Kansloze nederlaag Achilles ’29 in Eindhoven

Achilles ’29 heeft zaterdag in Eindhoven met 2-0 van de lokale FC verloren.

logo Achilles'29 (transparant)

De gasten hadden in dit duel weinig in te brengen . De mannen van trainer Francois Gesthuizen kregen nagenoeg geen kansen. FC Eindhoven was de hele wedstrijd de bovenliggende partij, maar kwam pas na rust op voorsprong door een doelpunt van Anthony van den Hurk. Diezelfde Van den Hurk bepaalde de eindstand een kwartier voor tijd op 2-0.

Voor de door blessures geplaagde Groesbekers was het alweer de vijfde nederlaag in zes duels. De witzwarten zijn daarmee hekkensluiter in de Jupiler League. Vrijdag speelt Achilles ’29 in eigen huis tegen FC Oss.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 september, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 28 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Peter

Heel snel eieren voor je held kiezen en wegwezen uit die jupiler league!

Peter

Geld bedoel ik!

Piet

Minste punten, minste goals voor, meeste tegen. Tjonge jonge wat een ballenclub!

de nachtboswachter.

Zo kastje gezien deurtjes dicht.

randje-16

gewoon kappen met de hele handel helemaal overlopen , geen supporters vrijkaartjes , weggooien en niet aan 3 supporters geven mag niet van harrie. kappen met de hele handel. Achilles onwaardig, groot doen en dat kan niet

Achillessupporter

Wat een geweldige reacties zeg. Gun elkaar eens iets. We zijn allemaal groesbekers. Zelfs ik hoop dat de treffers kampioen wordt. We maken elkaar sterker. Dus laat deze reacties alsjeblieft achterwege

Sprookje

En dat is…….5!

sjaanwilslaan

Gerelateerde berichten

Achilles ’29 verliest in eigen huis van Fortuna Sittard
Achilles ’29 wint van Jong Ajax
Derde nederlaag voor Achilles ’29
Sparta Rotterdam verslaat Achilles ’29
Achilles ’29 begint seizoen met nederlaag

Maikel

Je zou toch soms doodziek worden van de reacties van sommige (mensen).

Sprookje

Of van de stand op de ranglijst Maikel?

EGG side

Sjaanwilslaan, je vergeet er een “Achilles’29 wint van jong Ajax”

Twan

Doorgaan gewoon doorgaan, club gaat naar de klote is mischien maar beter ook zo.

Hans
Als Treffers vandaag met 1-4 verliest zullen de reacties ook wel weer komen. (en terecht) Eindhoven is wel één van de beter voetballende clubs uit de JL en daarvan met “maar” 2-0 verliezen is geen schande. De lat ligt overigens veel minder hoog dan menigeen hier denkt. Verliezen wordt eerder verwacht dan winnen en af en toe, zoals tegen Ajax, is winnen extra mooi! Als Treffers volgende week door Telstar van de mat wordt gespeeld met 8-0 of zo is dat dan wel een normale uitslag?? Nee toch? Als het 4-0 wordt heeft iedereen daar vrede mee en lag dat… Lees meer »
Twan

Moet ik trots zijn als Achilles een noodsprong maakt naar de jl

Hans

Nee twan, jij niet!! zo goed?

Twan

Hans de gezelligheid is toch ver te zoeken ,of zit je naar afloop boven de grote jongen uit te hangen!!!!!

door deze noodsprong van achilles gaat de hele club naar de klote. als je geen piek hebt heb je daar niks te zoeken. zo is het nou eenmaal.

Groesbeker
de enige mensen die “trots” zijn op Achilles zijn de meelopers met een plaat voor de kop. De echte supporter van Achilles`29 snakt terug naar de Topklasse, daarin bovenin spelen, wedstrijden winnen en kampioen worden om vervolgens in de beker mooie wedstrijden is toch veel mooier? Achilles zal geen profclub worden, streef je dat na dan heb je verkeerde ambities gesteld. Het is enkel groot doen terwijl men dit niet kan, enkel om tv-gelden te ontvangen maar er komt geen hond kijken, toeschouwers aantallen worden gemanipuleerd om beter voor te komen dan het is. Project is mislukt, en niet een… Lees meer »
buisje
@Groesbeker, je hebt helemaal gelijk. Langzaamaan beginnen de ‘supporters voor ‘t leven’ te morren: De nieuwigheid is er af. Het is nu wel duidelijk dat het absoluut niet reëel is voor Achilles, trouwens: momenteel en op deze manier voor geen enkele amateurclub (en daar mag de amateurtop Achilles trouwens wel dankbaar voor zijn, maar dat terzijde…)om met de huidige richtlijnen, capacateiten en eisen een betaald voetbal-organisatie te zijn. Het is te hopen dat het bestuur (lees: fam. Derks) nu eens een keer niet eigenwijs, star, trots (wat de club overgigens ook zover gebracht heeft, dat dan ook wel weer…) en… Lees meer »
Treffersfan

‘Dankbaar’, ‘studiemateriaal’. Je maakt het allemaal wel heel belangrijk. Experiment geflopt en volgend jaar gewoon weer naar Lienden, Haaksbergen en natuurlijk ZUID. Gewoon veel leuker!!! Ook voor ons trouwens.

wpDiscuz