[Foto’s] De Treffers te sterk voor VVSB

De Treffers heeft zondagmiddag drie punten gepakt. In Groesbeek wonnen de roodzwarten met 4-2 van VVSB.


De Treffers won zondagmiddag met 4-2 van VVSB. Foto en rechten: Damen Videoregistratie Groesbeek.

De thuisploeg had slechts één helft nodig om de wedstrijd te beslissen. De Mexicaan Santiago Macedo opende na 7 minuten de score. Drie minuten later stond het alweer 2-0 nadat Stefan de Jong de bal in de lange hoek krulde. Toen Eef van Riel er in de 37e minuut uit een vrije trap 3-0 van maakte was het duel in principe al gespeeld.

Toch moest De Treffers er in het tweede bedrijf voor zorgen dat het zichzelf niet onnodig in de problemen zou brengen. Op slag van rust kreeg middenvelder Robin Janssen van de Groesbeekse formatie namelijk een rode kaart te zien. Het overtal van VVSB kreeg na rust de nodige kansen om iets aan de achterstand te doen. De ploeg uit Noordwijkerhout was echter lange tijd niet scherp genoeg, maar ook De Treffers-sluitpost Niels Kornelis bleef alert.

In de 69e werd de marge door VVSB alsnog verkleind naar twee: Vladimir Jozic benutte een vrije trap. Het beetje hoop dat VVSB had gekregen werd enkele minuten later door De Jong weer teniet gedaan. Hij scoorde het vierde Groesbeekse doelpunt van de middag: 4-1. In de slotfase maakte VVSB-speler Stijn van der Slot er uit een voorzet van Tim de Rijk nog 4-2 van, maar de punten bleven op sportpark Zuid.

Door de overwinning stijgt De Treffers naar de derde plek in de zondagtoplasse. De mannen van trainer Ton Caanen hebben na zeven duels dertien punten en spelen volgende week zondag uit tegen FC Lienden.


Foto’s met dank aan Damen Videoregistratie Groesbeek!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 17 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Ik begrijp hieruit dat de verslaggever de wedstrijd niet heeft gezien, want anders had hij zeker een oordeel gehad over dat kleine irritante mannetje, de heer BAF Grilis. (Ook als objectief toeschouwer) Hij drukte een stempel op de wedstrijd, maar ondanks alles gingen de jongens van Zuid onvervaard voort.

Peter

Prima overwinning, scheidsrechter was te nadrukkelijk aanwezig. Rode kaart was wel terecht. 90 minuten genoten van deze wedstrijd, deze groep en technische leiding zijn goed bezig.

Piet

Lekker mannen! Wat een verschil met vorig jaar in inzet, strijd en passie. Geweldig om te zien!!!

de nachtboswachter

Goede voor uit zichten op deze voet door gaan.

kampioen 2014-2015

klasse, mannen. Eindelijk een trainer die lef heeft en heilige huisjes omver haalt.

Sjorro

Het verslag in de “papieren” Gelderlander verbaasde mij. Heeft de schrijver van het stukje bepaalde bedoelingen hiermee?

Kampioen 2014-2015

@Sjorro. Het stuk was geschreven door de, bij ons toch zeer bekende, Lex lammers. Nu zijn journalisten altijd uit op een rel(letje) dus dat vebaasd mij niet. Gewoon geen aandacht aan schenken, zou ik zeggen.

Theo

Kent hem toch Lex Lammers anti treffers al jaren brrrr wat een mannetje zeg zielig

Piet

Riooljournalistiek ten top. Geen aandacht voor de prima prestatie op het veld alleen een bom proberen te leggen. Inderdaad geen aandacht geven! Boek sluiten en op naar Lienden.

Treffersfan

Inderdaad, een vreemd verhaal! Geen wedstrijdverslag maar een stukje dat je misschien op donderdag of vrijdag in de krant zou verwachten. (Bij)bedoelingen?

theo

op de treffers site zie je( bij de foto’s) dat hij een interview doet met Stefan de Jong. zijn verhaal met 2 doelpunten is niet genoeg geweest, liever het bommetje. kunnen we hem niet weren op Zuid.

achilles29

vervelend he als er dingen worden gezegt en geschreven die niet waar zijn of maar half kloppen.god wat hebben jullie er aan mee gedaan.groeten achilles 29

Treffersfan

@Achilles29, Maar daar liggen we echt niet wakker van. Ondertussen al 13 punten, een keurige derde plaats, prima voetbal, een ronde verder in de KNVB-beker en met NEC als volgende tegenstander het vooruitzicht op vele Euro’s extra inkomsten. En jullie?

achilles29

treffersfan:wat heeft dat temaken met mijn bericht?

Treffersfan

Je suggereert dat wij (De Treffers dus) ook hebben meegedaan aan het verspreiden van halve waarheden. Dus maar even een paar feiten op een rijtje.

achilles29

suggereert? kijk even de berichten terug.over achilles 29.

En jij denkt zeker te weten dat dit allemaal Treffers leden waren. Wordt eens wakker man, zo geliefd zijn jullie in Groesbeek ook echt niet hoor!

wpDiscuz