[Foto’s] De Treffers koploper na ruime winst op HBS

De Treffers heeft zondagmiddag opnieuw gewonnen. De Groesbeekse formatie won op eigen veld met 6-2 van HBS. Santiago Macedo was goed voor drie doelpunten en HBS eindigde de wedstrijd met 9 man.


De Treffers won zondagmiddag met 6-2 van HBS. Foto en rechten: Damen Videoregistratie Groesbeek.

De wedstrijd begon een kwartier later vanwege de slechte weersomstandigheden eerder die middag in Groesbeek. Al na twee minuten keek de thuisploeg door een eigen doelpunt van Frank van Kouwen tegen een achterstand aan.

Het duurde niet lang voordat De Treffers orde op zaken stelde. Vijf minuten na de openingstreffer scoorde Eef van Riel alweer de gelijkmaker en binnen een kwartier stonden de roodzwarten op een 2-1 voorsprong: Santiago Macedo was trefzeker vanaf de stip. Lang konden de Groesbekers niet genieten van deze voorsprong, want na 20 minuten trok Ricardo Samoender de stand weer gelijk.

De Treffers bleef de betere ploeg en kreeg na een halfuur spelen de tweede penalty van de middag en de derde in twee wedstrijden. HBS-doelman Gianni Kamperveen ging in het strafschopgebied de fout in en kreeg hiervoor direct rood. De strafschop werd opnieuw door Santiago Macedo genomen en binnen geschoten: 3-2.


Kamperveen ziet rood na een overtreding binnen de 16. Foto en rechten: Jan Peters.

Na rust moest HBS met tien man alle zeilen bijzetten om nog aanspraak te kunnen maken op punten, maar de wedstrijd werd na een klein uur spelen al beslist: Santiago Macedo kopte de 4-2 in de touwen, nadat HBS-doelman Bas Meeuwissen, die na de rode kaart van Kamperveen onder de lat stond, in eerste instantie nog redding bracht.

Enkele minuten later moest HBS met 9 man verder, omdat Steve van Kesteren de doorgebroken Santiago Macedo neerhaalde. De wedstrijd was gespeeld en De Treffers schroefde de score via Stefan de Jong nog wat verder op. Invaller Michel van Veen bepaalde de eindstand in de slotminuten op 6-2.

De Groesbeekse equipe heeft nu zes punten uit twee wedstrijden en is op doelsaldo koploper in de zondagtopklasse. JVC Cuijk en OJC Rosmalen volgen.


Foto’s met dank aan Damen Videoregistratie Groesbeek en Jan Peters.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 29 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Peter

Eindelijk weer een goede wedstrijd, zeker de eerste helft. Veel inzet en goed voetbal. Kan een leuk seizoen worden.

Was niet verkeerd 3021 toeschouwers en we hebben stappen gemaakt. Proficiat ZUID!

de nachtboswachter.

Deze koers blijven volgen.

ZuidManiak

H1, er stonden nog geen 200 man. Alleen de trouwe Treffers mensen waren er en wat ander volk.

Treffersfan

@…maniak, Waar ben jij geweest? Het waren er geen 3021 (leuk!), maar het was aardig druk. Ik denk 600 toeschouwers. En die hebben een geweldige wedstrijd gezien. En – nog leuker – we zijn KOPLOPER!!!!

Eerste gewin is katten gespin ! Het word weer niks dit seizoen .

Groesbeker

proficiat, nu eens een keer langer vasthouden en niet direct halleluja roepen.

Piet

Zeker niet direct halleluja. Rustig blijven bouwen. En eindelijk een strijdvaardig Treffers op eigen Zuid gezien. Eerste thuisoverwinning in 2014. Aan inzet ontbreekt het niet en er zit ook nog een gedachte achter. Dat is het grote verschil met vorig seizoen.
En H1 het is een kwinkslag naar de Heikant. Als Treffers alle leden en sponsors bij elkaar optelt heeft men iedere week 3000 man. Zoals het volgens Achilles 1800 man zijn geweest vrijdag. Daar maak je jezelf aardig belachelijk mee. Stop daar gewoon mee Harrie!!!

Hans

Nou Piet, over belachelijk gesproken; Met dat laatste zinnetje van jou doe je ook aardig mee anders!!

echte stekkenberger

Ik ben van de Stekkenberg , maar vind het altijd mooi als er een groesbeekse sportploeg wint .Daarom , gun een ander ook een overwinning .

Kampioen 2014-2015

Denk hier zeker de komende kampioen aan het werk te hebben gezien. En dat was zeker niet HBS. Ga zo door mannen

Theo

Er staat op moment wel een elftal die wil winnen . En bij een tegen slag niet meteen de kop naar beneden .als het tegen zit effe vechten ze door ook na 0-1 en de 2-2 . Veders halen spelers meer het niveau als vorige jaar. Zoals van halst Janssen . Was goed gisteren

Piet

Hansie Hansie het is gewoon een grote one man show op de heikant!
Er is bijna geen bestuur meer (nog 2…) en in het stichtingsbestuur zit onze Har nog alleen. Wie moet ik dan aanspreken??
Niemand durft zijn vingers er aan te branden, dat blijkt wel uit de begroting waar geen accountant zijn handtekening onder durft te zetten en wat een boete van 25.000 heeft opgeleverd.

Patrick

Voor Treffers supporters en neutrale toeschouwers een geweldige wedstrijd gisteren op Zuid. Zat alles in.
Treffers bleef goed voetballen en zakte niet terug, wat je vorig jaar vaak zag.
Een zwaluw maakt nog geen zomer, 2 ook niet, maar 30 wel.
We zijn pas net onderweg!!

Wachten op een echt.
e tegenstander

Treffersfan

Vorige week winst op Lienden en door de week in de KNVB beker met 6-1 van Juliana gewonnen. Niet echt?

Piet

Treffersfan reageer toch niet op die armoedzaaiers, heeft toch geen zin!

Hans

Hee Piet, als H1 volgens jou Harrie is ben jij dan Langeveld soms?

Andy

Vandaag in de Gelderlander dat Ton Caanen van De Treffers Willie Willems als assistent trainer wil. Dan kent hij Willie Willems zeker niet. Eerst in beeld als hoofdtrainer en nu wil de hoofdtrainer hem als assistent. Vind het een behoorlijke belediging. Hetzelfde as destijds Ronald Koeman als assistent bij het Nederlands elftal onder Hiddink te vragen, terwijl die er zelf ook klaar voor was bondscoach te worden.

treffers 2

willie van harte welkom op zuid geweldig voor de de treffers

wpDiscuz