[Foto’s] De Treffers verliest van koploper OJC Rosmalen

De Treffers heeft zondagmiddag in eigen huis van koploper OJC Rosmalen verloren. In Groesbeek werd het 1-3.


De Treffers kwam zondag op voorsprong, maar verloor uiteindelijk met 1-3. Foto en rechten: Damen Videoregistratie Groesbeek.

De Groesbekers kwamen door een doelpunt van Santiago Macedo nog wel op voorsprong. De Mexicaan scoorde de openingstreffer na 10 minuten spelen. Nog voor rust namen de gasten via doelpunten van Thijs van der Velden en Wesley Meeuwsen de leiding.

Al vrij snel na rust leek het duel al beslist: Meeuwsen scoorde zijn tweede doelpunt van de middag. De thuisploeg probeerde het hierna wel en kreeg mogelijkheden om de aansluitingstreffer te scoren tegen het sterke OJC Rosmalen, maar gescoord werd er niet meer.

De Treffers heeft nu, evenals acht andere ploegen, zes punten uit vier duels en staat op doelsaldo vijfde. OJC Rosmalen blijft ongeslagen en heeft dit seizoen nog geen puntverlies geleden: Twaalf punten uit vier wedstrijden.


Foto’s met dank aan Damen Videoregistratie Groesbeek.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 september, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 25 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Daar gaat de goede seizoen start ! En maar zeggen dat ik negatief ben. Ben benieuwd aan wie het nu weer gelegen heeft .

Antoon

Ik denk aan de hartslag meters ! Te harde handdoeken ! Of misschien toch die shake’s ??? Toch maar even de camera’s na kijken ! Die ton toch !

Marcel

Dit noemen ze nu ‘scorebord’ journalistiek. Ben je er geweest? Ik heb vandaag meer passie en fantasie gezien in het spel van De Treffers dan het hele vorige jaar bij elkaar. Rosmalen krijgt een handjevol counterkansen, scoort ook nog eens uit een zondagsschot. Achterin gaat het nog niet lekker bij De Treffers, maar aan inzet en drang lag het toch zeker niet.

Peter

Eerste helft redelijk, tweede helft gewoon slecht. Zat totaal geen voetbal meer in, alleen lange ballen. Tactisch niet sterk. Snel knop weer omzetten.

Henk
Tja daar staan we weer met beide benen op de grond. Met een beetje pech sta je volgende week gewoon bij de laatste. Ik lees hier ja er zit meer in als vorig seizoen, maar voorlopig verlies je wel 2 maal. De 3 punten tellen alleen of dat nu met goed of slecht voetbal is. Het is nog te vroeg maar ook dit seizoen lijkt te eindigen als een meedoen ploeg, niet meer en minder. Kom op daar op zuid, volgende week moeten de 3 punten gehaald worden. Mooie klus deze week voor Willie en Ton om van die 50… Lees meer »
Ollie

Wordt nooit meer iets op Zuid…..

Hans

Nou, ik had 1-4 geschreven dus dat was bijna goed.
Gezien de reacties is de “Trots “enigszins gekrenkt!
Maar het was waarschijnlijk toch wel weer gezellig in de kantine?!

Treffersfan

Nou @Hans, dan had je het toch bijna goed. Maar als je echt niets meer te melden hebt dan deze onzin, … dan op! En dan nu over de wedstrijd; Strijd en passie een 10, maar voetbaltechnisch en -tactisch onder de maat. En wat is er zo erg aan ‘meedoen’. Dat doen zoveel de meeste clubs in de Topklasse (en overigens in elke andere competitie). Het gaat er om dat we beter worden en op termijn ook om de titel kunnen strijden. En daar heb ik – en de meeste supporters – nog steeds het volste vertrouwen in.

kenner

reactie op treffersfan.
Ik heb er nu al geen vertrouwen meer in. Caanen zal hier zijn langste tijd wel hebben gehad. Maar de opvolger is er al dus dat is geregeld. Was vanmiddag wel weer erg slecht.

