Cillessen beste Eredivisie-speler in FIFA15

Jasper Cillessen is in het spel FIFA15 de beste speler van de Eredivisie. De Groesbeker krijgt van de makers een gemiddelde van 79 van de maximale 100 punten.

Cillessen is in FIFA15 dan ook automatisch de beste doelman van de Nederlandse competitie. Hij blijft zijn collega’s Jeroen Zoet (77/100) en Kenneth Vermeer (77/100) voor. De sluitpost van Ajax viel zondag ook al op vanwege zijn optreden in de klassieker tegen Feyenoord. De Amsterdammers wonnen dat duel met 0-1.

Georgino Wijnaldum (78/100) en Memphis Depay (78/100) zijn wat Eredivisie-spelers betreft de nummers twee en drie in het spel. De beste Nederlander is Arjen Robben (90), gevolgd door Robin van Persie (88) en Wesley Sneijer (84). Spelers krijgen een beoordeling op basis van hun geleverde prestaties van een jaar eerder.

FIFA15 is donderdag te koop in Nederland en kost zo’n € 60,-. De FIFA-serie bestaat al sinds 1992 en is een voetbalgame van Electronic Arts (EA) Sports.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 september, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

Groesbeek boven.

kloeke

Flapdrol

Robbert B

Let maar op, als die scouts van Barcelona FIFA spelen is Cillessen zo weg.

Toon verbeet

kunde welzeggen kloeke ge ziet enne flap drol.
en naam noemen.

Ollie

Wie is die jongen?

kloeke

Op da plutje zie ik dur 1..dor hedde geliek in toon

Jeuh

FIFA 16 op de cover!

de nachtboswachter

ik zie niks op da plutje of plaatje.

kloeke ben jij een misselijk ventje zeg jaloers en anders niks, zelf nooit niks gepresteerd en dan hier de boel afzeiken .

wpDiscuz