Achilles ’29 verspeelt winst in blessuretijd

Achilles ’29 heeft vrijdagavond een punt over gehouden aan het duel met FC Oss. In Groesbeek werd het na een spannende slotfase 2-2.

Feest bij Achilles '29 na de 2-1 van Thijs Hendriks. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Feest bij Achilles ’29 na de 2-1 van Thijs Hendriks. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

FC Oss kreeg in de eerste helft de betere mogelijkheden. De eerste grote kans was na 24 minuten voor FC Oss-speler Stuij van den Herik, die de bal op de paal kopte. Na 37 minuten spelen was het wél raak: Fatih Kamaci scoorde op aangeven van Van den Herik: 0-1.

Achilles ’29 speelde in het tweede bedrijf iets beter, wat na een sterke fase tot de gelijkmaker leidde: Thijs Hendriks schoot de bal in de 70e minuut via de onderkant van de lat in het doel. Enkele minuten later moesten de Groesbekers met 10 man verder, omdat Twan Smits na een overtreding op Kamaci de rode kaart zag. Ondanks het ondertal kwamen de witzwarten vlak voor tijd op voorsprong. Het was opnieuw Hendriks die trefzeker was.

De drie punten bleven echter niet op De Heikant. In de blessuretijd schoot Kevin van Veen alsnog de gelijkmaker binnen. Achilles ’29 blijft met vier punten uit zeven duels de hekkensluiter in de Jupiler League.Tags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 september, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 12 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

Lijkt me duidelijk, de twee zwakste ploegen van de Jupiler league die in een leuke wedstrijd de punten gedeeld hebben. Wel jammer dat de drie punten met tien man niet op de Heikant zijn gebleven.

de nachtboswachter.

Henk echt zonder was mooi geweest 3 punten jammer.

Heikantje

Laatste plaats kan niet mooier

Het is niks , en het word niks !

De eerste zeikers hebben weer geregeerd, ton heikantje jullie moeten je eigen schamen. Ben benieuwd wat jullie de hele week uitvreten

patrick

Dat gezeik hier van altijd dezelfde mensen ga toch wat nuttigs met je leven doen dan alleen maar zeiken en zaniken !!!!!!!!!!!

De Kuier.

Wim,je hebt gelijk. Laat die Zeikers naar hun eigen gezeik luisteren.Eerste helft was inderdaad niet om aan te zien. Tweede helft daaren tegen duidelijk wel. Jammer v d gelijkmaker in blessure tijd.

heikantje

ik loop bij de gemeente

Theo

Eerste helft was zeer slecht. de tweede helft een beter Achilles . Heb toch 3 mooie goals gezien .eerste van top en de andere 2 van Thijs . Veder domme rode kaart van twan Smits’ . Op de twee twee kon je wachten en een zeer slechte scheids zeg . Wat me wel tegen viel was de aantal toeschouwers ik schat zo 1000 man

Rodende

Wat is Thijs Hendriks een fenomeen zeg en wat een goals, ongelooflijk. Achilles heeft inmiddels wel heel veel aan hem te danken… Als hij er niet was hadden ze puntloos onderaan gestaan.

Biertje

Goede tweede helft nu door gaan en een stunt tegen ff Twente zou leuk zijn met de steun van het publiek leden en sponsors mogen trouwens gratis naar binnen

Heikantje

Of je met een paar punten onderaan staat of je staat onderaan ,wat een verschil met jullie toppertje Thijs

wpDiscuz