WKE wint van De Treffers

De Treffers heeft zondagmiddag verloren. In Emmen was WKE met 4-1 te sterk voor de mannen van Zuid.

De Treffers gebouw (HvdB)

De roodzwarten uit Groesbeek begonnen beter aan het duel. Na 20 minuten kwam de uitploeg op een verdiende voorsprong door een kopbal van Stefan de Jong. WKE-speler Kay Velda tekende 12 minuten later de gelijkmaker aan: 1-1. De Treffers was de betere ploeg, maar kon dit in de eerste helft niet in doelpunten uitdrukken.

In het tweede bedrijf was WKE de bovenliggende partij. Grote kansen kreeg de ploeg uit Emmen aanvankelijk niet, maar een kwartier voor tijd was het wel raak toen Jan Hooiveld de bal achter De Treffers-doelman Niels Kornelis schoot. De beslissing viel vlak voor tijd toen Guillano Grot er 3-1 van maakte. In blessuretijd bepaalde Robbie Holder de eindstand op 4-1.

De Treffers staat na de nederlaag van zondag vierde in de zondagtopklasse. De Groesbeekse club heeft al aangegeven ambities te hebben om in de toekomst uit de komen in de nieuwe Landelijke Divisie. De leden hebben echter het laatste woord.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 32 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Fred

Stond caanen nu ook weer met de spelers in een cirkel op het veld na afloop ! Of was dat alleen tegen NEC omdat er toevallig camera’s waren !

henk

Ja dat stonden ze, met het gezicht gericht richting de Heikant.
Jammer maar terecht verloren.

De nachtboswachter

Niks op in te brengen ja het gaat echt niet goed met beiden clubs we moeten het maar aan zien.

Fred

Ok kan ik mee leven Henk ! P,s maar wat de heikant hier mee heeft te maken snap ik niet goed Henkie ??

Treffersfan

Verloren. Jammer. Zoals ik al eerder heb voorspeld, we gaan onze wedstrijden winnen maar zeker ook verliezen. Is ook niet zo erg. Het gaat er om dat spelers beter worden en dat we op termijn weer echt gaan meedoen om de prijzen. Dat gaat met ‘vallen en opstaan’ en dat moeten we accepteren.

Joop

Bestuur treffers wil hogerop maar leden hebben het laatste woord. Vreemd. Promotie wordt verplicht of gaat treffers bij een negatief ledenadvies voor plaats zeven?

Treffersfan

Beste @Joop, de clubs in de Topklasse moeten zich formeel nog uitspreken over de oprichting van een 2e divisie. De Treffers, bij mondje van haar bestuur, heeft aangegeven daar een voorstander van te zijn, maar men laat de uiteindelijke keuze aan haar leden. Zo werkt dat binnen een vereniging. Dus eigenlijk begrijp je er niet zoveel van.

Biertje

Gewoon niks te zegge de leden en mee naar de tweede divisie en terecht gewoon het hoogst haalbare willen spelen dat wil elke club of het nu ach29 is of de treffers maakt niks uit en terecht

buisje

Je hebt op zich gelijk @Treffersfan, maar als de leden dit niet willen en er is een meerderheid bij de Topklassers ? Dan gaat de stichting Topklasse akkoord.
Wat dan ?

Treffersfan

Dan gaan, lees moeten, we mee. Dan geldt de stem van de meerderheid. Kom op jongens, zo moeilijk kan het toch niet zijn?

buisje

Dan moet je dat argument ook niet aandragen, alsof dit nog een escape biedt.
“Uiteindelijke keuze laten aan de leden..” is dus een wassen neus, fan.

Treffersfan

Om met van Gaal te spreken, “ben ik nou …”. Maar goed, als de meerderheid van de topklassers nu eens NEE zou zeggen, gaat de 2e divisie dus mogelijk niet door. Als de leden van De Treffers dus NEE zeggen, gaat De Treffers dus tegen een 2e divisie stemmen. Dus indirect bepalen onze leden dus of er een 2e divisie komt. Niks ‘wassen neus’ of escape. En nu leg ik het niet meer uit.

