[Foto’s] De Treffers geeft Leonidas pak slaag

De Treffers heeft zondagmiddag een grote overwinning geboekt. Op Sportpark Zuid in Groesbeek versloegen de roodzwarten Leonidas met duidelijke cijfers: 8-0. Santiago Macedo scoorde vier keer.


De Treffers had zondagmiddag geen kind aan Leonidas. Foto en rechten: Damen Videoregistratie Groesbeek.

Met rust stond het 3-0 voor de mannen van trainer Ton Caanen. Santiago Macedo was twee keer trefzeker (waarvan éénmaal vanaf elfmeter) en vlak voor de thee scoorde Stefan de Jong het derde Groesbeekse doelpunt. Even daarvoor wist Santiago Macedo een strafschop niet te benutten.

Ook in het tweede bedrijf scoorde de thuisploeg er lustig op los. De Treffers had zeven minuten nodig om de voorsprong te vergroten naar 7-0. Wessel van der Horst (54′ en 56′), Santiago Macedo (59′) en Coen Maertzdorf (61′) waren trefzeker. Leonidas stond op dat moment al met één man minder op het veld. Santiago Macedo strooide vlak voor tijd nog wat extra zout in de Rotterdamse wonden. Met zijn vierde doelpunt van de middag maakte de Mexicaan er 8-0 van. Leonidas eindigde de wedstrijd door een tweede rode kaart met negen man.

De Treffers staat nu derde met 17 punten uit 9 duels. JVC Cuijk is met 21 punten koploper in de zondagtopklasse. Donderdag volgt voor De Treffers de KNVB-bekerwedstrijd tegen NEC.


Foto’s met dank aan Damen Videoregistratie Groesbeek!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 32 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Buisje

Op naar de 2e Divisie !

henk

tja wat kun je hier bij schrijven. Applaus op naar Donderdag.

Buisje

Maar, let wel:
Leonidas is dan ook niet meer dan een degradatiekandidaat, dus reken je niet rijk…

De nachtboswachter

Leuk mooi mee genomen donderdag word andere koek laten we een gokje wagen die reageren op de Groesbeek Groen duimpje is NEC Rood duimpje de TREFFERS voorbeeld NEC 2 NUL GROEN TREFFERS 2 NUL ROOD wie wint en het goed heeft krijgt in 2015 een kilo echten Groesbeekse bosbessen van mijn reageer maar met u kijk op deze wedstrijd Dank voor u aandacht.

Kampioen 2014-2015

klasse mannen !!!
Deze uitslag onderstreept de ambitie, uitgesproken afgelopen week in de Gelderlander door onze voorzitter, dat de Treffers altijd voor het hoogste gaat. 2e divisie, maar ook ….eerste divisie.

Hans

@nachtboswachter
uitslag treffers -nec 1-6 ook al durft de voorzitter na een paar slechte seizoenen, een paar gewonnen wedstrijden, en een trainer die overloopt van zelfverheerlijking (omroep groesbeek afgelopen zaterdag) weer te roepen dat men altijd voor het hoogste wil gaan.
De 8-0 van gisteren is mooi maar tegen een elftal( en later nog maar 9 man) waarin geen enkele speler het niveau van Topklasse ook maar benaderde is het een vertekend beeld. De treffers heeft nog steeds een middelmatig elftal dat geen kampioen kan worden in de Topklasse. Dat is alleen weggelegd voor JVC dit seizoen.

Hoeveel toeschouwers komen er donderdag

Kampioen hoeft ook niet. Gisteren was een te grote klasse verschil . Maar je moet er wel 8 maken . En die wil was er . wel . Wat betreft onze ( voorzitter) ik heb hem de laaste 3 jaar niet gehoord of gezien in de krant of media. Maar hij mag zijn visie wel geven . En nu beter gaat is dat ook makkelijker voor de heer de klompenmaker. Maar het gaat in mijn ogen goed komen op zuid weer tot donderdag tegen NEC.

Treffersfan
@Hans, Natuurlijk hebben we niet tegen het beste elftal in de Topklasse gespeeld. Maar je moet er toch nog maar even met 8-0 van winnen. Dat is de verdienste van het team en zeker ook van onze trainer. We hebben nu een trainer met een visie en die draagt hij uit. Daar mag je van vinden wat je wil, maar voorlopig heeft hij het gelijk aan zijn zijde. In de discussie rond het het ontstaan van een 2e divisie laat ook onze voorzitter zich horen. Dat verwachten wij als leden ook. Ik ken ook een voorzitter die zich al jaren… Lees meer »
nou....nou

@treffersfan. Heel goed om een visie te hebben, maar wordt de visie van jullei voorzitter, om ook naar de Jupilair league te willen door de leden gesteund. Ik kan me nog de vele bijdagen hier op dit forum herinneren van vrijwel alle treffrsfans die enorm afgeven op het maken van de stap naar de jupilair league. Een stap, die zoals jullie voorzitter schrijft, logisch is als je kampioen wordt.

Treffersfan

JL is helemaal geen thema. We moeten in de Topklasse op plaats 1 t/m 7 eindigen om in de 2e Divisie te mogen spelen en dan moeten we daar kampioen worden om in de JL te mogen spelen. Laten we ons nu eerst maar eens op het heden concentreren. En dat gaat ons voorlopig goed af.

nou....nou

Gezien de uitspraken van de voorzitter, de afgelopen week, is dit blijkbaar wel een thema.

Treffersfan

De voorzitter is (bij ons) niet de club!

Treffersfan

En, zoals hij zelf heel terecht ook opmerkt, hebben de leden het laatste woord. Zo hoort het ook.

nou....nou

@treffesfan, dus jij verwacht dat jullie club aan de leden gaat vragen of het eerste elftal kampioen mag worden. (het is namenlijk een logisch gevolg dat je promoveert indien je kampioen wordt.)

Treffersfan

volgens mij is/was/wordt dat ook niet de vraag. De vraag is of de leden toekomst zien in een 2e divisie. Is het antwoord dan JA, dan weten we allemaal dat als we daar kampioen worden, we ook (moeten) promoveren naar de JL. Dat is de consequentie van die keuze. Dat is helder en transparant. Eenvoudiger kunnen we het niet maken.

Treffersfan

Waarom denk ik toch te weten uit welke hoek die rode duimpjes nu allemaal komen.

buisje

Over twee jaar weer De Derby:
Treffers kampioen 2e divisie, Achilles gedegradeerd uit de JL.

buisje

Sorry ik bedoel Treffers kampioen Topklasse.
Dan ontmoeten ze elkaar in de Landelijke Divisie (zeg maar de 2e divisie).
Of Achilles moet zich volgend jaar glansrijk handhaven in de JL………….gnagna

Hans

En jullie kunnen op Zuid dus leven met een trainer die weliswaar een visie heeft maar die overloopt van zelfverheerlijking en misplaatste arrogantie? Of heb je niet geluisterd afgelopen zaterdag?
Dat past trouwens helemaal niet bij Willie Willems, die arrogantie, dus vraag me af hoelang dat nog goed gaat.
Als de resultaten straks niet goed blijven zal wel hetzelfde gebeuren als bij Johan de Kock. En dan nog niet gesproken over het salaris van deze “geweldige” trainer!

wpDiscuz