Informatie bekerduel De Treffers – NEC

In de derde ronde van het toernooi om de KNVB beker speelt De Treffers tegen N.E.C. De wedstrijd vindt plaats op donderdag 30 oktober 2014 om 18.30 uur op Sportpark Zuid.

logo de treffers

Kaartverkoop De Treffers – NEC

Kaarten hiervoor zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop. Op donderdagavond 16 oktober vindt er in het clubgebouw van De Treffers kaartverkoop plaats van 19.00 – 21.00 uur en op zaterdagochtend 18 oktober van 10.00 – 12.00 uur.

De entree voor deze wedstrijd om de KNVB beker bedragen voor volwassenen € 10,- en voor kinderen tot en met 14 jaar en 65plussers € 5,-. Leden van De Treffers krijgen korting op deze entreeprijzen, zij betalen voor een entreekaartje voor volwassenen € 6,- en voor jeugd en 65plussers € 4,-. Deze speciale entreekaarten voor de leden zijn alleen verkrijgbaar, op vertoon van de ledenpas, in de kantine op Sportpark Zuid op bovengenoemde data. Niet-leden kunnen deze dagen uiteraard ook entreekaarten kopen, tegen de reguliere tarieven.

Vanaf vrijdag 17 oktober 9.00 uur zijn de entreekaarten ook verkrijgbaar via N.E.C., iedere werkdag bij de receptie tussen 12.30 – 17.00 uur en online via www.nectickets.nl. De tickets in de online ticketshop hebben, in verband met administratiekosten, een toeslag van € 1,50. Volwassenen betalen online € 11,50 en kinderen en 65plussers € 6,50. De online kaartverkoop en die aan de receptie bij N.E.C. sluiten op woensdag 29 oktober om 17.00 uur. Op de dag van de wedstrijd, donderdag 30 oktober, worden er geen kaarten meer verkocht. Er zijn in totaal 4500 kaarten beschikbaar, er geldt geen seizoen- en/of clubcardverplichting.

Parkeren

Sportpark Zuid is op donderdag 30 oktober vanaf 17.00 uur geopend. In verband met de verwachte drukte verzoekt De Treffers de supporters om zo veel mogelijk per fiets naar het sportpark te komen. Bij De Hoeve, Herwendaalseweg 36 te Groesbeek, is er mogelijkheid om de auto te parkeren. Daarna kan men lopend naar Sportpark Zuid (circa tien minuten). De reguliere parkeerplaatsen van De Treffers zijn deze avond niet toegankelijk voor auto’s.

Doerak van De Treffers en Bikkel van N.E.C. hebben als voorbereiding op deze wedstrijd al kennis gemaakt en vriendschap gesloten. Zij zullen er samen voor zorgen dat deze bekerwedstrijd als een waar feest zal verlopen.

FOX Sports maakt live opnames van de wedstrijd. Maar om de sfeer van deze bijzondere wedstrijd echt mee te kunnen maken, kan een bezoek aan deze derby niet uitblijven. Wees er dus op tijd bij, en beleef deze unieke wedstrijd samen met De Treffers en N.E.C.!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Website De Treffers

Gerelateerde berichtenZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 15 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Lulpiep

Ik zie erbeee…

Hans

Gossie, maar liefst €4 korting als lid!! Halleluja

Karel

Beter dan niets Hansiepansie!

Hans

Dat is waar. Jullie zijn niet zo veel gewend dus dan is het wel veel ineens Karelientje

henk

als ze op de Heikant entree gaan vragen aan hun leden komt er helemaal geen hol meer kijken.

Hans

Overbodige reactie henk. Leden hebben nog nooit entree hoeven betalen, ook niet toen ze kampioen, bekerwinnaar, landskampioen, weer kampioen zijn geweest en ook niet tegen de bekertegenstanders Heracles, Volendam enz.

biertje

ik hoop op een over winning van zuid dat wordt dan nog lachen

henk

dat zeg ik, anders was er helemaal niemand gekomen.

henk

want hoeveel wel betalende niet leden komen erop af? 150 man dan is het veel en daar de helft van is ook nog van de tegenstander.
Geweldig toch voor de penning meester:)

Hans
Henk, je bent een beetje zielig hoor. De media schrijft ook dat er bij treffers-telstar 1500 man waren. Dat waren er hooguit 500 waarvan misschien 300 betalenden. Achilles kan het zich veroorloven leden vrij entree te geven blijkt, ongeacht hoeveel betalende bezoekers er dan ook komen. Treffers verwacht 4500 man schrijft de Gelderlander en laten de leden ook betalen. rekensommetje: 1000 leden(maar die komen er niet) tegen gemiddeld €5 = €5000 3300 anderen tegen €10= €33000(200 man pers is ruim maar goed) €33000-€5000= €28.000 + KNVB-geld en dan nog je leden maar €4 korting geven? Je kunt lullen wat je… Lees meer »
henk
Hans, je vergeet de zitplaatsen mee te rekenen. En ik mis de berekening van Achilles die zal een stuk minder zijn. Maar ja de tv rechten die maken het weer goed. En wie is er hier zielig? ene Hans die telkens een opmerking moet maken over een club waar hij jaloers op is. Ik ben trots op zuid en dat staat ook op onze sjaal “de trots van Groesbeek”. Ik hoop op een mooie pot en heb daar graag €10 – €4 = €6 voor over. Maar ik zal je troosten als het uitkomt ga ik ook kijken als Achilles… Lees meer »
Hans

Nee hoor, gewoon een tientje maar ja dat is dan ook Jupiler League

Hans schrijft achilles kan het zich veroorloven. Beetje raar voor een club die geen euro heeft.

Hans

Maar wel waardering heeft voor de leden Wim!
Is jouw conclusie dan ook dat men op Zuid blijkbaar ook geldzorgen kent?

Patrick

Hans maak je alsjeblieft druk over je eigen club en heb dringende vraag aan je om niet meer te reageren om zaken over de Treffers. Zeer irritant ventje dat je bent!! bahbah…

wpDiscuz