Fred

Treffers fan ! Laat ons allemaal niet lachen ! Met jou leden ! De treffers gaat heel graag naar de 2 e divisie ! Want het doet nog steeds veel pijn dat er een club in groesbeek is die geen punten pakt maar wel een klein stukje hoger voetbalt ,En treffers fan de nieuwe naam in de 2 divisie is dan ook bekent fc Wouters !

Volgens mij zijn hun gewoon zo dom treffersfan… maarja die zijn natuurlijk gewend dat de leden helemaal niks te horen krijgen en ze ineens het lachertje van de jl zijn. Op dit moment moeten er eerst nog duidelijke afspraken komen, als deze er zijn zal het bestuur de leden inlichten. Het bestuur heeft aangegeven altijd voor het hoogst mogelijke te willen gaan maar de leden bepalen uiteindelijk of er voor of tegen de tweede divisie wordt gestemd door treffers, als er dan toch een meerderheid topklassers voor stemt zullen we inderdaad gewoon moeten promoveren. Maar dan hebben de leden in… Lees meer »

Fred geloof me op zuid doet het niemand pijn dat de heikant iedere week verliest. Lachertje van de jupiler league en de leden hebben er niks over te zeggen gehad. En de boetes die dan ook nog is blijven komen maken het ook niet pijnlijker voor ons.

Treffersfan

@Fred, Als leden geen stem meer hebben in belangrijke beslissingen, dan gaat het niet best met je club(je). En nog erger, er zijn dus verenigingen waar dit geaccepteerd wordt. Wat een arrogantie!

Hans

Komt het er dus op neer dat als de Topklassers in meerderheid ja zeggen dat het bestuur van Treffers in ieder geval z’n zin krijgt. Dat de leden daarna dan nee zeggen heeft geen zin meer want men moet dan mee.
De inbreng van de leden is dan nutteloos behalve als men bewust 8e of lager gaat eindigen.
Dat zal men ook nooit willen als men ambitie heeft om altijd het hoogste na te streven dus ergens komt die wassen neus toch een beetje om de hoek kijken.

buisje

@Treffersfan:
Om met mezelf te spreken: “Ben jij nou zo naïef, of….?”
Kom, kom. Jij hoeft mij niet te vertellen hoe de theorie in elkaar zit. Die ken ik net zo goed als jij.
Ik mag tevens concluderen, uit jouw reacties hier op het forum, dat jij inderdaad niet naief bent, en dus ook wel weet, dat de praktijk er anders uitziet/uit zal gaan zien.
Het gaat gewoon door.
Of Treffers moet volgend jaar (of wanneer de nieuwe structuur dan ook ingaat) natuurlijk niet bij de eerste 7 Topklassers eindigen. Ze moeten wel aanklampen natuurlijk……..

Kampioen 2014-2015

laten we het gewoon over de wedstrijd van gistermiddag hebben….
Helaas, terecht, verloren. Of dit het gevolg is van het “diep gaan afgelopen donderdag” zal nooit duidelijk worden. Pijnlijk is wel dat Grot ook nog z’n doelpuntje meepakte. Volgende week weer nieuwe kansen….

Hans de leden zeggen ervoor nee! (misschien ook wel gewoon ja) niet erna, ervoor, als de meerderheid daarna toch voor stemt heeft het besluit van de leden inderdaad geen invloed op de totstandkoming van de tweede divisie, maar ze hebben dan in ieder geval invloed gehad op de keuze van onze! club. Het gaat er niet om dat wij kiezen of de tweede divisie er komt, dat doen alle betrokken partijen (wij kunnen natuurlijk niet kiezen voor afc, jvc, de vogels etc), het gaat er om dat wij de stem van de treffers hierin bepalen. En ik verwacht dat er… Lees meer »
wpDiscuz