[Foto’s] Negen doelpunten bij Spakenburg – De Treffers

Vanavond (5 augustus) zullen de burgemeesters van Nijkerk en Bunschoten de aftrap verrichten van de wedstrijd IJsselmeervogels – De Treffers die om 20.00 uur begint. Het betreft de start van de SalenteinCup, die op het sportpark van Sparta Nijkerk wordt gehouden. Overige deelnemers zijn Spakenburg en Sparta Nijkerk.


Spakenburg won zaterdag met 5-4 van De Treffers. Foto en rechten: Jan Peters.

Uniek affiche

Niet eerder kwamen in de voorbereiding Spakenburg en IJsselmeervogels uit op eenzelfde toernooi. Woensdagavond zullen Spakenburg en Sparta Nijkerk elkaar treffen om 20.00 uur. Een voorproefje van een wedstrijd die in de TOPklasse dit seizoen twee keer op het programma staat. Roelof Luinge is een van de bekende scheidsrechters van het toernooi.

Prijzen

Hoofdsponsor van het toernooi is Landgoed de Salentein. De hoofdprijs van het toernooi is een waardecheque van 2500 euro, door het winnende team te besteden bij het Landgoed. De tweede prijs is goed voor 1000 euro, de derde prijs 500 euro en de nummer vier moet het doen met een wijnpakket van het vermaarde merk Salentein. Tijdens het toernooi zijn ook individuele prijzen te winnen. Een jury van oud-spelers van de deelnemende clubs, o.a. Jaan de Graaf, Jan Vedder, Aalt Kok, Jan van Diermen, Lou Beukers, Joop van de Groep, Gijs Bouw, Aart van Werkhoven, Jan Kamphorst en oud-international Jan Peters, zullen bepalen wie de beste keeper, verdediger, middenvelder, aanvaller en coach van het toernooi worden. Ook de topscorer ontvangt een prijs.

logo de treffers

Inwendige mens

De kantine en het bordes van sportpark De Ebbenhorst zijn uiteraard geopend en voor de inwendige mens zal goed gezorgd worden. De Businessclub is uitsluitend geopend voor leden van de businessclubs van de deelnemende verenigingen op vertoon van hun geldige lidmaatschapskaart en voor genodigden. Daarnaast is er een fan-zone met allerlei acties, professionele muziek en eten en drinken. Op het speciaal ingerichte Businessclubplein wordt eveneens gezorgd voor de inwendige mens en zal Slijterij de Moor uit Nijkerk de wijnen van De Salentein bij de aanwezigen onder de aandacht brengen.

Collecte

Tijdens het toernooi zal gecollecteerd worden voor de Hospice Nijkerk, een voorziening waar ook de gemeente Bunschoten gebruik van maakt. Ook wordt er een donateursactie voor due Hospice Nijkerk gehouden. De burgemeesters Renkema en Van de Groep, van respectievelijk de gemeenten Nijkerk en Bunschoten, bevelen als ambassadeurs van De SalenteinCup het goede doel van harte aan.

Kaarten

Kaarten waren de afgelopen weken in de voorverkoop verkrijgbaar. Een enkele entreekaart voor de wedstrijden van dinsdag en woensdag kost slechts 5 euro. Een passe-partout voor het hele toernooi kost 13 euro. Zaterdag 9 augustus worden er twee wedstrijden gespeeld (14.30 uur Spakenburg – De Treffers en 17.00 uur Sparta Nijkerk – IJsselmeervogels).

De prijsuitreiking zal zaterdag 9 augustus rond 19.00 uur plaatsvinden. Het belooft een druk weekje te worden op De Ebbenhorst.

Update 05-08-2014, 22:45 uur:
De Treffers heeft de eerste wedstrijd om de Salentein Cup verloren. In een doelpuntrijk duel werd het dinsdagavond 6-3 voor IJsselmeervogels. Bij rust stond het nog 3-2. Namens IJsselmeervogels scoorden Bennie van Noord (2x), Thomas Verheydt, Ismail Celen, Pascal Bosschaart en Selmo Kurbegovic. Bij De Treffers waren Santiago Macedo (2x) en Jos Peltzer trefzeker. De aansluitende strafschoppenserie werd door de Groesbekers met 8-9 gewonnen.

Update 09-08-2014, 16:30 uur:
De Treffers heeft zaterdag nipt verloren van Spakenburg. In een (opnieuw) doelpuntrijk duel won zaterdagtopklasser Spakenburg met 5-4 van de Groesbeekse formatie. Binnen een halfuur stond het al 3-0 voor Spakenburg. De Treffers kwam via twee doelpunten van Santiago Macedo, beiden vanaf de stip, terug tot 3-2.

Toen Maurice van der Wilt er na 70 minuten 4-2 van maakte leek de wedstrijd beslist. De Groesbekers dachten hier echter anders over: Jasper Zuidwijk (75e) en Jos Peltzer (85e) trokken de stand weer gelijk. Van der Wilt had het laatste woord en maakte er in de slotminuten 5-4 van.


Foto’s van de wedstrijd Spakenburg – De Treffers met dank aan Jan Peters!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 37 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

zal wel snel uitverkocht zijn.snel kaarten bestellen

Bier kenner

Hoe laat gaat het busje ik wil ook graag mee

Treffersfan

@Redactie, Bedankt voor deze informatie.
Alle voorgaande reacties zeggen alles over de verstandelijke vermogens van de schrijvers. Daarvoor is ‘het busje’ dan wel weer toepasselijk.

henk

Vergis je niet dat op de derby spakenburg – ijsselmeer over de 5000 toeschouwers komen kijken. Alleen ik vind het wel slim van de hoofdsponsor van het toernooi om de hoofdprijs uiteindelijk te besteden op het landgoed.

Theo H zei:
9 juni, 2014 om 14:32

Schiet op, anders zijn ze uitverkocht!!

is vervelend he treffersfan.als er een spiegel word voor gehouden.heb toen geen reactie gezien van je? op het stom gelul van die sukkels van je club

henk

het is er drukker dan op de Heikant.

Hans

En veel drukker dan op Zuid.

Hans

@Treffersfan
Heb je al eens bij je cluppie nagevraagd waarom je dit nieuws op de Groesbeek moet lezen en waarom het dus niet op de site van je cluppie staat? (alleen heel kort, geplaatst op 16 juli).
Klagen dat er niets wordt gepubliceerd omdat redactieleden van de Groesbeek Achilles’29 supporters zijn maar dat de Treffers zelf nalaat om hun leden te informeren daar hoor je niemand over.
De indruk wordt gewekt dat er alleen wordt gereageerd om te schoppen naar de Heikant op deze manier.

Rustand 3-1 vogels

Op valreep 3-2 2 x Santi de Mexicaan

Nog een tussenstand Leo, of ben je al naar huis 😉

6-2 achter nog daar brr

6-3 verlorre laten we maar op houden dat we tekort kwamen ……brrr

Bier kenner

Jammer volgende wedstrijden beter alleen dan een hoog Achilles gehalten tegen je bij spakenburg

Gijs

Gelukkig denkt de trainer minimaal 4 stappen vooruit! Bij aanvang van de wedstrijd zat hij alweer in de bus!

Fred

Ik heb gelezen( gelderlander ) dat meneer caanen !! veeeeel verder is dan de treffers nu !!vooral zo doorgaan meneer caanen ! Nog meer camera’s !! Enz enz meneer caanen zit nu in het jaar 2018 !! Komt goed kampioenen !

Hans

Ze gaan voor het wijnpakket!

rosi

ben bang dat het wijnpakketje mee naar Groesbeek gaat

wpDiscuz