De Treffers speelt gelijk tegen FC Lienden

De streekderby tussen FC Lienden en De Treffers is zondagmiddag in een gelijkspel geƫindigd: 1-1.

De Treffers gebouw (HvdB)

FC Lienden begon beter aan het duel en kwam na een kwartier spelen op voorsprong door een treffer van Tom van der Neut. De gasten werden hierna sterker, maar hadden voor rust de pech dat de lat meerdere keren de gelijkmaker voorkwam.

Na rust viel alsnog de gelijkmaker: Eef van Riel benutte na een klein uur spelen een vrije trap. Het spel was in het tweede bedrijf meer in evenwicht, al leek daar na 67 minuten een einde aan te komen toen de Groesbekers met tien man verder moesten. Joris Janssen kreeg rood nadat hij een speler van FC Lienden een knietje in de rug gaf.

Het overtal van FC Lienden slaagde er niet in de bezoekers te verslaan. De Treffers kreeg zelfs nog een mogelijkheid om de drie punten mee naar het heuveldorp te nemen, maar Santiago Macedo stuitte op FC Lienden-doelman Jan Schimmel.

De Treffers blijft in de top van de zondagtopklasse meedraaien. De mannen van trainer Ton Caanen staan vierde, met een achterstand van vier punten op koploper JVC Cuijk. FC Lienden bezet de vijfde plaats.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

Zonde dat we nu 2 wedstrijden achter elkaar tegen een rode kaart aan lopen. Dat gaat je straks punten kosten en heeft je nu al punten gekost. Und waarum? Gelukkig dan nog 1 punt gehaald maar waarschijnlijk weer een speler die je een wedstrijd of 5 moet missen wat trouwens belachelijke hoge schorsingen zijn die de KNVB geeft.

kampioen 2014-2015

zonde……. 4 keer op de lat in de eerste helft.
zonde……. van die rode kaart
zonde……. maar 1 punt

wpDiscuz