Ruime overwinning De Treffers in Haarlem

De Treffers heeft zondagmiddag voor de derde keer dit seizoen gewonnen. Tegen promovendus HFC EDO uit Haarlem werd het 1-5.

De Treffers gebouw (HvdB)

De gasten moesten na 18 minuten eerst een tegentreffer incasseren, maar hadden niet lang nodig om de achterstand ongedaan te maken. In de 22e minuut maakte Coen Maertzdorf er 1-1 van en vijf minuten later stonden de roodzwarten alweer op voorsprong. Robin Janssen was de doelpuntenmaker.

Het grootste gedeelte van het tweede bedrijf moest EDO verder met tien man. De doelman man de Haarlemse club kreeg na 55 minuten rood na een overtreding op De Treffers-speler Jos Peltzer. Het leverde De Treffers een strafschop op, die door Santiago Macedo werd binnen geschoten: 1-3. De wedstrijd was daarmee beslist.

De gasten schroefden de score nog wat verder op. Na een overtreding op Evert Palm kreeg De Treffers in de 70e minuut de tweede penalty van de middag en de vijfde en even zoveel duels. Het was wederom Santiago Macedo die de bal vanaf elf meter in de touwen schoot. Tien minuten voor tijd maakte Palm er nog 1-5 van.

De Treffers blijft door de overwinning meedraaien in de top van de zondagtopklasse. Debutant OJC Rosmalen blijft de verrassende koploper: die ploeg heeft tot op heden alle wedstrijden gewonnen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 september, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
boersteeg

mooie uitslag, goed voor het voetbal in groesbeek.

de nachtboswachter.

Mooi mee genomen op eigen veld.

Peter

Mooie overwinning. Hopelijk kunnen we nu een mooie reeks neer gaan zetten. Tot nu toe wel hele wisselvallige resultaten.

Henk

Een overwinning was ook nodig. Met uitzondering van Rosmalen staat het nog allemaal aardig bij elkaar en kan verliezen of winnen je aardig doen zakken of stijgen in de ranglijst. Hopelijk blijven ze nu een stabiele reeks neerzetten. Woensdag voor de beker tegen Telstar, ik zeg moet kunnen. Succes .

wpDiscuz