Gesthuizen na dit seizoen weg bij Achilles ’29

Het contract van Fran├žois Gesthuizen, de huidige trainer van Achilles ’29, wordt niet verlengd, dit laat Achilles ’29 weten aan DeGroesbeek.nl.

Achilles '29-trainer Francois Gesthuizen. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Achilles ’29-trainer Francois Gesthuizen. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Gesthuizen is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij zwart-witten. Met Gesthuizen debuteerde Achilles in de Jupiler League, maar wist in het eerste seizoen geen hoge ogen te gooien. Ook dit seizoen is vooralsnog geen succes gebleken, want na dertien duels staat Achilles ’29 op een na laatste plaats.

Gesthuizen volgde trainer Jan van Deinsen op, die in een eerder stadium al aangaf een andere rol te willen vervullen binnen de kersverse Jupiler League-club. Eerder trainde de Millingenaar onder andere Blauw Geel ’38 en Rood Wit Groesbeek. Tevens werkte hij voor de voetbalacademie NEC/FC Oss. De andere kandidaat om trainer te worden was toen Arno Arts, die zelf in het verleden ook bij Achilles ’29 heeft gespeeld. Uiteindelijk koos de Groesbeekse club voor de 40-jarige oefenmeester uit Millingen.

Achilles ’29 heeft nog geen opvolger in gedachten, maar de supporters laten weten wel iets te zien in de terugkomst van Eric Meijers.Tags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
volger

Het wordt Meijers,vorige week al een gesprek mee gehad,de supporters laten weten ….,lulkoek,het bestuur

randje-16

wie de nieuwe trainer wordt hebben de supporters niks over te vertellen, dat is een zaak van de tc.

Twan

Randje-16 Dit is gewoon om de supporters gerust te stellen
De problemen komen nog.

wpDiscuz