FC Twente schakelt Achilles ’29 uit

Achilles ’29 heeft niet voor een bekerverrassing kunnen zorgen. De Groesbekers verloren donderdagavond in eigen huis met 1-3 van eredivisionist FC Twente.

FC Twente stond al binnen een kwartier op een 0-2 voorsprong. Youness Mokhtar en Luc Castaignos waren namens de roodwitten trefzeker. Achilles ’29 moest 40 minuten wachten op het eerste kansje, maar echt gevaarlijk werd de ploeg uit de Jupiler League niet.

Na rust veranderde niet veel aan het spelbeeld en Castaignos maakte er na iets meer dan één uur spelen 0-3 van. De wedstrijd was daarmee definitief beslist. Achilles ’29 stond donderdagavond echter niet helemaal met lege handen; Thijs Hendriks zorgde vlak voor tijd nog voor een eretreffer: 1-3.

Donderdagavond rond 23:30 uur is de loting voor de derde ronde van de KNVB-beker. De Groesbeekse ploeg De Treffers zit dankzij een bekerstunt tegen Telstar nog in de koker.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 september, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 12 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

Jammer gelukkig toch een mee vallen dank zei Thijs Hendriks.

Ollie

Jouw Nederlands valt niet mee!

John

Nachtboskneus, als je Nederlands al van een dergelijk dramatisch niveau is, hoe kun je dan ooit floreren binnen de maatschappij of überhaupt je leven?

Hans

Johnkneus, wie of wat ben jij dan om daar een oordeel over te vellen??

de nachtboswachter

John en olie het blad gaat vallen en bij dat soort mensen als jullie heeft dat invloed.

Henk

we maken allemaal wel eens schrijfvouten.
Jammer voor Achilles.

de treffers zet groesbeek weer op de kaart !!

nou....nou

@ton… ja natuurlijk…

Als je ergens in Nederland Groesbeek zegt,zeggen ze o ja Achilles’29.

Piet

Haha Rob en gelijk er achteraan, wat een trieste bedoening in de JL. puur gevalletje van zelf overschatting. Dat is wat je hoort bij de voetballiefhebbers in Nederland. Denk niet dat je reclame voor jezelf aan het maken bent. Je bent jezelf aan voor schut zetten man!!

peter

Piet, jij zegt wat iedereen denkt!

Miep

Jammer de volgende keer beter

wpDiscuz