Helikopter brengt De Treffers-mascotte naar Zuid

De Treffers presenteert op zaterdag 16 augustus haar selectie en staf voor het seizoen 2014-2015.

logo de treffers

Traditiegetrouw gaat het een mooie en stijlvolle dag worden op sportpark Zuid. Hoogenboom Mode Nijmegen heeft namelijk de complete aankleding voor de selectie, begeleiding en bestuur verzorgd. P. Kaal BV is wederom hoofdsponsor van De Treffers en 112-Academy zal dit seizoen op de achterkant van het shirt prijken.

Naast de presentatie van de nieuwe selectie wordt ook de nieuwste supporter op een geweldige manier gepresenteerd: De mascotte van De Treffers maakt zijn debuut op sportpark Zuid en komt aan in een helikopter!

In samenwerking met Schoonmaakorganisatie Wouters is er een mooie mascotte ontwikkeld. Jeugdleden werden de afgelopen periode betrokken bij de ontwikkeling van deze mascotte. Via de mail en kleurplaten werden veel potentiële namen ingezonden, waarvoor dank! De mascotte wordt op een fenomenale manier voorgesteld aan het publiek. Dit mag je niet missen!

Er staan deze dag verschillende dingen op de planning:
17.00 uur: Wedstrijd De Treffers – Orion;
17.45 uur: Bekendmaking prijswinnaars naam Mascotte en winnaars kleurplaat;
19.00 uur: Spectaculair debuut d.m.v. helikopter mascotte plus bekendmaking naam;
19.10 uur: Verzamelen Mini-F, F, E en D jeugd bij ingang kleedkamers voor uitreiken ballonnen;
19.15 uur: Oplaten ballonnen door de jeugd op hoofdveld;
19.30 uur: Presentatie selectie.

Naast deze activiteiten is er een goaldoek aanwezig en AxiTraxi zorgt voor een nieuw, speciaal voor De Treffers ontwikkeld, springkussen. Zorg dat je zaterdag 16 augustus vanaf 17.00 uur op Zuid bent. Het gaat een spectaculaire seizoensopening worden die je niet wilt missen!

Twee dagen eerder, op donderdag 14 augustus, oefent De Treffers tegen dorpsgenoot Rood Wit. De wedstrijd wordt gespeeld op het sportpark aan het Kapittelland en begint om 19:00 uur. De competitie begint voor de roodzwarten op 24 augustus 2014 met het duel tegen HSC ’21.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Website De Treffers

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 27 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

Ik ben Treffers fan, leuk zo`n mascotte, maar een beetje overdreven om met een helikopter deze te presenteren. Lekker goed voor het milieu.

Henk dit vind de sponser mooi, dus die betaald dit ook.

henk

Maakt me niet uit of de sponsor dit betaald of leuk vindt.
Blijf gewoon doen, we zijn maar een topklasse club en geen Feyenoord. En dan heb ik het nog niet over de tegenstander gehad met alle respect Orion, maar er zijn toch wel clubs met naam die je als seizoen opener kunt vinden. Denk ook eens aan de lagere elftal spelers dat zijn namelijk de echte Treffers mensen.

Dree

Maar die komen de niet meer Henk . Alleen voor de sponsors nog . Ik geef je gelijk dit is weer een actie wij zijn treffers.blijf gewoon doen daar op zuid.

Orion kunnen ze misschien wel van winnen,want je kan toch niet verliezen op je open dag.

hentje

Kom op de treffers opnieuw.

Kom op de treffers opnieuw!

Groesbeek

Lekker origineel een mascotte! Lopen overal 4 stappen achter….

henk

Dat is gelul “de Treffers” loopt juist voor op een heleboel vlakken, er zijn genoeg bvo clubs die jaloers zijn op zuid. Er is ook helemaal niks mis mee met een mascotte, maar blijf gewoon normaal doen.

Johan

Treffers is toch nog steeds een van de beste amateurclubs van Nederland; HISTORISCH gezien dan. Laatste jaren wat minder allemaal.
Het is crisis zullen we maar zeggen.

Hans

@henk
Als er BVO’s zijn (ik betwijfel het) die jaloers zouden moeten worden op Zuid is het dan niet zo dat je boven je stand leeft?? Dat is niet voor lopen op anderen.
Daarmee bevestig je dan toch dat het niet normaal is dat er voor zoveel geld is geïnvesteerd in het sportpark Zuid!

www.hanspeters.eu

Volgens mij is de wedstrijd vanavond 19 uur ik meen dat ergens gelezen te hebben.

Insider

Naam mascotte bekend: ‘Lowietje Kopietje’

henk
Dat ze bij de Treffers niet alleen een geweldig hoofdveld hebben liggen met de schitterende reclame boarding en daarnaast nog mooie kunstgrasvelden hebben en er niets ontbreekt aan de kleedkamers incl. massage en fitness ruimte. En daar zijn zeker bvo clubs en amateurs jaloers op misschien wel die ene uit Groesbeek wie ik overigs ook het beste gun. Er zijn al genoeg discussie geweest over hoe en wat daar ga ik ook niet op in. Het gaat mij over de presentatie van een mascotte die m.i. ook anders had kunnen gaan. Dat sommige het hele verhaal weer een andere draai… Lees meer »
Onvoorstelbaar

Henk heeft volkomen gelijk dat er BVO’s zijn die jaloers zijn op De Treffers, dit is ook al een aantal keren vermeld in de Voetbal International wanneer er een bezoek werd gebracht aan Sportpark Zuid. Ik neem jou echter niks kwalijk dat je dit niet weet hoor Hans. Jij bent namelijk zo’n hersenloze idioot zonder ook maar enig verstand van voetbal waardoor ik al had verwacht dat jij geen abonnement hebt op de Voetbal International en dit dus ook niet kan weten.

Fred

Is alles alleen van de treffers !!! .????

Hans
@onvoorstelbaar Ik lees de VI wel hoor maar zie dan ook verhalen van een zekere meneer Zwitserloot en zo. Nee, dan maak je promotie voor je club zeg??? Natuurlijk hebben ze het op Zuid goed voor elkaar maar dat is wel pronken met andermans veren. Elke Groesbeker, en dus ook de leden van alle andere verenigingen in Groesbeek hebben hier aan meebetaald. Het mag dan ook wel wat worden voor die €4 miljoen of niet? We zouden vrij entree moeten krijgen joh! In vergelijking met Chabab, WKE of JVC is het inderdaad wel massaal en mooi maar dat is toch… Lees meer »
henk

Ja zeker is het gezellig in het clubhuis / kantine en niet alleen op de wedstrijddag. Als er iemand op het moment aan het pronken is en het niet wil inzien dat het een groot flop avontuur is dan is het ….. wel. Maar nogmaals ik gun elke club het beste in Groesbeek en net gewonnen van Rood-Wit dus weer gezellig in het clubhuis / kantine op zuid.

Lookkoek

@Henk
Topprestatie geleverd dus vandaag, proficiat en doe niet zo kinderachtig maar zet in de plaats van de puntjes
“Achilles”, flauwe vent.

henk

Flauw he, net als dat gezeik telkens over Treffers.

Fred

Gezelig in de kantine ?? Bedoel je het afschijt van de jongens vorig jaar !! Laatste wedstrijd ???? Veel vuurwerk???? en mooie muziek ??sfeeracties ??? Was heeeeel gezelig in de kantine ?? Was om 5 uur als thuis !! Laat ons toch niet lachen !,

wpDiscuz