Geslaagde seizoensopening op Zuid

Als de sfeer er op sportpark Zuid na de 10-1 overwinning op Orion er nog niet was, dan zorgde de aankomst van de nieuwe mascotte daar wel voor toen hij na afloop van de oefenwedstrijd met een helikopter zijn debuut maakte op het hoofdveld.

Springkussen De Treffers (Axitraxi). Foto: Jan Wijers (Twitter)

Springkussen De Treffers (Axitraxi). Foto: Jan Wijers (Twitter)

Om 17:00 stond de oefenwedstrijd tussen De Treffers en SV Orion op het programma. Deze wedstrijd werd eenvoudig gewonnen door de rood-zwarten. Na negentig minuten stond de 10-1 eindstand genoteerd op het scorebord.

Zo’n twee minuten voor het einde van de wedstrijd zag men hem al; de helikopter die rond 19.00 uur zou landen om de nieuwe mascotte van De Treffers te presenteren. Het hoogtepunt van de seizoensopening! Hoe zou hij er in het echt uit zien en wat zou zijn naam zijn? Luuk Leenders had de mooiste naam bedacht en ontving daarvoor een mooie prijs. De mascotte heet “Doerak”! Doerak kreeg een spectaculaire ontvangst. Veel jeugd en supporters waren naar Zuid gekomen om hem in het echt te bewonderen.

Na de aankomst van Doerak op sportpark Zuid werd in de kantine de nieuwe presentatiegids gepresenteerd. Bij dezen dankt De Treffers de commissieleden voor het creƫren van deze mooie presentatiegids! Vervolgens maakten de supporters kennis met de nieuwe aanwinsten van de club en sprak trainer Ton Caanen over zijn doelen en verwachtingen voor aankomend seizoen. Daarna bleef het nog lang gezellig op Zuid.

Zondag staat de eerste competitiewedstrijd van 2014-2015 op het programma voor de rood-zwarten. Dan spelen zij uit tegen HSC’21. Bij voldoende belangstelling rijdt er een supportersbus naar Haaksbergen. Opgeven kan via [email protected] of donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur in de kantine. De kosten hiervoor zijn 12,50 voor volwassenen en 7,50 voor de jeugd. Leden van de supportersvereniging krijgen 2,50 korting!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Website De Treffers

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 26 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

Wat kost dat grapje met die helikopter straks maar weer oud ijzer verzamelen om de jeugd weer iets leuks te kunnen laten doen.Qf lege flessen op halen ja Doerak past wel.

Springkussen is er al ,nu alleen nog het feestje !

Gijp

Kippenvel!

Voor het geld van de helicopter haden ze de jeugd beter sokken en broekjes kunnen geven de jeugd heeft de toekomst bij de treffers kopen
ze deze zelf

Karel

En ja hoor, het afkraken gaat gewoon weer door. Krijg een leven mensen, en vooral jij nachtboswachter! Jij hebt niets beters te doen, dan alleen maar op deze website te reageren..

Lachwekkend

Abnormaal hoe slecht sommige mensen hier op de hoogte zijn en maar lukraak dingen roepen. Beste nachtboswachter en An, de helikopter is gefinancierd door een sponsor van De Treffers. Je weet wel, uit die businessclub waar wij oprecht trots op kunnen zijn en die twee keer zo groot is dan die van onze buren.
Doe voortaan iets beter je huiswerk voordat je zomaar zaken roept die kant noch wal raken. Welterusten.

Fred

Dat geld hadden ze beter in de zak kunnen stekken !!! Of het van een sponsor is of niet !! Dan hoeven ze de jeugd niet telkens met loooooootjes de straat op te sturen ???

Wielly

IN af brekende zijn jullie goed maar eens een goed woord schijnt moeilijk te zijn.Mensen kijk toch eens naar je zelf zijn jullie dan zo goed ???

Hans

@lachwekkend
Buiten het feit dat je je naam eer aan doet vraag ik me af, als je je richt tot An en de Nachtboswachter, waarom je het dan over Achilles’29 moet hebben? Doerak!!

Dree

Is er al bekent Waneer Willie Willems op de bank zit op zuid

nachtboswachter weet jij wat jij de gemeenschap al gekost hebt, hoeveel mensen ze van dat geld hadden kunnen helpen die wel altyd hard gewerkt hebben. mensen die nooit geen tijd hadden om dag en nacht in het bos rond te wandelen.

Wim ik ben geen treffersfan maar je slaat de spijker recht op zijn kop, die heefd alleen maar tijd om de hele dag op deze site te reageren.

de nachtboswachter.

Moest van morgen om 4 beginnen en jullie hebben zo al jullie mening klaar tussen haakjes.heel groesbeek werkt behalve de nachtboswachter dan weten we dat ook.en jullie kunnen onder werktijd op de groesbeek zal jullie baas blij mee zijn.wees blij dat je werk hebt wim en leo en de manier waar jullie op reageren zegt genoeg over jullie zelf en dat onder andere namen.

Hans

Is er wel goed nagedacht over de naam van de mascotte want als je de betekenis opzoekt dan kom je uit op kwajongen, rekel, deugniet, gemeen persoon, smeerlap.
Dat lijkt me niet echt een goed voorbeeld voor de jeugd?

Karel

Vanmorgen om 4 uur begonnen met wandelen nachtboswachter?

Nachtboswacher mijn naam is echt Leo en ik heb mijn jaren werken er allang opzitten. ik moest elke dag om 5 uur op en niet een keer in de week.

tuurlijk, allerlei acties die door de jeugd moeten worden gedaan (loodjes e.d.). ten behoeve van de jeugd zeggen ze dan. en wat komt er?! een luchtkussen…daar zit de jeugd van 12 jaar en ouder op te wachten. een mascotte! ook daar zitten ze op te wachten. en waarom willen sponsors (eenmalig) een helikopter sponsoren en niet volledige kleding voor alle 11 (of 7)tallen? o nee, dat gaat naar die z.g. sponsoravonden en business-uitjes!

kelje

Ik zie toch iets dat vraagtekens oproept..lees vorig artikel over mascotte en dit artikel..

Fred

Sponsoren / leden ,business club ! Zijn dat niet bijna allemaal mensen die nog nooit zelf iets bereikt hebben met sporten voetballen ! En nu wat centjes hebben en dat graag willen laten zien ! Om wat mensen om hun heen te hebben , en vaak vroeger alleen stonden te kijken als de heeeeele straat met elkaar aan het spellen / voetballen was !! Ik kan er namelijk verschillende opnoemen !! En jullie ook wel ? Weet ik zeker ,

Hans

@kelje
Ik denk dat je toch iets duidelijker moet zijn met wat je bedoeld.

wpDiscuz