[Foto’s] Officiële opening kleedkamers Achilles ’29

In de afgelopen weken waren de meeste kleedkamers al ingewijd, maar zondagmiddag vond dan toch de officiële opening plaats van de nieuwe kleedruimten van Achilles ’29. Speciaal voor de leden was er de gelegenheid even een kijkje te nemen in het gloednieuwe gebouw.


Ereleden verrichtten zondag de officiële openingshandeling. Foto en rechten: Damen Videoregistratie Groesbeek.

De opening werd verricht door de ereleden van Achilles ’29. Drie van de vier ereleden waren aanwezig. Helaas moest Jan Wijers verstek laten gaan, omdat hij door ziekte niet in staat was zondag op sportpark de Heikant, thuishaven van de Groesbeekse ploeg, aanwezig te zijn. In de gedachten van alle aanwezigen was Jan er echter bij, want iedereen bij Achilles weet wat Jan door de jaren heen voor Achilles heeft betekend en waarom ook hij het zo had verdiend vandaag een rol te vervullen bij dit toch weer historische moment voor de club. Jan Klosters, Wim Wijers en Geert Derks verrichtten de officiële handeling en zetten zo weer een belangrijke stap in de vooruitgang van Achilles ’29.

Voorzitter Harrie Derks memoreerde in zijn toespraak ook de geweldige inzet van de vrijwilligers van de club. Onder de bezielende leiding van architect Jan Vissers en de projectleider Gerrit Rutten werd in een strak schema van enkele maanden een compleet nieuw gebouw uit de grond gestampt. “Een woord van dank aan al deze mensen is dan ook op z’n plaats. Hun inzet en betrokkenheid bij de club maakt dat Achilles zich kan blijven ontwikkelen en dat we samen iedere dag weer een stap vooruit zetten!”, aldus de club.


Foto’s met dank aan Damen Videoregistratie Groesbeek!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Website Achilles ’29

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

Jan de man van het eerste uur bij Achilles wie van de drie is het langste lid.reageer indien iemand het weet.

Lulpiep

Wie is da klien menneke met dat rotzig heur… ohhhh das er ene van de van Kesteren Clan…

zo zo NEC is er niks bij hahaha, toch jammer dat ze onderaan staan deze toppers

wpDiscuz