Eric Meijers volgend seizoen trainer Achilles ’29

Eric Meijers wordt met ingang van het seizoen 2015-2016 de nieuwe trainer van Achilles ’29, daarmee keert hij na drie jaar terug op de Heikant.

Eric Meijers (HvdB)

Eerder liet Achilles ’29 al weten dat het contract van François Gesthuizen niet verlengd zou worden. Meijers is sinds januari 2014 trainer bij JVC Cuijk, waarmee hij na 11 wedstrijden gespeeld te hebben op de eerste plaats staat.

De zwart-witten en Meijers hebben een contract van drie jaar vastliggen, aldus Achilles ’29. Met de terugkomst van Eric Meijers wordt ook de samenwerking van de trainer met zijn assistent Frans Derks hersteld. Meijers daarover: “Frans en ik hebben een gedeelde visie op voetbal en een gedeelde manier van werken in de uitvoering. Wat dat betreft zijn we een twee-eenheid en ja het geeft een goed gevoel weer in die samenstelling aan de slag te gaan. We hebben allebei in de afgelopen drie jaar weer veel geleerd en nieuwe ervaringen opgedaan en die gaan we optimaal inzetten om Achilles tot een hoger plan te brengen. Ik heb er hartstikke veel zin in!”

Eric Meijers samen met assistent trainer Frans Derks
Eric Meijers en Frans Derks

“Ik heb bij Achilles’29 geweldige jaren gehad, waarin we veel successen hebben gehaald. Deze periode ligt nu achter ons en ik zie het als een grote uitdaging vanuit de huidige situatie iets nieuws op te bouwen. Achilles’29 heeft wat mij betreft goud in handen. Door de stap naar de Jupiler League heeft de club de kans gekregen het talent uit de regio een podium te bieden waar ze zich kunnen ontwikkelen en het maximale uit zichzelf kunnen halen.”, aldus Meijers.

“Op de Heikant kent iedereen zijn plaats. Achilles’29 moet vanuit het ‘nu’ iets nieuws opbouwen en dat kost tijd. We gaan dan ook voor continuïteit en dat kan alleen als je dit weer stap voor stap opbouwt. Ik ben er van overtuigd dat wij met onze creativiteit en onze bereidheid om heel hard te werken, heel ver kunnen komen. Ik heb respect voor de manier waarop Achilles’29 zich in de afgelopen jaren heeft gemanifesteerd. De club is landelijk op de kaart gezet en oogst veel bewondering voor het lef dat ze hebben gehad om als amateurclub in het betaald voetbal te gaan spelen. Wie had drie jaar geleden kunnen denken dat je in de competitie tegen NEC en Roda JC staat te voetballen? Ik ben er trots op dat ik samen met de mensen hier de vervolgstappen mag uitzetten en Achilles verder kan laten groeien.”, vervolgt Meijers.

Voorzitter Harrie Derks onderstreept de woorden van de nieuwe trainer. Derks: “Het was beslist niet gemakkelijk in de afgelopen anderhalf jaar. Van jarenlange overwinningen en victorie kwam Achilles in een situatie waar hele reeksen wedstrijden werden verloren. Dat is best schakelen voor iedereen binnen de club. Er zit echter progressie in en we hebben er alle vertrouwen in dat onze huidige trainer Francois Gesthuizen er het komende half jaar nog het maximale uit zal halen en dit seizoen goed zal afsluiten. We hebben ook ervaren dat er organisatorisch veel van de vereniging wordt gevraagd als je op dit niveau voetbalt. Maar Achilles doet ook deze klus op zijn eigen manier. We proberen via de geleidelijke weg stappen te zetten. Deze werkwijze past bij Achilles’29, maar we weten uit ervaring dat die ook bij Eric Meijers past. Een prima combinatie dus.”

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 79 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Cuijk

Dit komt aan in Cuijk…. Vanuit het niets

stom

Proficiat eric 🙂

randje-16

welkom terug eric , we hebben je gemist

Biertje

Zo daar drinken we een biertje op

Goede keuze om eric terug te halen :)En nou hopen dat het weer berg op gaat met achilles.

achilles29

super nieuws, echter ligt het niet aan de huidige trainer dat wij onderaan bungelen. gewoon te weinig kwaliteit. maar ben wel erg blij dat eric terug komt.

boersteeg

zo dat is 1 goed
nu nog een paar gasten uit het bestuur vernieuwen
dan kunnen we eindelijk proberen er iets van te maken.

Geer Schoonderwoerd

Dit is knap werk van het bestuur van Achilles’29. Op de dag dat je het nieuws over de huidige trainer naar buiten brengt presenteer je ook gelijk de nieuwe trainer: Eric Meijers. Hiermee voorkomt het bestuur dat er een half jaar lang allerhanden namen de revue passeren. Ik hoop dat Eric kan beginnen zonder de last te voelen van de afgelopen succesvolle jaren in de hoofdklasse en de Topklasse. Succes Eric!! En vooral heel erg welkom.

henk

dat gaat snel, de ene is de deur niet uit of de andere staat al op het matje. Prima trainer maar wel met een bittere smaak toen vertrokken en nu weer als een ( held ) binnen gehaald. Daar zal idd. JVC niet blij mee zijn.

Cuijk

Jvc wist vanmorgen nog van niks… Beetje jammer

Lookkoek

Allereerst hoop ik dat Francois Gesthuizen het seizoen dat nog lang is samen met de selectie tot een goed einde gaat brengen. Hij verdient daarbij de steun van iedereen. Verder ligt er voor Eric Meijers, die een prachtig verleden heeft op de Heikant, een hele mooie uitdaging te wachten. Beide heren wens ik veel succes voor de rest van het seizoen.

Henk

HUICHLAAR eerst lelijk doen over achilles en dan met hangende pootjes terugkeren

kenner.

Ook ik snap dit niet.
Eerst word hij door Achilles, lees Fam Derks, weggepest en nagehoond en nu kont hij terug zonder dat eerst eens JVC op de hoogte word gebracht.
Niet netjes van beide kanten.
Maar Eric is wel een vakman.

kenner.

is dus al rond geweest voordat ze F. Gesthuizen hebben laten weten om niet met hem door te gaan.
Geeft aan hoe de Derks clan omgaat met mensen.

Ik hoop dat dit het einde is van de Heikant en van Meijes wat een volk niet te geloven wat een volk ..

Fam Meijers laat zich weer kennen draait alleen om geld en macht want hij maakt vanaf NU de Macht uit dus eitjes kijk uit.

De nachtboswachter

Beter te laat dan nooit.

Van dichtbij

Terugkomen op plek waar je succesvol was is nooit goed. Niet slim!! En wat wil hij aankomende 2 jaar presteren met Achilles??

Van dichtbij

Moment is wel slim gekozen. Net voor er algehele onrust uit dreigde te breken onder de leden. Hier hou je iedereen weer even mee stil. Lees lijkt het net of er niets aan de hand is…

Geert schoonderwoerd wat ben jij een ongelofelijke slijmbal dit heeft het bestuur niet beslist maar de clan . Maar daar wil jij ook bij horen!

wpDiscuz