Nipte nederlaag De Treffers

De Treffers heeft zondagmiddag de wedstrijd om een plek in de top 3 verloren. De mannen van trainer Ton Caanen gingen in Veldhoven met 2-1 onderuit tegen UNA.

detreffers

UNA was aanvankelijk de betere ploeg, maar naarmate de eerste helft vorderde kregen de gasten ook wat meer grip op de wedstrijd. Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel na 38 minuten: UNA-speler Brian Boogers tikte de bal achter De Treffers-doelman Niels Kornelis.

Niet lang na rust maakte Boogers zijn tweede van de middag: 2-0. De Treffers stond voor een moeilijke opgave om minstens één puntje uit Veldhoven mee naar Groesbeek te nemen. De aansluitingstreffer liet echter niet lang op zich wachten, want Wessel van der Horst maakte er na 58 minuten weer 2-1 van. De roodzwarten gingen direct na dit doelpunt op jacht op de gelijkmaker en kregen daarbij ook de nodige kansen.

In de slotfase bleef het erg spannend. Doordat De Treffers met man en macht de gelijkmaker probeerde te forceren, was er aan de andere kant meer ruimte voor UNA om de wedstrijd te beslissen. De uitvallen van de thuisploeg bleven dan ook gevaarlijk. Doelpunten vielen er wonderwel niet meer.

De Treffers zakt één plaats en staat nu vijfde met 20 punten uit 12 duels.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 22 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Peter

Weer net niet, dat is het verhaal van dit seizoen. Het is te hopen dat bij de invoering van de 2e divisie de treffers bij de eerste 7 gaat eindigen.

Kampioen 2014-2015

Was vandaag helaas niet aanwezig. (met de kinderen naar de intocht van Sinterklaas) Als ik het hier zo lees toch nog wel kansen gehad om een punt mee te nemen. Jammer !!

Onbelangrijk

adder onder gras

zet er maar huizen op zuid

Buisje

Hahahaha, da’s een goeie @adder
Maar dat foefje heeft wethouder Thijssen al eens uitgevoerd.
Dat zou voor de tweede keer gaan opvallen, ahum….

Achja treffers word (volgens jullie) betaald van de belasting en achilles betaald de belasting gewoon niet, staan we quite toch?

Ontopic, treffers speelde goed, maar niet goed genoeg. Puntje had mee gemogen naar Groesbeek maar als je kijkt naar de kansen van una had je er ook met 5-1 af gekunnen. Scheidsrechter was overigens ook niet best. Maar dat mag natuurlijk nooit een reden zijn, mag wel gezegd worden. Zonde dat je niet hebt kunnen profiteren van het puntverlies van jvc en una voorbij had kunnen gaan. Belangrijke weken nu om de top niet uit het oog te verliezen.

Peter

Als Achilles’29 in de Jupiler league blijft en niet degradeert,
en de Treffers in de topklasse blijft en geen 7e wordt, dan is het klasseverschil 2 klassen.
Dat wordt aanpoten!

henk

nipt verloren, is ook verloren. Ik schat de maandelijkse kosten van de selectie op zo`n 30000 euro dan mag je toch verwachten dat er geen sprietje gras meer staat en niet telkens om de katse viool mee doen.
Ik lees telkens we maken sprongen je moet gewoon winnen met deze selectie. Als je verliest dan sta je weer gewoon op plaats 8 of 9 en daar sta je al sinds de oprichting van de topklasse. 2de divisie is te hoog gegrepen eerst maar eens in de top 2 mee draaien in de huidige klasse.

Leol

Laat mechteld maar niet lezen wat de maandelijkse kosten van de treffers zijn anders vraagt zij daar misschien wel een referendum voor aan.

randje-16

ze motte de gen een me winnen

Patrick

Verloren van een hele goede ploeg. Gewoon je meedere in erkennen, ik denk zelfs de toekomstig kampioen. Zeker 2e helft werd er hard gewerkt en met een beetje geluk had er nog een puntje ingezeten al was dat niet verdiend geweest.
Treffers eindigt uiteindelijk wel in de subtop en dat is een prima prestatie na het debacle van vorig jaar!

Antoon

Een Kinderhand is gauw gevuld Patrick ,

Treffersfan

Ik herhaal mijn eerdere woorden. We gaan onze wedstrijden winnen, maar ook zeer zeker verliezen. En tegen UNA verliezen is geen schande. Gewoon een prima ploeg! Het is jammer dat we daardoor de aansluiting een beetje lijken te verliezen, maar een plaats in de subtop is denk het hoogst haalbare. Zo realistisch moeten we zijn.

De nachtboswachter

Mijn mening stel een voetbal team op bestaande uit groesbeekse voetballers.uit de beste clubs die vreemde gooier er met de pet naar als het geld maar klopt.

adder onder gras

nachtboswachter je heb al 60 jaar je handen opgehouden

topklasse

Hoorde dat er ook scouts en de technissche staf van een club uit het betaalde voetbal belangstelling voor deze wedstrijd hadden. Voor wie waren zij daar?

Antoon

Ik denk voor de Fam Wouters

randje-16

hoofdsponsor van die rooie hebben ze opgepakt, mooie reclame maar soort zoekt soort.

@randje-16

Wat een vreselijk ongekend hopeloos vies vuil stuk stront ben jij.

achilles29

klopt randje-16:als dit bij ons was gebeurd, hadden die rooie alweer 75 berichten geplaatst. schandalig voor de club. ze hebben daar toch normen en waarden regels voor de supportes. denk dat ze dit nu ook maar bij de sponsors moeten voor leggen

wpDiscuz