Derde nederlaag voor Achilles ’29

Achilles ’29 heeft vrijdagavond de derde nederlaag op rij moeten incasseren. Tegen Telstar werd het 2-0.

De thuisploeg kwam na 20 minuten via een vermeend buitenspel-doelpunt van Ralf Seuntjes op een 1-0 voorsprong. Zeven minuten later was Toine van Huizen dicht bij de 2-0, maar de paal stond een doelpunt in de weg. De gasten zette hierna wat druk, maar echt gevaarlijk werden zij niet. Telstar kreeg zelf ook nog kansen om verder uit te lopen.

Na rust werd Achilles ’29 iets beter en kreeg het via Rutger Worm nog een goede kans op de gelijkmaker. De nieuweling kopte de bal na één uur spelen echter net voorlangs. Enkele minuten later viel de treffer aan de andere kant: Kevin van Essen schoot raak na een voorzet van Johan Kulhan.

Achilles ’29 staat nu laatste in de Jupiler League. De Groesbekers wachten na drie duels nog steeds op het eerste punt.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 19 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Sprookje

Zal ik maar het spits afbijten?
En dat is …drie…

Groesbeker

snap ook niet waar men het “vertrouwen” vandaan haalt..de Jupiler is gewoon een trede te hoog, voetbal het lekker uit en degradeer terug naar de Topklasse waar ze thuis horen..

terpse

Tjonge tjonge al weer verloren je zou maar suporter van die club zijn het zelfde liedje als vorig jaar veel ingekocht en nog niks ik hoop voor hun dat ze dit jaar toch nog een paar puntjes krijgen en dan maar weer naar de topklasse te hoog gegrepen toch

Hans

De Topklasse is een trede te laag dus dat is ook geen optie. Jammer dat er niets tussenin zit. Maandag Jong Ajax! Toch nog steeds leuker dan ADO’20 EVV of UNA.

henk

de 1ste periode moet nog steeds kunnen, rest winnen en de andere verliezen. Wat zal het morgen druk worden bij de opendag op de Heikant.
Veel plezier en geniet er van.

terpse

Dar zulle ze met de opendag ol wel met ene heli komen

Gerrit

Hans dream on. Als je nog steeds denkt dat dit leuk is. Praat een keer met echte clubmensen die zich niet meer laten zien bij wedstrijden. Het was een moetje om naar de eerste divisie te gaan. Maar het wordt nu een farce!

Nu al drie punten los, we gaan ervoor

Sprookje
Ik heb me altijd af zitten vragen waarom juist Achilles’29 mee deed aan de pilot van de KNVB, om amateurclubs door te toelaten stromen naar het betaald voetbal na een kampioenschap in de Topklasse!! De eisen van de KNVB liegen er niet om, zie de €25.000 boete als je de financiën NIET op orde hebt! Dan moet er structureel aan voorwaarden worden voldaan! Dat een club geld krijgt in de vorm van uitzendrechten weten we allemaal, maar wie gaat er om middernacht nog naar een paar minuten samenvatting zitten kijken van zijn/ haar club? Kan het niet zo zijn, dat… Lees meer »
Pietertje

Jong Ajax uit op maandagavond voor pakweg 250 mensen is inderdaad leuker, daar heeft Hans wel een punt 🙂

Bier kenner

Dan kom je toch maandag ff bij de kassa staan mensen tellen en dan wil ik wel eens weten van je hoe veel het er zijn geweest

Gerrit

Hans je schrijft onzin. Als je een sport prestatief beoefend is winnen het belangrijkste. Als je dan niets wint is het niet leuk!

Hans
@Gerrit Echte clubmensen zullen nooit wegblijven. Vorig seizoen bij de Treffers was het ook de helft drukker na de slechte prestaties. Waren dat ook clubmensen die wegbleven? Natuurlijk is winnen belangrijk. Vorig jaar was de Treffers bijna gedoemd nacompetitie te spelen omdat ze alles verloren hadden. Achilles’29 kan echter niet degraderen dus als het dit seizoen niet lukt dan weet men dat toch en gaan ze terug naar de Topklasse. Voorlopig is het dus WEL leuk om dit te proberen en tegen Ajax, VVV, Rohda enz enz te voetballen ipv UNA, EVV of ADO’20. En Pietertje, als je niet eens… Lees meer »
Gerrit

Ik begrijp niet wat De Treffers er nu ineens mee te maken heeft? Het gaat hier om Achilles. En vraag maar eens aan de spelers hoe leuk ze het tot nu toe vinden…
En ik heb echt vele leden van Achilles gesproken die niet meer bij wedstrijden komen kijken. Dat blijven gewoon goede leden hoor, maar gebben geen zin meer in die pilot die mislukt is. Want dat moet je gewoon concluderen!

Pietertje
Sorry dat klopt. overigens wist ik dat wel want had een kaartje in de voorverkoop gekocht. Je weet immers maar nooit! Ps: dat doet ws niets af aan de aantallen. Het gaat mij erom dat jullie niet tegen je geweten in moeten kletsen en gewoon eerlijk aangeven dat de meesten er niks aan vinden op dat podium met de regels en resultaten. Ook bij ons is het zeer zeker geen halleluja maar dat hoeft toch niet zo angstvallig tegengesproken te worden ? Je kan en hoeft het niet eens te zijn met alle beslissingen en ambities van de club om… Lees meer »
nou.. nou

@pietertje…..Redenen zijn duidelijk en misschien nog wel verstandig geweest ook, daar kan niemand van ons over oordelen….HOU DAN JE MOND

groen gras

Hans wat is er leuker 30 keer verliezen in de Jupiler league , of 26 keer winnen in de Topklasse,zeg jij het maar.

nou.. nou
@groen gras. leuk is…. om op een zo hoog mogelijk niveau te willen voetballen. En ja…. de Jupiler League is zwaar voor Achilles’29. Niemand die vooraf heeft gezegd dat dit niet het geval zou zijn. En mocht je als club niet de ambitie hebben om op een zo hoog mogelijk niveau te willen voetballen, prima, maar…dan moet je meteen stoppen met het aanstellen van duur betaalde trainers, het halen van duur betaalde spelers, het aantrekken van jeugdspelers uit de regio zodat er nog maar 2 Groesbekers in de A1 spelen enz. Maak er dan een gezelligheidsclub van met alleen maar… Lees meer »
Pietertje

@nounou: begrijpend leren lezen vriend!!!

wpDiscuz