Nederlaag Achilles ’29 tegen De Graafschap

Achilles ’29 heeft zaterdagavond de Gelderse derby tegen De Graafschap verloren. In Doetinchem werd het 2-0 voor de “Superboeren”.

logo Achilles'29 (transparant)

Beide doelpunten vielen in het tweede bedrijf van dit duel. Na een matige eerste helft kwam De Graafschap na iets meer dan één uur spelen op voorsprong. Karim Tarfi schoot uit een vrije trap knap raak: 1-0. Vlatko Lazic maakte in blessuretijd aan alle onzekerheid een einde door het tweede doelpunt voor de thuisploeg te scoren.

Achilles ’29, dat eerder deze week aangaf betaald voetbal te willen blijven spelen, staat nu 17e in de Jupiler League met 7 punten (2 winst, 1 gelijk, 7 verlies) uit 10 duels.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 26 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
boersteeg

het was bagger.

kenner.

wanneer is het geen bagger? Ga mooi door op dit niveau, dan gaat de club lekker ten onder.

Heikantje

KENNNER,dit kan niet snel genoeg jammer voor de echte supporters …..

nou.. nou

Op zuid hoeven ze zeker vandaag niet te voetballen?….
Na weer een slechte wedstrijd (tegen Lienden) en al weer verliespunten lees je hier niets…, maar nu?
Jullie laten je weer goed kennen.
Zeg jongens .. Hoe was jullie bierfeest gisteravond?
je bent al zo vroeg wakker?

Nee jij laat je goed kennen.
We hebben het in dit berichtje over Achilles en niet over de Treffers. Wordt eens een beetje volwassen en zit elkaar niet steeds af te zeiken. Ik wens alle Groesbeekse clubs veel succes.

Nou.. nou waar maak jij uit op dat er hier ook maar een reactie van trefferssupporters staat? De reacties die ik lees kunnen net zo goed van achilles supporters zijn die ontevreden zijn over het beleid op de heikant/het besluit om door te blijven gaan. Verliezen van de graafschap is heus geen schande maar ik kan me er best iets bij voorstellen dat het na al die succesjaren nou niet echt leuk meer is om week in week uit je meerdere te moeten erkennen in de jupiler league clubs. Blijkbaar ben je in lienden geweest? Ik vond het persoonlijk geen… Lees meer »
Theetje

nou.. nou, wat ben jij een sneu mannetje zeg. Je hebt blijkbaar niet overal verstand van, zielig figuur..

Hans

Een heleboel zielige mannetjes bedoel je theetje.
Ik hoorde dat het bierfeest op Zuid een mislukking is geweest vrijdag vanwege de zeer matige belangstelling.
Was natuurlijk ook wel te verwachten en een bierfeest hoort bij een sportvereniging ook niet thuis.

Piet

Hans en jij bent de grootste zielenpoot hier! Iedere week weer de meest zielige reacties. Het gaat hier over Achilles. Heeft helemaal niets met De Treffers te maken. Dus lul niet zo dom man!!!

Pietertje
Ben het niet altijd dan wel sporadisch met hem eens, maar hier heeft hij toch een punt. Pure onzin dat hele feest ! Moeten we als club ook niet goedkeuren zo’n onzin. Het lijkt erop dat er door een aantal mensen een hak gezet wilde worden naar het feest in het dorp, maar doe dat dan zelf en niet over de rug van onze club. Als ze onze club en de gedachten van het merendeel van de leden echt zouden kennen, dan hadden ze op voorhand geweten dat het kansloos zou zijn. Ps: ik ben benieuwd wie er allemaal 3… Lees meer »
Buisje

Ook zo leuk steeds in de media:
“Achilles wil verder in betaald voetbal.”
Nou,,, verander dat maar in “Harry, Frans en Elrie Derks willen verder…”.

Want Achilles is de club, de vereniging, en die willen echt niet verder zo. Het ergste is nog dat ze ‘t niet eens doorhebben. … Alle signalen die er zijn in de club, komen niet binnen bij ze.
Eigenwijs, tunnelvisie, plaat voor de kop, woorden die voor de familie zijn uitgevonden.

Hans

@Piet
Vervelend he? Ik reageer gewoon op een eerder geschreven bericht van anderen en omdat er treffersmensen reageren op dit bericht over achilles zullen die het wel weten te vertellen. Pietertje is duidelijk en dus is nu bekend dat het kansloos was.
Verder is het toch wel het meest zielig wat sommigen Achilles gunnen gezien de eerste 3 reacties maar dat vindt jij blijkbaar normaal? Misschien lul jij wel dom dus piet!

Treffersfan

Voor diegenen die vergeten zijn waar dit topic ook al weer over gaat: De Graafschap – Achilles ’20 2-0.

Treffersfan

Achilles ’29. Sorry!

Groesbeker

jammer van het verlies tegen De Graafschap zeg ik dan maar,
maar ook jammer dat ze toch de ambitie blijven houden om betaald voetbal te willen blijven spelen..op basis waarvan maken ze daar beleid zeg?? Het zou dat kleine mannetje eens sieren om eens helicopterview te hanteren i.p.v. dat wit/zwarte kijkertje waar hij nu mee werkt..luister naar je achterban voor het te laat is en er niets meer over is omdat je zo geil bent op landelijke aandacht.

Bert, Nijmegen

Wat heeft het voor zin om te stoppen als volgend seizoen de KNVB de piramide met 2e divisie doorzet?
Als Achilles nu stopt stromen ze in de topklasse weer in. Als ze in de JL blijven kunnen ze hooguit degraderen en komen in de 2e divisie.
Succes met jullie club

nou...nou

@Bert, Nijmegen. Inderdaad …. het is allemaal niet zo moeilijk.

Hans jij denkt wel heel makkelijk dat het altijd allemaal Treffers aanhangers zijn die hier negatief reageren. Wel eens bij stil gestaan dat A’29 helemaal niet zo geliefd is in Groesbeek en ver daarbuiten vooral om de arrogantie van bepaalde mensen. En als mensen onder een Achilles onderwerp over Treffers reageren hoef jij niet zo nodig ook daarop te reageren, zou je sieren om soms even je mond te houden ipv onwaarheden de wereld in te slingeren!

De nachtboswachter

Alweer jammer.

Fred

H 3 het is allang geen treffers meer ! Fc zwitserloot !! Fc Wouters ! Keke ke wat lopen jullie daar toch achter aan !

wpDiscuz