Inschrijving Groesbeeks Gruwelijkste 2014 gesloten

Zondag 21 september 2014 zal de 3e editie van de ATB toertocht Groesbeeks Gruwelijkste verreden worden. De inschrijving voor het evenement is gesloten. Het maximaal aantal deelnemers van 1500 is namelijk bereikt. Dit laat de organisatie zondagavond weten.

Groesbeeks Gruwelijkste is een ware uitdaging voor de ATB liefhebber en voor degene die een bijdrage wil leveren in de strijd tegen energiestofwisselingsziekten. Het evenement heeft afgelopen jaar de 3 sterren NTFU status gekregen en behoort tot de klassiekers. Deze sportieve en uitdagende ATB toertocht over ca. 50 of ca. 90 kilometer, beschikt over alle ingrediënten die de naam doet vermoeden :

– Gruwelijk hoog: ca. 1.300 hoogte meters (in de 90km tocht)
– Gruwelijk mooi: in de bossen rondom Groesbeek, het Duitse Kranenburg (Reichswald) en gebieden die normaal niet toegankelijk zijn
– Gruwelijk uitdagend: combinatie van mooie uitzichten, stevige beklimmingen en stoere afdalingen
– Gruwelijk zwaar: afstand, hoogte meters en bospaden
– Gruwelijk verrassend: dit moet je zelf ervaren!

Voor deelnemers van voorgaande jaren, zal het ook dit jaar een uitdaging zijn. Er zullen nieuwe verrassende stukken route in het parcours opgenomen worden. Net als vorig jaar zijn de routes volledig uitgepijld.

Road4Energy

ROAd4ENERGY is een initiatief van de ouders en vrienden van de op 3-jarige leeftijd overleden Robbe Alsemgeest. Hij overleed in de zomer van 2011 in Groesbeek aan de gevolgen van een energiestofwisselingziekte (syndroom van Leigh). Dit was voor de ouders en vrienden reden om de stichting ROAd4ENERGY (RObbe Alsemgeest) op te starten. Geraakt door het ziekteproces en het overlijden van Robbe, willen zij zich inzetten voor het volgende doel: “Zoveel mogelijk financiële middelen te genereren welke beschikbaar worden gesteld aan onderzoek voor een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten”.

Meer info op www.road4energy.nl

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Website Road4Energy

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

Ja allemaal leuk en wel maar ruim naar afloop ook de rotzooi op door het bos en wens jullie veel succes.zou mooi zijn deze route volgend jaar ook hardlopend af te leggen voor een goed doel voor echten mannen en vrouwen en dan voor sponsering,Kindervacantieweek inloophuis taborhuis tanteleenie om maar wat op te noemen zal dan zeker mee doen.

Groesbeker

ik zal maar roepen wat de meeste denken, die rommel kom jij tegen dus steek de handjes eens uit de mouwen en help de maatschappij door die rommel op te ruimen.

de nachtboswachter.

Denken laat ik aan andere over.

Bertus

Dus dan doe jij ook mee boswachter? Of ben jij geen echte man?

Sprookje

Kan de muziek iets later beginnen dan half acht?

une Bikkel

Zeg boswachter….de organisatie ruimt altijd de alles netjes op….ag dan iets ziet dan stekt ow henjes uut de mouwe ien plets van te piepe. Dan doede ok iets vur ow cente…En me fietse da is niks vur ow. Da halde tog nie vol…is anders dan lope kelje….

klaas

dus boswachter ga eens ene keer werken man. in plaats van spekke

wpDiscuz