Achilles ’29 akkoord met Shanwary en Van Beers

Achilles ’29 heeft deze week de proefspelers Esmat Shanwary en Simon van Beers vastgelegd. De Groesbeekse club wil ook nog verder met de derde testspeler: Lion Kaak.

logo Achilles'29 (transparant)

Shanwary (20) sluit tot de winterstop op amateurbasis aan bij de selectie. De talentvolle aanvallende middenvelder uit Groesbeek krijgt tot die tijd de kans om een contract te verdienen voor de rest van het seizoen. Hij speelde in het verleden onder andere bij de beloften van FC Utrecht, maar tot een doorbraak kwam het door blessures niet.

Met keeper Van Beers (20) werd vrijdag overeenstemming bereikt. De geboren Tilburger kwam eerder uit voor onder andere Willem II en FC Den Bosch.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Website Achilles ’29

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Piet

2 spelers en €25000,- boete van licentiecommissie van KNVB omdat begroting niet sluitend en niet op tijd is ingeleverd. Geen controleverklaring, tja welke accountant durft daar zijn handtekening onder te zetten??

Twan

Is den keeper een neef van roy Beers’,die kon ook goed keepen

Herman

Piet zal mij een worst wezen ??? Kost mij / ons toch niets

Groesbeek

Wat heeft een boete met het halen van twee nieuwe spelers te maken? Vorig jaar zoveel olie domme verhalen gelezen, pure afgunst! De tv rechten zijn aan SBS6 verkocht, zal Achilles’29 wel wat opleveren neem ik aan!

Ben benieuwd hoe het Achilles’29 dit jaar zal vergaan! Er zijn goede versterkingen bij gekomen, selectie is breder geworden! Hopelijk komen de langdurige blessures snel weer op niveau terug!

Volgens mij heeft Piet wel een punt. Ik heb het ook in VI gelezen.
Hieruit blijkt dat ze op de Heikant de financiën maar niet op orde krijgen. En dan toch spelers aantrekken. Ben benieuwd hoe dit afloopt…
Maar Harrie zal vast zeggen dat het niet zo zit!

randje-16

lion kaak ook aangesloten bij Achilles, tevens een lekkere meevaller voor de club 250 duizend euro tv rechten van SBS.

Dree

Kunnen ze de belasting schuld weer betalen van 120.000 euro’s wie ze in mei hebben gekregen !!!

Fred

Kunnen we toch treffers lenen ! Die hebben toch geld zat ???

wpDiscuz