[Update] Cillessen tot zomer van 2018 bij Ajax

Jasper Cillessen blijft de komende jaren waarschijnlijk nog in Amsterdam.


Cillessen op het bordes bij het Groesbeekse gemeentehuis. Naast hem staat burgemeester Harry Keereweer. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De Groesbeekse sluitpost is met Ajax in gesprek over een contractverlenging. Cillessen zou tot 2018 bij kunnen tekenen. Dit meldt De Telegraaf woensdag.

Het is snel gegaan met de carrière van de jonge doelman. Cillessen maakte in 2011 de transfer van NEC naar Ajax. Twee seizoenen lang was hij de tweede keus, achter keeper Kenneth Vermeer. Aan het begin van zijn derde seizoen bij Ajax was concurrent Vermeer niet in goede doen en werd Cillessen de eerste doelman. De Groesbeker dacht enkele maanden daarvoor nog aan een overstap naar Roda JC, maar besloot bij de regerend landskampioen te blijven.

Vlak voor het eerste WK-duel van Nederland, tegen Spanje, werd bekend dat Cillessen tijdens het WK het doel van Oranje zou gaan verdedigen. Hij deed dit niet onverdienstelijk en incasseerde in zeven WK-duels slechts vier tegentreffers. Al deze prestaties leverden hem in de zomer van 2014 een huldiging in Groesbeek op.

Update 02-12-2014, 14:30 uur
Cillessen heeft dinsdag zijn contract verlengd. De Groesbeekse doelman blijft tot de zomer van 2018 bij Ajax. Zijn huidige contract liep tot 2016.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, De TelegraafTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 22 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
kenneth

ook na gister ?

De nachtboswachter

Natuurlijk ook naar gisteren is toch mooi voor hem als groesbeekse en zijn kunnen heeft hij ook laten zien tijdens zij WK.

Toon verbeet

KUN JE KENNETH NOG HERINNEREN BIJ AJAX VOORDAT JASPER ER IN KWAM 8 TOT 10 BLUNDERS EN NU FEIJENOORD JE MOET HET HEM OOK GUNNEN.??????

Proficiat jasper 🙂

hent

moet ie toch gaan verbeteren.. is nie veel de laatste tijd

Henk

Mooi voor Jasper, hij heeft er dit jaar al wel een paar door gelaten waar van ik vind die had hij kunnen hebben. Maar van de andere kant er zijn ook spelers vertrokken die toch een goed blok vormde bij die club. Op naar een grote club in europa. Succes ermee Jasper.

De nachtboswachter

Henk jij vindt dat Jasper er een paar door had gelaten die hij had kunnen hebben.domme opmerking zeg maar de beste stuurlui staan aan de wal.wees blij man dat hij uit Groesbeek komt en bij Ajax mee draait en tijdens het WK.DAT ZEGT GENOEG OVER ZIJN KWALITEITEN.

Veel jaloerseen mensen in Groesbeek zeg. Jasper proficiat

Henk
Willy als jij nu niet in het bos zou zitten in de nacht, dan kun je een keer een wedstrijd zien, dan zul je zien dat ook Jasper fouten kan maken, net als al de andere keepers en ook spelers fouten maken. Mooi dat hij uit Groesbeek komt en hopelijk nog lang in Nederland te zien zal zijn. Een contract verlenging wil niets zeggen als de clubs uit het zuiden met de pingels gaan strooien. Zoals op de website van Ajax staat, kan hij zich nog verder ontwikkelen. o.a. strafschoppen proberen te stoppen. Heeft niets negatief en niets met stuurlui… Lees meer »
Antoon

Is geen echte groesbeeeeker ! Want nogmaals die lopen niet met een schouder / heuptasje om door groesbeek ! Dat zie ik alleen bij !,,,,,,,,,,,.

uit de kast

kom maar Jasper…..

kloeke

@antoon,dat zijn,Ster allures. ……..

Antoon is gewoon een grote zeikzak . Maar dat weet hij zelf .

Henk
Antoon, wat een ieder persoonlijk doet en draagt dat moet toch ieder voor zich weten. En of hij nu een relatie heeft met wie dan ook dat maakt toch geen bal uit. ( overigs heeft Jasper gewoon een vriendin ) Ik neem aan dat je met de puntje…. homo bedoeld, ook dat zijn gewoon mensen van vlees en bloed. Een verzorger loopt ook altijd met een tasje rond, zijn ook allemaal homo`s in jouw ogen. Heel veel vrouwen lopen ook met handtassen rond, zijn allemaal potten in jouw ogen. Ik zal het je vertellen maar we leven nu in 2014,… Lees meer »
Antoon

Henk je komt niet veel buiten groesbeek ,dat zie ik wel aan je schrijven niemand heeft het hier over homo’s ! Maar als je vanaf nijmegen en verder gaat richting onze Hooft stad lopen daar heeeeeel veel ,laat ik zeggen mensen die geen fan zijn van Wilders ! Met de zelfde schouder en heuptasjes rond ! Maar ja als je niet verder komt dan Groesbeek / berg en dal ! Doe dan vooral even goed lezen ! En neem Wim dan ook mee !

Henk

vraag me dan af wat de ….. wel betekenen. Ik kom juist wel veel buiten Groesbeek en zie dat niet alleen de keeper van Ajax daarmee rondloopt. Als jij nu gewoon schrijft wat je bedoeld dan hoef je geen …… te gebruiken. dan is het voor iedereen duidelijk. Je hebt al vaker zo`n opmerking gemaakt over hem. Afgunst? en hoofdstad is met een d.

Antoon

Henk kel kel wa ennekwats !

Antoon

P.s Henk als alle puntjes homo’s waren zoals jij denkt dan ,kwam ik de huut nie mer uut kerel ,ha ha ha

Henk

Antoon, ik hou niet van mensen die discrimineren,ha ha ha. En vul dan gewoon in wat je wilt zeggen.

kloeke

Kan van alles zijn die puntjes……ik ga voor…neuzen!

wpDiscuz