Doelpuntloos gelijkspel tussen De Treffers en GVVV

De Treffers heeft woensdagavond gelijkgespeeld tegen een bekende: zaterdagtopklasser GVVV. Het oefenduel op sportpark Zuid in Groesbeek eindigde zoals die begon: 0-0.

logo de treffers

De Treffers en GVVV oefenden al negen maal eerder tegen elkaar en die duels hadden voornamelijk in Groesbeek plaats. Ook in bekerverband stonden beide clubs al meerdere keren tegenover elkaar.

In de eerste helft van het duel van woensdag waren beide ploegen met regelmaat gevaarlijk. Na 10 minuten spelen moest De Treffers-doelman Niels Kornelis redding brengen op een inzet van Tom Oostinjen, nadat De Treffers-speler Santiago Macedo even daarvoor een goede kans kreeg. Michel van Veen, deze zomer van Fortuna Sittard over gekomen naar “Zuid”, zag zijn schot na een halfuur spelen van de lijn gehaald worden en niet veel later was GVVV-sluitpost Christian de Haan alert toen diezelfde Van Veen opnieuw een kans kreeg.

Een andere nieuwkomer aan de zijde van De Treffers, Coen Maertzdorf, kreeg vlak voor rust nog een opgelegde mogelijkheid om de Groesbekers voor de thee op voorsprong te zetten. Hij kwam na 40 minuten oog in oog met De Haan, die opnieuw belangrijk was voor zijn team.

Na rust viel het allemaal wat stil. De thuisploeg dacht na iets meer dan 50 minuten nog wel op voorsprong te komen door een kopbal van Barry Beijer, maar de scheidsrechter zag een overtreding in het strafschopgebied en keurde het doelpunt af. Het was één van de weinige hoogtepunten in het tweede bedrijf, waardoor de brilstand op het bord bleef staan.

Voor de roodzwarten was het de derde wedstrijd in de oefencampagne, maar de eerste tegen een tegenstander op topklasse-niveau. De Groesbeekse equipe maakt zich nu op voor de SalenteinCup.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 16 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Hans

Zo, nu staat er iets op van de Treffers dus laten we het maar eens over Achilles’29 gaan hebben hier!

henk

Hans volgens mij ben jij een lokketieske. Flauw hoor.

Hans

Ja joh, dat is na al het gezeik dat er niets op staat van hun club een sneer als geintje, meer niet. Vat het niet zo serieus op.

Ik zie de gein er wel van in Hans.
Inderdaad veel beter dan al dat gezeik.

Sjarl

Caanen is al 5 stappen verder dan de club volgens eigen zeggen in de Gelderlander. Echt een grootheid die man.

Herman

Die caanen de beste sinds jaren een echte topper !

henk

Ook voor ons clubje op zuid telt nieuwe ronde, nieuwe kansen.
Dus afwachten maar. En dat “de Groesbeek ” nu eenmaal naar het schijnt meer berichten over Achilles 29 plaatst is een beetje logisch als sommige van de redactie fan zijn van Achilles. Maar gelukkig “petje af ” schrijven ze over elke club en niet alleen het voetbal. Als iedere club zijn / haar stukje stuurt naar de redactie, wordt deze keurig geplaatst.
Fijn seizoen voor allen.

Treffersfan

Al die onzin over Caanen; stropdas, glaasje wijn. Ik kan daar niets mee. Ik heb nu een wedstrijd gezien (GVVV) en de conclusie is dat er veel meer agressiviteit, passie en beleving was te zien dan vorig jaar (bijna) het gehele seizoen. Natuurlijk ging er nog van alles mis, maar dat is te wijten aan de vele wissels en de onbekendheid met elkaar en het systeem. En als je dan gelijk speelt tegen een van de beste – of misschien wel het beste – team in de Topklasse zaterdag, geeft dit mij vertrouwen. Succes!!!

Herman

Treffers fan ?? Het zou niet goed zijn !! als het niet was zoals jij hier boven schrijft ! Op naar het kampioen schap met veel wijn ! Stropdassen ! Sigaren ! En een beetje ?..?? Dat hoort bij onze club ! Caanen de tweede van gaal ! Ik vind het alleen wel weer jammer dat er alweer mensen zijn die net als eendjes achter moeder ( caanen ) eend aanlopen ?? Zielige mensen

Piet
Herman als jij een echte Treffersman bent dan wil je ook het beste voor onze club en dat is weer snel een onbezorgd seizoen met leuk voetbal. Als we zo door waren gegaan waren we in de hoofdklasse terecht gekomen. Dus men heeft terecht ingegrepen. En die onzin over wijn, stropdassen en sigaren kan ik ook nix mee. Niemand hoeft achter iemand aan te lopen. We leven in een vrij land. Afwachten wat dit seizoen brengt, maar wat Treffersfan hoopt is dat we weer trots kunnen zijn op ons eerste elftal en gunt iedereen daar succes bij. Nix mis mee… Lees meer »
Herman

Piet ben geen echte treffers fan !want ik ben maar een gewone jongen ! En dan kom je elf echt niet tussen daar !

Als er een club is waar ze als eendjes achter iemand ( een familie ) aanlopen is het op de Heikant. Dus Herman lul a.u.b. niet zo dom. Achterlijke!

fluitkelje

Treffers mannen wanneer accepteren jullie eens,dat Achilles 29 beter is dan de Treffers,het is lang andersom geweest,maar de laatste jaren is Achilles 29 de club,en tegen onvoorstelbaar,die naam gebruik je niet meer omdat je een grote onvoorstelbare lafaard bent.

In het telefoonboek staat geen Fluitkelje.

Fred

H1 je zult er nog twee seizoenen aan moeten wennen ! Daarna zien we wel kerel !

fluitkelje

Klopt H1 ik heb een mobieltje,staat er niet in.

wpDiscuz