Ik denk dat Doerak de mascotte een troost hondje word !

Henk
Treffersfan, je kunt wel positief blijven denken en dat moet je ook als je fan bent. Maar ook realistisch zijn en bij de Treffers gaat het niet om het meedoen maar wel degelijk om de titel. Als je zoveel investeert in je spelers groep en trainers staf dan moet daar een keer uit geoogst worden en niet om het meedoen. Er moet wel degelijk gepresteerd worden nu het nog kan. Als straks het verplichte promoveren ingevoerd gaat worden dan zie ik wel clubs in de topklasse die dan alleen maar wel mee willen doen en doelbewust geen kampioen willen worden.… Lees meer »
Piet

Rustig blijven. De strijd is 10x beter als vorig jaar. Treffers gaat gewoon mooi meedraaien. Verloren van een uitgekookte ploeg met een geweldige spits. Praten over kampioenschap slaat nergens op als je 4 jaar technisch stil hebt gestaan.

Insider

Eerste2 wedstrijden pingels en tegen 10 man gewonnen. Volgende 2 wedstrijden tegen goede tegenstanders en kom je te kort voor de top. Middelmatige ploeg voor de middenmoot.

Treffersfan

@Henk, Natuurlijk gaat het om de titel. Dat zullen we ook altijd blijven nastreven. Maar is het realistisch om na vier jaar stilstand (klopt helemaal @Piet) al over een kampioenschap te spreken? Ik denk het niet. Dit is een jonge ploeg die wedstrijden gaat winnen, maar ook gaat verliezen. En waarom zou ik niet positief blijven. Laten we nu eerst maar eens kijken waar we over twee of drie maanden staan en dan conclusies trekken. Daarvoor is het nu nog veel te vroeg.

Tjonge

@Piet; meeuwsen geweldige spits? Niet goed genoeg voor jvc! Valt allemaal wel mee, maar met de drama verdediging van de Treffers, valt een spits al gauw op.
Koekoek, 1-3, duidelijke cijfers in eigen huis. Wanbeleid. 4 jaar stilstaan en die mensen blijven aan t werk, mensen met geld hebben teveel macht, te weinig kennis. Krab je als supporter toch eens achter de oren. Leuk hoor om populair te doen met je zak geld, een eigen bus, een ‘na-aap’ mascotte, een eigen springkussen, maar geen fatsoenlijke selectie, lachwekkend. Blijf VI bellen, vriendjes maken en de buurman uitlachen, wie het laatst lacht………….
Fijn weekend.

weer niet goed genoeg
wederom een spelersgroep die niet de kwaliteit herbergt om mee te doen om de prijzen. Achilles is een lachertje in de Jupiler League en de Treffers is ranglijst vulling in de Topklasse, van de eens ooit zo vermaarde club is weinig tot niets over. en al dat gepraat over strijd en beter worden dat is allemaal leuk maar je moet strijd wel koppelen aan voetbal vernuft en beter worden moet er wel inzitten en ik betwijfel ten zeerste of deze groep over deze competenties beschikt. alle namen die gehaald worden voegen weinig of niks toe aan de al matige selectie… Lees meer »
Henk

Treffers, Achilles we kunnen wel allemaal bla,bla, bla. Maar sorry hoor het hele Nederlandse voetbal is toch van bagger niveau.
Vroeger was de Nederlandse competities een van de mooiste van europa, maar nu dramatisch.

De Kuier.

Gelukkig hebben we de fotoos nog!

Buisje

Alweer een stap dichter bij de exit van trainer Ton Caanen. Zoals gepland…
Zit je je al te verkneukelen, Willie ? 😉

Groesbeker

laat men op Zuid maar eens gaan nadenken, hoelang gaat Robin dit nog trekken? Als hij vertrekt kun je het shaken..

wpDiscuz