Willie Verbeet Cup op Sportpark Noord

Donderdag 7, vrijdag 8 en zondag 10 augustus 2014 is Sportpark Noord, thuishaven van Germania Groesbeek, het toneel van de Willie Verbeet Cup.

Germania_Groesbeek_logo_2014-DGB

Dit toernooi, vorig jaar begonnen als de Stekkenberg Cup, heeft de naam van Willie Verbeet gekregen. Hij is vorig jaar afgetreden als voorzitter van de club van Noord. Het bestuur was van mening dat voor zijn verdiensten voor de club dit toernooi voortaan zijn naam moest dragen. De eerste editie van het toen nog Stekkenberg Cup Toernooi werd gewonnen door Germania zelf, maar of dat dit jaar weer zal lukken is nog maar de vraag.

Aanstaande donderdag komen 4 teams in actie, de aanvang is om 19.00 uur. Voor de vrijdag geldt hetzelfde. Op zondag 10 augustus komen alle 8 teams in actie en na de wedstrijden zal in het clubhuis van Germania de prijsuitreiking plaatsvinden. Naast de eer en een fraaie wisseltrofee zijn er nog leuke geldprijzen te winnen. Uiteraard is er dan nog de gelegenheid om gezellig na te praten over de prestaties van uw team bij het genot van een drankje en gezellige muziek.

Voor de volledigheid volgt hier het programma:

Donderdag 7 augustus: Venray – Trekvogels en Bemmel – Orion beiden om 19.00 uur.
Vrijdag 8 augustus: Rood Wit – SCH en Germania – Hatert beiden om 19.00 uur.
Zondag 10 augustus: Venray – Bemmel en Orion – Hatert, beiden om 12.00 uur. Germania – SCH en Trekvogels – Rood Wit, beiden om 15.00 uur.

De entreeprijs bedraagt op vrijdag en zondag voor iedereen 3 Euro. Donderdag is er geen entree verschuldigd.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henk

Jammer dat ze een naam aan zoiets geven want er zijn meer mensen wie hier recht op zouden hebben . Er zijn een aantal mensen die meer staat van dienst hebben en langer in het bestuur hebben gezeten en die waren er voor de hele club

de nachtboswachter

Henk dat is toch mooi voor Willie en ik neem aan dat de meesten mijn mening delen een volgende keer noemen we het de Henk Cup en uit eindelijk komen ze allemaal aan de beurt vroeg of laat geduld Henk.

henk

andere henk, Ik denk dat Willy heel veel voor de club Germania heeft gedaan en nog steeds Terecht dat er een toernooi vernoemd mag worden naar hem. Natuurlijk zijn er meer club iconen. Ik weet zeker dat die allemaal hoog gewaardeerd worden en werden binnen en buiten Germania.

Henk

Ik denk dat jullie germania als club niet kennen

Henk jij hebt gelijk ik als vader van een jeugdspeler heb de heer verbeet nooit gezien . bij een wedstrijd van mijn zoon en er zijn inderdaad personen die eerder zoiets verdiend hadden

stekkenberger

Natuurlijk zijn er meer namen,als ik het had mogen zeggen was het Kus de Linkse Cup geweest,de naam gebruiken zoals iedereen hem kende,die man heeft 68 jaar lang alles gegeven voor Germania,wat hij allemaal heeft gedaan voor zijn cluppie ,dan verdien je het dat er een Cup naar je vernoemd word.

Groesbeker

zoveel mensen, zoveel meningen.

stekkenberger

Zoveel rode duimpjes drukkers,laat eens een reactie achter waarom je het niet eens bent,volgens mij zijn jullie daar te laf voor,of te dom voor.

stekkenberger

Dit bedoel ik nou,te dom en te laf.

Henk

Dat bedoel ik ze reageren maar ze kennen de club niet .ze gaan alleen kijken germania1 doet het goed maar weten de rest helemaal niet

wpDiscuz