Vanavond De Treffers tegen NEC in bekerderby

Vanavond, donderdagavond, speelt De Treffers tegen NEC voor de KNVB Beker, de wedstrijd start om 18:30 uur en is live te volgen via Fox Sports.

detreffers

De regio derby belooft een waar spektabel te worden op sportpark Zuid. De Treffers schakelde Telstar uit in de vorige rond, NEC schakelde Jong Ajax uit.

“De Treffers zit zelf in een goede flow”, aldus Ton Caanen. “We hebben genoeg spelers die betaald voetbal hebben gespeeld, dit is niet de eerste keer een bekerwedstrijd. En we hebben de kwaliteit. NEC heeft op elke positie betere spelers dan De Treffers, maar als teams tegen elkaar schat ik de kans fifty-fifty”, vervolgt Caanen.

De Treffers en NEC speelde al vaker tegen NEC voor de beker. Opvallend moment in het bekerduel van toen tussen De Treffers en NEC in 2000 was dat verzorger Jan Maas van De Treffers de bal uit de goal kopt en voorkomt daarmee een Nijmeegs doelpunt. NEC won de wedstrijd alsnog.

Uiteraard kunt u de stand live volgen op deze website.Tags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 11 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Hans

Idioot, fifty-fifty. Deze trainer heeft geen realiteitszin.
Als hij nou eens zou zeggen dat het een mooi stuntje zou zijn als Treffers wint maar dat dat niet in de lijn van de verwachting ligt dan kan ie serieus worden genomen, nu niet.
Ik hoop dat Treffers wint natuurlijk maar als dat gebeurd zie ik ook gebeuren dat het uit de hand loopt.
Ik hoorde Peter de Jong bij Gelderland zeggen dat de Treffers de primeur van een live-wedstrijd in Groesbeek heeft van Fox. Dan heeft ie toch iets gemist de afgelopen tijd.

Hans

Oh ja, mijn voorspelling:
0-3 met rust
eindstand 1-6

Wat een zelfoverschatting van Caanen.

We zullen zien wat het wordt. Top trainer!

Wat hebben jullie tegen Tom Caanen? Als er een trainer niet voldoet is dat de trainer op de Heikant. Al bijna 2 jaar geen resultaat. Halve selectie geblesseerd. Dan ben je goed bezig.

Geen voetbalfan

De basisscholen, de Sieppe en het Vossenhol bedanken de Treffers voor het afsluiten van de parkeerplaatsen naast de Lidl. Normaliter worden de ouders verzocht hier te parkeren ipv direct voor de scholen!! Veiligheid voor alles!!

De nachtboswachter

ik hou het op wie wint die wint.

Bjorn Ceelen

Wat een gelul weer , gewoon succes vanavond en geniet !

Bert

Zo is dat Bjorn . We moeten er van genieten met Allen. Is er vanavond wel een lotterij van de supporter club samen met de treffers

Biertje

Oh ja fox is nog nooit op de heikant geweest Peter de jong ook niet denk ik en ook geen lid van fox

De nachtboswachter

Goed gevoetbald ondanks nederlaag en Jan Willems dank voor het mooier verslag van de wedstrijd en hoop je vaker te horen bij een belangrijker wedstrijd van Omroep Groesbeek ook dank aan de medewerkers.

wpDiscuz