De Treffers opent seizoen met winst op HSC ’21

De Treffers heeft zondag de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen winnend afgesloten. In Haaksbergen waren de Groesbekers met 0-1 te sterk voor HSC ’21.

Er waren aardig wat Groesbeekse fans aanwezig bij deze openingswedstrijd. De gasten begonnen sterker aan het duel en dat resulteerde na een kleine tien minuten in een kans voor Wessel van der Horst. De aanvaller, dit seizoen over gekomen van RKHVV, schoot op doel, maar HSC ’21-doelman Jeffrey Brammer reageerde alert.

Gaandeweg de wedstrijd waren beide ploegen meer in evenwicht, maar oogde De Treffers dreigender. Een kwartier voor tijd kwamen de roodzwarten op voorsprong. Vanaf elfmeter mocht Santiago Macedo, die zelf werd neergehaald in het strafschopgebied, aanleggen. De Mexicaanse speler schoot raak: 0-1.

In de slotfase gaf De Treffers de winst niet meer uit handen. Het is voor de Mannen van Zuid de eerste overwinning op HSC ’21 in de zondagtopklasse. In de zes voorgaande competitieduels tussen deze twee ploegen won HSC ’21 driemaal (3-2, 4-1, 4-1) en driemaal (3-3, 1-1, 0-0) was er geen winnaar.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 20 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

WIJ STAAN BOVENAAN
JA WIJ STAAN BOVENAAN

Peter

Stonden we vorig seizoen na 9 wedstrijden ook!

Fred

Kampioenen kampioenen !!

henk

De start is in ieder geval beter als het einde van het vorige seizoen.

andy

Ja, Henk, maar dat is niet zo moeilijk.

willem 2

Ja, door een discutabele penalty.

Treffersfan

Als we de afgunst en het cynisme achterwege (kunnen) laten, moet je concluderen dat dit gewoon een prima start is. Goed gedaan jongens!!!

Hans

Afgunst is dit allerminst en cynisme is leuk. Neemt niet weg dat dit inderdaad een prima start is maar met 3 punten degradeer je wel.

Treffersfan

Erg leuk! Ook goed dat jullie aan de Icebucketchallenge meedoen, maar drie weken op rij een koude douche is wat overdreven. Maar goed, voor morgenavond zijn jullie weer genomineerd. Doe je best!

Hans

Jij bent niet zo van de humor zie ik haha. Neem zelf eens een koude douche, dat ontnuchtert

Lookkoek

@Treffersfan
Ja, want de beloften van Ajax dat is andere koek dan HSC’21. Reken je niet gelijk rijk na een overwinning.

nou.. nou

Proficiat

Treffersfan

@Hans, kom op nou. Doe niet zo flauw. Het is maar een geintje. Ha, ha!

Iets met 1 zwaluw…

adder onder gras

had omroep groesbeek nu wel tijd voor een verslag hadden ze nu wel mensen de treffers prima goed gedaan

Gerrit

Ik ben gisteren maar eens naar Haaksbergen gereden. HSC is traditioneel een lastige tegenstander. Fysiek sterk op een K-veld. Op laatste 25 minuten van eerste helft na deed Treffers het prima. Veel strijd en passie bracht een verdiende overwinning. Vorig seizoen ontbrak dat en had je zo’n wedstrijd niet gewonnen. Dat is het grote verschil met vorig jaar. Het zegt nog niets, maar is toch wel erg lekker!!
Ps. zullen we stoppen met dat Achilles-Treffers katgedoe hier. Voegt niets toe!!

Treffersfan

@Gerrit, Je hebt wel gelijk, maar zo af en toe is een beetje ‘katten’ wel leuk. Anders is het ook maar zo saai.

Theo

Ik ben er ook geweest over de hele wedstrijd verdiend gewonnen. In mijn ogen een pingel wie makkelijk gegeven wert. Maar Santi schoot hem koelbloedig in. Maar 1 ding laten ze zo kunstgras veld toch afkeuren zeg. Topklasse onwaardig .kunt beter op beton voetballen . Veders overwinning smaakte goed gr dree

Theo H

Zeer zeker verdiende overwinning. Penalty was makkelijk, maar ook optelsom. Eerder had Jos er al een moeten hebben. En HSC zocht het vooral in fysiek 2e helft omdat ze het voetballend niet bij konden benen.
Geweldig hoeveel Treffers supporters er gisteren waren en hoe ze hun club aanmoedigden. Paar honderd zeker wel. Was mooi om te zien. Zit genoeg potentie in deze groep. Laten we het vooral niet hebben over een kampioenschap maar lekkker bouwen aan iets moois!

pffff
wpDiscuz