past dit wél in de voorbereiding van de Treffers en dat wijnpakket al binnen!!!

Hans

is al binnen bedoel ik.

Herman

Heeeeel Groesbeek op naar Nijkerk ? . .? Is er nog plaats in de bus

Karel

Hans je praat poep gast.

stekkenberg

Ja he!, nu willen wij ook aandacht. Wij spelen ook maar een klasse lager dan treffers. Net als treffers nu aandacht krijgt terwijl ze een klasse lager dan achilles spelen

oost

Treffers. …word weer niks dit jaar.

Theo H

Bij De Treffers is men nog de financiële puinhopen die de heren Langeveld en Peters hebben achter gelaten heeft proberen op te lossen. Niemand verwacht een kampioenschap. Meer inzet en wat beter voetbal dan is men al heel tevreden. Een betere trainer is er in ieder geval al!!

oost

Theo…zolang ze hier denken (bij de treffers) alsof ze real Madrid zijn blijven we sukkelen..Dit kost een paar jaartjes maar dan ben je sterker ipv het iedere keer in 1 seizoen proberen het op te lossen.dan doel ik vooral de mannen achter ex schermen die veel invloed hebben.

Herman

Hoezo betere trainer ?? Ik denk dat met deze nieuwelingen , camiel het ook beter had gedaan ! Maar ja nu hebben we er eentje in pak met stropdas ! Past veeeeel beter bij onze club ! We moeten hem alleen nog aan de sigaren proberen te krijgen ! En voorop bij de wijnfeesten ?? We zullen zien dit jaar ??

Piet

Als dit, als dat daar kun je toch niets mee? Camiel verloor laatste 9 thuiswedstrijden, zegt genoeg… ligt niet alleen aan hem. Maar dan weet je dat je als trainer aan de beurt bent. Op Zuid, maar ook bij DVSG of pakweg Milsbeek.
Hij moet dit accepteren, plaats geven en weer verder gaan. En laat de nieuwe trainer nu gewoon in alle rust werken in plaats van hem af te branden op stropdas oid. Geef hem de tijd en ruimte!!

wpDiscuz